divendres, 26 d’octubre del 2012

El Cornellà viu moments agitats abans de les eleccions del 9 de desembre

Fa temps que volia parlar de la situació que es viu a la Unió Esportiva Cornellà. En paral·lel a un inici exitós de l'equip a la lliga (del qual sí que parlo setmana rere setmana), cessaments i comiats a la junta directiva i a l'estructura esportiva s'han succeït els últims mesos.

La més mediàtica, la del fins fa poc director esportiu de l'entitat, Andrés Manzano, que és el cap visible d'una plataforma, Salvem el Cornellà, que reivindica una actuació institucional a l'alçada del bon paper esportiu que defensen que han fet al club.

El 9 de desembre hi haurà eleccions. El president, José Gálvez, es presentarà a la reelecció. Al davant hi haurà, en alguna candidatura afí, un projecte amb Manzano a la parcel·la esportiva.

Del Cornellà es parla als camps, es parla en webs, es parla en converses informals... però què expliquen els principals protagonistes? Quins són els seus arguments en la situació que s'ha creat?

L'escenari és incòmode per a les dues bandes. El club fitxava Toni Llebaria de nou director esportiu, però a la pràctica tracten amb l'extens futbol base, cada tarda, dos equips tècnics, el novuingut, encapçalat per Llebaria, i el que ja hi havia abans amb Manzano al capdavant.

Una situació estranya que. a través de la XTVL, per al programa Esports en Xarxa, he pogut tractar escoltant els dos principals protagonistes, el president, José Gálvez, i l'antic director esportiu, Andrés Manzano. Per l'espai informatiu que fem a la XTVL vaig haver de limitar la peça a 2 minuts 20 segons, però el material donava per a molt més. Les dues entrevistes, de fet, sumaven una hora de vídeo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada