diumenge, 21 d’octubre del 2012

Resultats J7

El duel entre els dos primers classificats va ser, com es preveia, equilibrat. Tant, que l'Olot va dominar (i va marcar) a la primera part, gràcies al seu principal golejador, Carlitos (en suma 7, líder a la taula de realitzadors); i el Cornellà va agafar les regnes a la represa, igualant el duel mitjançant Enric (1-1). L'empat final elimina la possibilitat de registre històric del Cornellà (s'esvaeix el 7 de 7 en l'arrencada) i manté l'Olot a 2 punts. La possibilitat de tornar al liderat de Tercera 24 anys després es manté per a la setmana que ve. Els dos equips, a més, segueixen invictes. Tot seguit, el resum que han fet els companys de l'Esports en Xarxa, de la XTVL:
[COR 1-1 OLO: seguit via UE Cornellà i UE Olot]





La Pobla Mafumet manté una setmana més la tercera plaça gràcies a un gol sobre la botzina. Fran Carbia marcava al temps afegit a la Bòbila, igualant un duel que Aitor havia decantat inicialment per al Gavà durant el segon temps (1-1). L'empat manté els grana en places preferents i frena una reacció gavanenca que s'havia posat molt de cara amb el gol local.
[GAV 1-1 POB: seguit via Havok i Nàstic de Tarragona]

Se situa quart, sobre la campana gairebé, el Santboià. Segon partit de la jornada en què s'han marcat 7 gols, igualant el registre del partit amb més gols fins ara (el Cornellà 6-1 Castelldefels de la J3). El Palamós ha sortit molt combatiu, i un doblet de Javi Revert ha posat el partit de cara per als empordanesos... però a la represa els de Miguel López han capgirat el marcador amb gols d'un nouvingut, Iván Díaz, i de dos dels principals referents atacants del curs passat, Jordi Martínez i Cristian del Moral (5-2). El Santboià és en play-off però, això sí, compta amb un partit més. El Palamós acumula 5 derrotes seguides.
[SAN 5-2 PAL: seguit via FC Santboià i Óscar Fraile]

L'arrencada espectacular del Figueres ha escrit un capítol més contra un rival combatiu. Triomf dels altempordanesos contra el Vic, gràcies a un gol de penal de Marc Mas (1-0). Malgrat la derrota, els osonencs són el cinquè equip menys golejat, i avui han pagat cara la falta d'aproximacions a l'àrea del Figueres. L'equip local ha acabat amb un home menys per l'expulsió de Lluís Micaló al tram final de la primera part. El Figueres és cinquè amb els mateixos punts que el quart.
[FIG 1-0 VIC: seguit via Lluís Ribera i Jordi de Planell]

Se suma a la pugna per la quarta plaça el Manlleu. Victòria contra el Castelldefels (3-0) en un partit en què els osonencs anotaven els gols als moments clau. Gely, als primers compassos; Fortet, a l'equador de la represa, i Manel Sala, al tram final. Els mariners acumulen 5 partits sense guanyar, amb 2 punts de 15 possibles, i els manlleuencs mantenen la bona línia marcada des que van perdre a casa contra el Cornellà. De fet, són a un punt del quart.
[MAN 3-0 CAS: seguit via Esports Ràdio Manlleu, AEC ManlleuUE Castelldefels]

L'Europa sortia del duel barceloní viscut a Nou Barris a la quarta plaça... però els esdeveniments de la tarda l'allunyaven del play-off. Els de Pedro Dólera iniciaven el duel amb domini, però el Muntanyesa s'avançava gràcies a Uri. En un duel equilibrat, un nouvingut aquest curs a l'Europa s'ha estrenat com a golejador escapulat. Rubén Epitié ha signat l'empat gracienc (1-1), que manté uns bons registres (una derrota en set partits) en l'arrencada del curs per a l'Europa. Tot seguit, el resum dels companys de BTV Esports, clicant sobre la imatge:
[MUN 1-1 EUR: seguit via CE Europa i Carles Garcia]



Manté una ràtio de gols b-r-u-t-a-l el Vilafranca. Amb 3 gols ha favor ha sumat 11 punts. O, el que és el mateix, si marca guanya. Nacarino ha estat l'artífex del tercer triomf del curs davant el Balaguer (1-0). Els de Puchi no han encaixat cap gol en els 4 partits disputats a casa i se situen a la vuitena plaça. Els lleidatans són penúltims, empatats a punts amb l'equip que marca la salvació, el Júpiter.
[FCV 1-0 BAL: seguit via Lluís Montaner]

L'emoció la posaven dos nouvinguts. Duel espectacular, i de moltes alternatives, el que protagonitzaven Júpiter i Vilassar de Mar. Al final, triomf maresmenc (el segon del curs, el primer a domicili) amb set gols (3-4). S'hi han viscut gols de dos dels principals atacants dels de la Verneda (Drogba i Romo), gol del referent atacant del Montcada el curs passat (Quim Solano), i estrena triomfal d'un dels fitxatges de tardor dels de Manel Moya, Joan Luque. L'ex del Muntanyesa ha anotat un doblet en la seva estrena. Sota les fonts, el resum dels companys de BTV Esports, clicant sobre la imatge:
[JÚP 3-4 VLS: seguit via Planeta Júpiter, Michael Garanto i UE Vilassar de Mar]



La Rapitenca arribava a Can Peixauet havent acumulat 3 empats en 3 desplaçaments... i el partit acabava, de nou, en igualada. La Gramenet s'ha avançat ben aviat, els ebrencs han igualat, Manu ha avançat els colomencs de nou, i de nou els de Teixidó han situat l'empat final (2-2). 4 de 4 empats de la Rapitenca a domicili, resultat que manté l'equip a la part alta. La Grama és, ara per ara, l'equip que suma més igualades (5 en 8 partits), i es manté al tram mitjà-baix de la taula.
[GRA 2-2 RAP: seguit via Marcos Moreno, Hernan Subirats i Ona SPS]

Segueix cuer, i sense haver guanyat encara, el Terrassa. Al duel vallesà, cúmul de fatalitats per als de Miki Carrillo, en una tarda inspiradíssima d'Albert Criado, que signava el doblet per al Rubí (1-2). El gol de penal de Pugui igualava el duel a la represa, però els d'Alberto Fernández, amb deu homes, s'enduien els tres punts de l'Olímpic, sumant el segon triomf del curs. Els rubinencs respiren, són desens, però el Terrassa segueix tancant la taula, amb 3 punts de 21 possibles.
[TER 1-2 RUB: seguit via 95 punt 2 esports]

Aquests són els resultats de la J7:

DISSABTE, 20 D'OCTUBRE
Cornellà 1-1 Olot (Enric Gallego / Carlos Martínez 'Carlitos')

DIUMENGE, 21 D'OCTUBRE
Gramenet 2-2 Rapitenca (Pedrito i Manu / Callarisa i Javi Ramos)
Gavà 1-1 Pobla (Aitor / Fran Carbia)
Muntanyesa 1-1 Europa (Uri / Epitié)
Júpiter 3-4 Vilassar (Elhadji 'Drogba', Mechi i Romo / Joan Luque -2-, Quim Solano i Alex)
Figueres 1-0 Vic (Marc Mas -p-)
Manlleu 3-0 Castelldefels (Gely, Fortet i Manel Sala)
Vilafranca 1-0 Balaguer (Oriol Nacarino)
Terrassa 1-2 Rubí (Pugui -p- / Albert Criado -2-)
Santboià 5-2 Palamós (Fran Erencia, Iván Díaz -2-, Jordi Martínez i Del Moral / Javi Revert -2-)

CLASSIFICACIÓ

Classificació després de la J7:




3 comentaris:

  1. Con el descenso ahora mismo del Nastic a Tercera,
    significaria el descenso automatico de La Pobla a 1ª Catalana.
    Por lo tanto el Figueres jugaria la promocion
    y el Balaguer se salvaria del descenso.

    Puede ser una temporada "interesante"....

    ResponElimina
  2. Si, exacte, seria molt suposar, amb tot el que queda per endavant. Però és cert, un descens del Nàstic d'aquí 7 mesos implicaria descens per a la Pobla, i tota la carambola que explica @LleidaB tal com està la situació ara mateix.

    Però, també com dius, @TURBO, queda moltíssim, a Tercera (31 jornades) i a Segona B, dues dimensions diferents. Però és un escenari possible, està clar!!

    Ho seguirem!!

    ResponElimina