dimarts, 20 d’octubre del 2015

El protagonista | J9: Víctor Cócera (Muntanyesa)

Com a novetat aquesta temporada, els dimarts a tercera.cat recollirem les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera. En recollirem les paraules en una àudio-entrevista (una altra novetat) que penjarem al nostre canal de Soundcloud

Després de la J9 hem escollit com El protagonista el porter de la Monta, Víctor Cócera (Barcelona, 18 de gener de 1993). Diumenge debutava a la lliga... amb un partit molt complet contra l'Europa. Cócera, que el curs passat formava part de la plantilla gracienca, intervenia al tram final amb màxim encert (especialment en dues accions a les acaballes) que mantenien un punt per al conjunt de Nou Barris. Els companys de BTV Esports en feien un seguiment a la seva crònica del partit. El partit significa el retorn en partit de lliga del porter amb la Monta, equip en què ja va jugar un any i mig, la temporada 2012/2013 i la primera meitat de la 2013/2014.


Una de les intervencions de Víctor Cócera al derbi de diumenge // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

A l'entrevista amb el nostre Protagonista analitzem l'empat a Nou Barris, l'estrena a la lliga de Cócera i les sensacions en el retorn a l'equip. A més, coneixem el perfil de Cócera, que treballa amb els guants i els tres pals sempre presents... i arreu del món. Aquí teniu disponible l'entrevista amb Víctor Cócera:


Aquesta és la quarta temporada de Cócera a Tercera, si bé el curs passat no va jugar cap partit amb l'Europa, absent en diverses convocatòries per motius laborals. Va debutar a la categoria el 2012, quan va arribar a la Monta després de l'últim any de juvenil a la Damm. En el seu curs d'estrena, Cócera va disputar 17 partits amb l'equip entrenat llavors per Manolo González. Va continuar a la plantilla l'any següent, sent suplent del Tato Burgada. Va jugar 3 partits més... fins que al mes de gener de 2014 el Badalona, de Segona B, el va fitxar per cobrir la marxa d'Álex Sánchez, un altre sub-23. Amb els badalonins debutava a Segona B el maig de 2014, al Badalona 1-3 Lleida Esportiu de l'última jornada. El curs passat fitxava per l'Europa, on lluitava per un lloc a la porteria amb Rafa Leva (ara al Masnou) i Sergio Fernández (actual porter del Sabadell B). Aquest estiu canviava Gràcia per Nou Barris. El de diumenge era el seu 21è partit a la categoria, tots 21 amb la Monta (32 gols encaixats). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada