dimarts, 12 de gener del 2016

El protagonista | J20: Pau Darbra (Júpiter)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud


Després de la J20 hem escollit com El protagonista l'atacant del Júpiter, Pau Darbra (Tiana, 22 de maig de 1992). Aquest diumenge contribuïa amb un gol (el 2 a 0) en el triomf del conjunt barceloní contra el Rubí (2-1), la primera a casa després de quatre derrotes consecutives com a local. Darbra s'ha convertit en un fix en els esquemes de Juanjo Garcia: ha jugat fins ara 18 partits de 20 jornades disputades, en el seu debut a la categoria.


Pau Darbra, en una acció del derbi barceloní contra l'Europa // Àngel Garreta

A l'entrevista amb el nostre Protagonista valorem el moment del Júpiter, ben ubicat a la zona alta, i de Pau Darbra, que fa dos cursos passava de Tercera Catalana a Primera Catalana, sent protagonista amb el Júpiter que assolia l'ascens a Tercera. Enguany viu el debut a la categoria. Aquesta és l'àudio-entrevista a Pau Darbra:




Aquesta és la primera temporada de Pau Darbra a Tercera. Es va formar a l'equip del seu poble, el Tiana, amb qui va debutar al futbol amateur. Després de passar pel Vilassar de Dalt, va tornar al Tiana, amb qui va destacar a Segona Catalana el curs 2012/2013 (30 partits i 14 gols). De jugar al conjunt maresmenc a Tercera Catalana, el 2014 fitxava pel Júpiter de Juanjo García, de Primera Catalana, i era peça bàsica en el campionat i l'ascens del curs passat, disputant 30 partits i marcant dos gols. En el seu debut a Tercera suma fins ara 18 partits i 4 gols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada