dimarts, 23 de febrer del 2016

El protagonista | J26: Víctor Oribe (Vilafranca)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud


Després de la J26 hem escollit com El protagonista l'atacant del Vilafranca, Víctor Oribe (Mont-roig del Camp, 2 de setembre de 1989). Aquest diumenge anotava un doblet al camp del Júpiter que acabava significant el triomf penedesenc (1-2), el cinquè seguit a domicili per als homes entrenats per Iván Moreno. Oribe és peça clau de l'equip, en què viu la segona temporada amb més de 50 partits oficials.


Victor Oribe, celebrant un gol el curs passat amb el Vilafranca // Lluís Montaner

A l'entrevista amb el nostre Protagonista valorem el moment del Vilafranca, segon classificat, plenament en forma en aquest inici de 2016 i especialment destacat a domicili per ara. També analitzem el moment d'Oribe, que ha trobat a Vilafranca l'estabilitat que ja havia mostrat en la seva llarga etapa a la Pobla de Mafumet. Aquesta és l'àudio-entrevista a Víctor Oribe:



Aquesta és la vuitena temporada de Víctor Oribe a Tercera. Es va formar al Mont-roig, el Santes Creus (04/05), el Veterans Camrbils (05/6) i el Nàstic juvenil, en què va jugar entre 2006 i 2008. Va debutar com a amateur amb la Pobla de Mafumet, el curs 2008/2009, a Tercera. Després de cinc temporades senceres amb els pobletans (amb debut a Segona B, tres partits amb el Nàstic de Tarragona el curs 2012/2013), l'estiu de 2013 apostava per la categoria de bronze. Fitxava pel Prat, en l'inici de la segona temporada dels potablava a Segona B. Després de 10 partits amb els pratencs, la falta de minuts el feien retornar al Tarragonès, a la Pobla de nou, amb qui va acabar aquell curs 2013/2014 (16 partits, 4 gols). L'estiu de 2014 tancava l'etapa al conjunt grana (després de 124 partits de lliga i 22 gols) i firmava pel Vilafranca d'Iván Moreno, qui havia estat entrenador seu al conjunt pobletà. En una temporada i mitja al Penedès, Oribe ja ha superat el seu registre de gols en una temporada (té el màxim ara en els 9 que va sumar el curs passat... i ara n'acumula 8) i ja compta amb 54 partits i 17 gols anotats amb els penedesencs. En total, l'historial de Víctor Oribe a Tercera és ara mateix de 178 partits i 39 gols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada