dimarts, 19 de gener del 2016

El protagonista | J21: Albert Moñino (Peralada)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud


Després de la J21 hem escollit com El protagonista el migcampista del Peralada, Albert Moñino (Figueres, 18 de maig de 1990). Aquest diumenge marcava el primer gol de la golejada del conjunt empordanès contra el Terrassa (6-1), que ha tret el Peralada de l'última plaça i l'ha deixat a tan sols dos punts de la permanència ara mateix. Feia més de 20 mesos que Moñino no marcava a Tercera. Amb 25 anys, el migcampista s'apropa als 100 partits al grup català de Tercera, en què va debutar el curs 2009/2010, a les files del Cassà.


Moñino (dreta), al partit que va jugar el Peralada al Nou Sardenya // Àngel Garreta

A l'entrevista amb el nostre Protagonista valorem el moment del Peralada, l'inici complicat de curs, les sensacions del vestidor i el moment que viu Moñino, bàsic en l'esquema d'Arnau Sala (tan sols s'ha perdut dos partits), i que ha recuperat pes específic a la categoria després de deixar el Figueres fa un any per falta de minuts. Aquesta és l'àudio-entrevista a Albert Moñino:



Aquesta és la cinquena temporada d'Albert Moñino a Tercera. Es va formar principalment a les categories inferiors de l'Espanyol, en què va estar des de 2003 (quan va arribar procedent de la FE Figueres) fins al 2009, completada l'etapa de juvenil. Amb 19 anys debutava a Tercera... però al grup aragonès, amb el Saragossa B (amb una desena de partits disputats i 2 gols). Aquell mateix curs tornava a terres gironines per fer l'estrena al grup català amb el Cassà (12 partits, 1 gol, estrena golejadora al grup català, contra el Manlleu). L'equip del seu poble, el Figueres, el reclutava el 2010 per protagonitzar anys d'èxits: debutava a Regional Preferent i, després de dos ascensos, formava part del conjunt figuerenc que reestrenava la Tercera el 2012. Després de 114 partits de lliga amb la Unió (56 a Tercera), el mes de març de 2015 deixava Figueres per manca d'oportunitats (4 partits jugats el curs passat) i acabava el curs a la Jonquera, a Primera Catalana (9 partits, 1 gol). Aquest estiu retornava a Tercera, a les files del Peralada de qui va ser tècnic seu al Figueres, Arnau Sala. Aquest curs suma 19 partits i 1 gol. En total, al grup català de Tercera acumula 87 partits i 11 gols.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada