divendres, 16 de març del 2012

Tercera meta volant (5): En un tuit

Anteriorment, a l'anàlisi de la tercera meta volant:


Aprofitant la fórmula que vaig utilitzar a la segona meta volant, i que de fet és l'article més llegit del blog, repetim el sistema per tancar l'anàlisi de la tercera meta volant. Volia recollir la impressió dels jugadors en un tuit.

Nota inicial: Aquest cop he mantingut la fórmula de dos jugadors per equip, sense repetir els de l'anterior tanda. Hi ha tres casos de repeticions, que corresponen a aquells equips que només tenen un o dos jugadors a Twitter (Rubí, Olot i Balaguer). En total, he parlat amb 38 jugadors. Espero que entengueu els motius, a la propera tornaré a rotar els escollits.

La pregunta per als jugadors era aquesta:


Han respost 26 jugadors de 17 equips diferents, moltes gràcies a tots ells!

Aquestes han estat les respostes, separades per equip (les fotografies corresponen als perfils de twitter de cadascun dels jugadors):

Prat 
Ferran Vila @ferranicelia18
Encarem les últimes 10 jornades amb molta ambició, i conscients que ens queda molta feina per fer i no serà gens fàcil.

Carlos 'Charly' Ruiz @charly_ruizm
Pues con la máxima ilusión y ganas de hacer algo bonito para nuestro club. No tenemos presión, porque nuestro objetivo: play-off. 


Espanyol B
Carlos Clerc @CarlosClerc
A seguir mirando hacia arriba!


Toni Cunill @tcunill
L'equip està molt motivat després de les últimes victòries importants. Lluitarem per atrapar el Prat i estar a play-off!



Terrassa
David López @deividlopez88
Volver a coger el camino de las victorias y regularidad con trabajo y compromiso! Nuestro objetivo siempre ha sido el play-off!


Carlos Martínez @krlitos713
Amb moltes ganes de remuntar el vol!! Tornar a fer el nostre joc i tornar a la senda de les victòries per lluitar per tot!



Pobla Mafumet - Sense resposta de Fran Carbià ni de Sergio López


Manlleu
Alberto Criado @Al_Criado
La paraula que resumeix el tram final de temporada és IL·LUSIÓ. Som conscients de la classificació i ens hi deixarem la pell!!

Gerard Puigoriol 'Putxi' @Gerard_Putxi

Vilafranca
Óscar Valerio @MagicValery11
Les expectatives són quedar el millor possible... Intentar guanya a casa però ara tenim moltes baixes i la sort no ens ve de cara.



Rubí
Pedro Nuñez @pnunezdomi
El equipo encara esta recta final con muchas ganas de seguir esta dinámica y seguir sumando. 42 puntos y 10 jornadas [per disputar-se] situación idónea.


Cornellà - Sense resposta de Boris Garrós ni de David García

Castelldefels
Xavi León @12Leonidas
Crec que a diferència de la temporada anterior, l'equip afronta les deu últimes jornades en el millor moment futbolístic i físic. Arribem amb tota la plantilla al complet i amb una ratxa de 6 partits sense perdre. Guanyar diumenge al duel Castelldefels-Vilafranca seria un pas endavant, perquè no, per lluitar amb els equips de la part alta de la classificació.

Javi Rodríguez @javirodriguezji
Certificar la permanencia. Y después viendo donde estemos ir hacia arriba.



Gavà - Sense resposta de Gerard Boira ni de Juan Quiles

Santboià
Cristian Venzal @cvenzal
Després d'haver patit molt, encarem el tram final amb optimisme, treballant dur i amb il·lusió per estar el més amunt possible.



Balaguer
Jaume Nogués @jaumenogues
Afrontem les 10 ultimes jorndes amb l'esperança de no patir per la salvació i intentar quedar el millor possible dintre les possibilitats.

Óscar Imaz @oscarimaz11
Amb la intenció d'aconseguir la permanència al més aviat posible per no haver de patir en els últims partits i deixar el Balaguer a Tercera.



Europa
Aitor Torres @aitor_torres2
Cap equip ens regalarà res, jugar cada partit com si fos l'últim, donar-ho tot i amb la màxima humilitat possible anar sumant punts!



Muntanyesa
Joan Roig @joanet_roig
L'equip està amb ganes de seguir sumant punts i aconseguir la permanència al més aviat possible. Amb molta motivació!

Oriol Molins @oriolmolins6
L'equip està motivat per aconseguir la permanència, i un cop assolida lluitar per quedar el més a dalt possible!



Vic
Guillem Prieto @guillemprieto18
Amb molta confiança sabent que la permanència passa pels partits a casa amb rivals directes i on ens sentim còmodes. Ho farem!



Vilanova
Dani Acosta @DaniAcosta3
Amb molta il·lusió de seguir treballant per continuar amb els bons resultats... Aquest equip té ganes de fer les coses molt bé!!
Sergi Pérez @sergiperezmunoz
Penso que l'equip està amb confiança i ganes d'assolir els objectius i fer-ho molt bé en aquesta recta final.



Olot
Marc Francolí @marcfrancoli
Després d'unes setmanes difícils, ens queda prendre'ns cada partit com si fos l'últim i lluitar per aconseguir la permanència.



Gramenet
Joan Luque @JoanLuque19
El equipo encara estas 10 jorndas con mucha ilusión y muchas ganas para conseguir la permanencia. Hay mucha unión en el vestuario.

Guille Ramon @guilleee4
L'equip és conscient que depèn de si mateix i confia a assolir l'objectiu. Mentre es pugui, al camp hi haurà sacrifici. 


Amposta
Deiver Valdez @Deivervaldez47
Es difícil,sabemos que jugando como jugamos y con más suerte de cara a portería podemos sumar los puntos para la salvación, a pesar de todas las adversidades y la mala suerte en muchos partidos. El equipo saldrá a ganar.

Marc Vernet @marcvernet14
Ens espera un final de lliga apassionant, tot i que estem en una situació difícil estem convençuts de que és possible. Força!



Masnou
Gerard Sanz @GerardSanz4
La situació és complicada i en som conscients, però seguirem el tòpic: "Mentre no sigui matemàtic, creurem en la salvació". 



Agraïments
Moltíssimes gràcies a tots els jugadors que s'hi han prestat amb les seves respostes.La seva col·laboració és bàsica per donar més color i varietat al blog.

Gràcies a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada