dimarts, 2 de febrer del 2016

El protagonista | J23: Boris Garrós (Gavà)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud

Després de la J23 hem escollit com El protagonista el davanter del Gavà, Boris Garrós (Barcelona, 22 de juny de 1988). Aquest diumenge era l'home del partit en el triomf del Gavà contra el quart classificat, un Vilafranca que veia trencada la seva condició d'equip invicte en els primers compassos del 2016. Els penedesencs aconseguien avançar-se al minut 5, però un gol de Boris empatava el matx 7 minuts després. En un duel farcit de gols, el davanter del Gavà trencava el 3-3 al minut 89 amb el gol que donava la victòria al seu equip. Amb 27 anys, Boris Garrós tornava aquesta setmana a Tercera, amb el seu cinquè equip a la categoria, després d'una aventura d'un any a l'Hospitalet de Segona B.

Boris Garrós (tercer per la dreta, a la part superior) tornava a Tercera aquest diumenge // Lluis Montaner
A l'entrevista amb el nostre Protagonista valorem el seu retorn a Tercera Divisió i el moment del Gavà, en plena lluita per accedir a la zona de promoció en una temporada que ha començat com un dels protagonistes positius.

Aquesta és la setena temporada de Boris Garrós a Tercera. Hi va arribar amb l'Europa, procedent del juvenil escapulat, però un any amb poc protagonisme el va enviar al Masnou de Primera Catalana, on va aconseguir fer 18 gols en 37 partits. Al curs següent tornava al grup cinquè de la mà del Castelldefels, equip on hi va militar durant dos cursos abans de fer el salt al Cornellà. A l'entitat verda, Garrós va jugar una promoció d'ascens a Segona B el curs 2012/2013. L'any següent, el davanter va militar a la categoria de bronze a les files del Sant Andreu i el Prat. El curs passat tornava a Tercera amb el Rubí, on hi va fer 10 gols en 21 partits abans de tornar a Segona B amb l'Hospitalet de Kiko Ramírez. La setmana passada fitxava pel Gavà i s'estrenava en lliga amb un doblet com a autèntica declaració d'intencions. Boris Garrós ha jugat, fins avui, 188 partits a Tercera i ha anotat 58 gols.