dijous, 11 d’octubre del 2012

Catalunya 2-0 Ljubljana. La nova fita, més a prop

11 d'octubre de 2012 - 14 hores
Estadi NUTSU (Irpin)

L'onze inicial que ha superat Ljubljana / FCF

El combinat vencedor a la fase eslovena, la regió de la capital del país, s'enfrontava a un conjunt de Toni Almendros que venia de sumar els tres primers punts en l'estrena contra les Ardenes, amb un triomf agònic (1-2). Ljubljana, en canvi, va sortir golejat per Nove Zhytya al partit inaugural (3-0), i va acabar amb un jugador expulsat. Al final, nova victòria i pas ferm cap al duel decisiu de dissabte.


Els primers símptomes que ens arribaven a través del Matchcentre de la UEFA eren positius. Opcions per als atacants catalans als 4 primers minuts, i dos córners favorables en tan poc espai de temps. Catalunya ha dut la iniciativa, i Boris i Enric han capitzalitzat bona part de les primeres aproximacions dels de Toni Almendros a l'àrea eslovena.

Catalunya dominava però topava amb els refusos constants dels eslovens. I al tram final del primer temps arribava el gol. El gavanenc Albert Vivó obria el marcador, a assistència de Guillem Cornellà.


Foto: FCF

Amb l'avantatge, i bones sensacions, s'arribava al descans.

A la represa, millors sensacions. Canvi a la mitja punta, entrava Cristino, i poc després del quart d'hora de joc Boris Garrós anotava el segon gol per als catalans. L'avantatge provocava que Catalunya disposés d'opcions per aconseguir el tercer.

Al final el marcador ja no s'ha mogut.
Foto: FCF

Triomf sòlid, doncs, de la selecció catalana, que manté el ple, dos de dos, i que s'assegura ser campió de grup si no perd dissabte contra Nove Zhytya. El combinat amfitrió ha perdut contra les Ardenes (0-1), i per tant belgues i ucraïnesos sumen 3 punts. Un triomf ucraïnès i belga a l'última jornada conduïria a un triple empat amb Catalunya que es decidiria revisant el compte de gols. Els catalans, doncs, seran a la fase final si no perden dissabte.




Alineacions

Catalunya: Bayona; Joel, Domínguez, Cano i León; Vivó, Pep, Cornellá (Cristino, 45'); Enric (Pol Compte, 72'), Boris i Rovira (Pedro del Campo, 59').

Ljubljana: Ivanov, Vukovič, Starc, Zarnik, Voje (Jolovic, 76'), Bokal, Karamarkovič, Ožbolt (Beganovic, 69'), Dizdarevič (Berger, 51'), Dindic i Djajič

Gols: 1-0 Albert Vivó (42'); 2-0 Boris Garrós (65')

Targetes: Grogues a Joel (44'), Boris (54') i Xavi León (82'), per a Catalunya, i Vikovic (33'), Berger (55'), Ožbolt (61'), Jolovic (79') i Dindic (83') per als eslovens.

Incidències: Bones condicions meteorològiques, amb gespa humida ja que ha estat plovent durant el matí (via FCF)



Vies de seguiment:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada