dilluns, 15 de febrer del 2016

Resultats J25

El Prat dóna el cop i el Peralada surt del descens


El Peralada ha vençut a Manlleu i surt del descens // Rai Roma - AECManlleu.com

Aquests són els resultats de la J25:


DISSABTE, 13 DE FEBRER

Morell 0-2 Gavà (Marco Faye i Niko Kata)
Palamós 0-3 Vilafranca (Dani Medina, Fran Illescas i Víctor Oribe)

DIUMENGE, 14 DE FEBRER

Figueres 3-1 Masnou (Santi Varese, Adrià Casanova i Éric Vilanova / Roger Vidal -pp-)
Ascó 0-0 Júpiter
Muntanyesa 1-0 Granollers (Aleix Dalmau)
Sant Andreu 3-1 Terrassa (Xavi Jiménez, Joan Noguera i Kevin Gissi -p- / Xavi Boniquet)
Rubí 0-0 Europa
Manlleu 1-2 Peralada (Eric Martínez / Marc Mas -2, 1p-)
Sabadell B 0-1 Prat (Jordi Sánchez)
Cerdanyola 4-1 Santfeliuenc (Juli Serrano, Daisuke Uemura, Oriol Molins i Javi Sánchez / Cristian Faura)

CLASSIFICACIÓ 

Aquesta és la classificació després de la J25, amb el Sant Andreu-Palamós de la J21 pendent:




Gols: 23
Resultats: 4 victòries locals, 2 empats i 4 victòries visitants
Màxim golejador: Santi Triguero (Vilafranca), 14 // Veure llistat complet




L'anàlisi dels dilluns
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents

  • El cop. Era el partit de la jornada... i el líder Prat el resolia en triomf al camp del Sabadell B, segon classificat (0-1). Els potablava iniciaran les últimes 13 jornades de lliga amb 12 punts de distància sobre el segon... i el tercer i el quart. I són 15 punts respecte el cinquè.

  • Els perseguidors s'agrupen. Les victòries del Vilafranca i de la Monta han provocat un triple empat just per darrere del líder, entre els penedesencs, els barcelonins i el Sabadell B, que inicien ara una nova batalla: la lluita per la segona plaça, en què dos equips més que van per darrere hi tenen molt a dir...

  • A l'espera. Es manté en bona dinàmica el Gavà, que és a tres punts de la quarta plaça. L'Europa empatava a Rubí, és sisè a quatre punts del segon, tercer i quart... però la setmana vinent rep el Sabadell B al Nou Sardenya, en un duel que podria animar (encara més) la zona alta.

  • Una volta després. Triomf del Peralada a Manlleu que treu els empordanesos de la zona de descens després d'una volta de ser-hi (hi van caure a la J6). Els d'Arnau Sala formen part ara d'un triple empat al llindar del descens amb el Rubí (antepenúltim) i el Palamós, equip llindar que compta amb un partit menys. I la setmana que ve, Peralada-Rubí...

  • 23 gols. Jornada de producció golejadora similar a la passada (22); hi havia dos empats sense gols (a Ascó i Rubí), vuit equips es quedaven sense marcar i predominaven lleugerament els gols locals, 12 a 11.

  • Equilibri. La jornada ha viscut els mateixos triomfs locals que visitants (4), i només s'han vist dos empats, els 0-0 que es produïen a Ascó i Rubí.

  • Debutants i derrotes. Aquest curs hi ha hagut tres canvis de banqueta fins ara. Els tres tècnics que s'han estrenat a mig curs han debutat amb derrota. Joan Esteva (Sant Andreu) es va estrenar caient a Castellar del Vallès (2-1); José Luis Duque (Terrassa), amb desfeta a Peralada (6-1); i ara Jesús Mariano Angoy (Morell) ha començat amb derrota contra el Gavà (0-2).

Partit a partit
  • Debut amb derrota. El Morell estrenava tècnic dissabte. Jesús Mariano Angoy ocupa la banqueta després de la marxa de Joan Anton Pallarès. El tècnic s'estrenava amb derrota contra el Gavà (0-2).

  • En forma. Tercer triomf seguit per al Gavà, i 10 punts dels últims 12 per als blaugrana, que a la propera J26 tornaran a tenir opcions matemàtiques d'entrar en zona noble.

  • Marco Faye. En el directe es va creure que el gol inicial gavanenc era d'Alex Pla, que servia una falta lateral amb molta intenció... però era Marco Faye qui posava la cama al segon pal per obrir el marcador (i el seu compte golejador) al tram final del primer temps.

  • Niko Kata. Una errada defensiva local propiciava el 0-2, del davanter que suma ja 6 gols aquest curs amb el Gavà.

  • 5. El Morell encadena cinc derrotes i deu partits sense guanyar, en què els tarragonins han sumat 3 punts de 30 possibles. Els blaus tenen la permanència 5 punts per sobre.

  • Sequera. Els tarragonins tenen un problema amb el gol: són l'equip menys golejador del grup (amb el Masnou), amb tan sols 20 dianes en 25 partits. Encadenen ja 486 minuts sense marcar.

  • Autoritat. El Vilafranca donava un nou cop a domicili. Sabien els penedesencs que la segona volta tindria més color visitant (ja que havien de jugar-hi tres partits més) i l'equip està responent: encadenen quatre victòries a domicili, les que han obtingut a les cinc últimes jornades.

  • 7 de 9. La de Palamós és la setena victòria als últims nou partits del Vilafranca, que manté lloc de play-off, ara ja empatat a punts amb el Sabadell B (segon) i la Monta (ara quarta).

  • Dani Medina. Excel·lent temporada anotadora del migcentre, que amb un cop de cap de llibre obria el marcador per al Vilafranca a Palamós. Medina ha marcat ja 6 gols aquest curs.

  • Fran Illescas. S'estrenava com a golejador amb el Vilafranca amb gol des del mig del camp! Era el 0-2 per als penedesencs.

  • Oribe tanca el festival. L'extrem certificava la victòria del Vilafranca amb un gol de traca, el seu 6è del curs, que podeu veure en aquest vídeo-tuit d'Esports en xarxa, imatges de TV Costa Brava.



  • A casa. El Palamós continua tenint un problema greu a casa... en 13 partits al Nou Municipal, un sol triomf... tot i que hi acumula nou empats. 

  • Set jornades. Acumula el Palamós sense guanyar, amb quatre empats i tres derrotes (4 punts de 21). Els palamosins han guanyat un sol partit dels últims onze.

  • Equip llindar. Amb 25 punts, tot i que té un partit per finalitzar, el Palamós és ara l'equip que marca la permanència, amb els mateixos punts que el Rubí, que obre ara el descens, i el Peralada, situat un lloc per sobre.

  • Nou triomf. Curiós cas el del Figueres: quatre victòries als últims sis partits, només tres gols en contra en sis duels... però la força dels aspirants el manté en zona mitjana, i a 10 punts de la zona de play-off.
Triomf del Figueres a Vilatenim // UEFigueres.cat

  • Partit vistós. Els figuerencs s'avançaven amb gol de Santi Varese (tercer del curs), el Masnou tenia l'empat a peus de Ferri (salvaven entre Gallego i el pal) i a la represa es veien tres gols més.

  • Adrià Casanova. Gol de pur 9 del davanter, que ja ha arribat a les 6 dianes aquest curs, per fer el 2-0. Ha marcat en cinc partits... els cinc, victòries figuerenques.
Celebracions amb Eduardo Vílchez // UEFigueres.cat

  • Gol i gol. El Masnou retallava distàncies amb l'autogol de Roger Vidal, però Eric Vilanova (2n gol del curs) anotava poc després el 3 a 1 final.
El Masnou té ara la permanència 7 punts per sobre // UEFigueres.cat

  • Mal moment. El Masnou, cuer, encadena cinc derrotes i ha sumat 1 punt dels últims 21 possibles. Els maresmencs tenen ara la permanència 7 punts per sobre.

  • Sense gols, capítol 1. A l'empat entre Ascó i Júpiter podríem dir que els grisgrana en surten més beneficiats: perquè eren visitants, perquè mantenen molt de coixí cap a la permanència (objectiu aquest curs) i perquè continuen en una brillant setena plaça.
Igualtat al duel entre Ascó i Júpiter // Iris Solà - FC Ascó

  • Amb foc. L'Ascó, que té un problema amb el gol (només 24 en 25 partits), encadena quatre partits sumant (6 punts de 12 possibles), però tan sols ha sumat un triomf als últims nou partits... i té el descens quatre punts per sota.

  • Aleix Dalmau. El lateral decidia el triomf de la Monta contra el Granollers (1-0) en una jugada fabricada per Velillas, probablement l'home del partit. Dalmau no marcava un gol des del 16 de novembre de 2014, en un altre triomf de la Monta a casa, contra l'Europa (2-1, recupereu-lo aquí). A l'En joc ràdio, de La Xarxa, el "coneixíem":
  • Mala dinàmica. El Granollers, que va arribar a ser en zona de play-off (l'últim cop, després de la J18), ha sumat 5 punts dels últims 24 i ara és en zona mitjana, 9 punts per sobre del descens i a 10 del quart.

  • Fortí. La Monta manté la fortalesa a casa. Hi va cedir una derrota el mes de setembre (2-4 contra el Gavà), però des de llavors encadena 10 partits sense caure (8 victòries i 2 empats), amb cinc triomfs seguits. Són l'equip menys golejat a casa (7 gols rebuts en 12 partits) i encadenen 555 minuts sense rebre un gol a la Bombonera.

  • Tres de tres. El Sant Andreu obtenia davant el Terrassa el tercer triomf consecutiu (3-1) i es col·loca a la meitat alta de la taula, a 9 punts del quart amb un partit per finalitzar.

  • Sense vèncer. Continua el Terrassa sense trobar el camí dels triomfs. Ja són set jornades sense guanyar, amb tan sols 2 punts sumats de 21 possibles. Els vallesans tenen ara 5 punts de coixí sobre el descens.
Kevin Gissi, de penal, tancava el triomf andreuenc // Judit Andreu - UESantAndreu.cat

  • Remuntada. S'avançava el Terrassa amb gol de l'ex-Sant Andreu Xavi Boniquet (5è del curs), però Xavi Jiménez, al primer temps, i Joan Noguera, a la represa i fent de central exercint maniobra de davanter, capgiraven el duel.

  • Kevin Gissi. Tancava la victòria el davanter argentí des del punt de penal, en el seu 11è gol oficial del curs (seran 12 quan finalitzi el Sant Andreu-Palamós).

  • Força del Sala. El Sant Andreu ja ha sumat 7 victòries a casa; és el tercer millor local del grup, per darrere del líder Prat (invicte al Sagnier) i de la Monta (que només ha cedit una derrota a casa).

  • Sense gols, capítol 2. No hi havia gols a Rubí, en un empat entre els locals i l'Europa que no satisfà cap dels dos equips.
Cap gol al duel de Can Rosés // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • En descens. El Rubí entra en zona de descens, no hi era des de la J20 i és tot just la cinquena jornada del curs en què es troba entre els tres últims. Els rubinencs només han sumat un triomf a les últimes nou jornades; són 6 punts sumats dels últims 27 possibles.

  • Més lluny, més a prop. La lectura en clau got mig buit per a l'Europa és que s'allunyen dos punts del play-off... la lectura en clau got mig ple és que els escapulats retallen un punt al segon: tenen el Sabadell B 4 punts per sobre... i el reben al Nou Sardenya diumenge vinent.
El Rubí entra en descens, l'Europa és sota el play-off // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • 375 minuts. L'Europa encadena més de quatre partits sencers, 375 minuts, sense encaixar cap gol. Els graciencs són el quart equip menys golejat del grup.

  • Cara i creu. El Peralada sorprenia el Manlleu al Municipal osonenc (1-2) i sumava tres punts que el treuen del descens... una volta després! Els empordanesos han encadenat dues victòries per primer cop aquest curs.

  • Fora. El triomf del Peralada li dóna 25 punts. És fora del descens però empatat amb el Palamós, que marca la permanència (amb un partit menys) i amb el Rubí, que ara obre la zona de descens.
Primer gol d'Eric MI amb el Manlleu  // Rai Roma - AECManlleu.com

  • Eric MI. Eric Martínez, Eric MI, central del Manlleu, obria la llauna amb el seu primer gol amb els osonencs (ja en va marcar un amb el Terrassa)... però a la represa apareixia l'home més inspirat del Peralada...

  • Marc Mas. Un gol de pur davanter centre, d'instint golejador i un altre de penal capgiraven la situació per al Peralada. Gran moment de forma de Mas, que ja suma 10 gols en aquesta lliga. S'apropa als 12 que va marcar amb el Figueres 12/13. Era el protagonista de l'entrevista en clau Tercera de l'En joc ràdio.
  • A casa. El Manlleu, que ara és el segon millor visitant (8 victòries a domicili), no atravessa un bon curs a casa: setena derrota en dotze partits al Municipal.

  • Gol, victòria... i mitja lliga. El Prat s'imposava al camp del Sabadell B (0-1) i deixa la lliga molt encarada: 12 punts sobre el segon, tercer i quart... amb el goal average guanyat contra els sabadellencs.

  • Jordi Sánchez. Gol guanyador del davanter, el vuitè gol que marca aquest curs, el primer que anota en aquest 2016. Així el narrava José David Muñoz, en la retransmissió d'El Prat Ràdio:
  • Registres. El Prat surt del duel contra el segon liderant tots els registres: millor equip a casa (cap derrota), millor equip fora (set triomfs i una sola derrota), màxim golejador del grup i equip menys golejat... i allargant a 20 les jornades sense perdre.
El Prat s'enduia els tres punts de Castellar // CESabadell.cat

  • Quatre sense vèncer. El Sabadell B, immers en una campanya històrica, encadena ara quatre jornades sense guanyar, amb dos empats i dues derrotes. Els vallesans continuen segons (per 12a jornada seguida) però ara empatats a punts amb el tercer i el quart... i han d'afrontar duels contra els quatre equips que el segueixen: Vilafranca, Monta, Gavà i Europa.

  • Calamarsa. El partit s'interrompia durant 13 minuts per la forta calamarsa que va caure al Municipal Pepín Valls de Castellar del Vallès.
La calamarsada que queia en menys d'un quart d'hora a Castellar // CESabadell.cat

  • Golejada i respir. El Cerdanyola superava el Santfeliuenc (4-1) i reprèn la trajectòria ascendent (12 punts dels últims 15), ara amb 8 punts de coixí sobre el descens.

  • Quarta. Va costar adaptar-se a Fontetes (el primer triomf en lliga va arribar al setè partit que hi va disputar) però el Cerdanyola ja encadena quatre triomfs com a local, que l'han empès a la zona tranquil·la.
El Cerdanyola superava el Santfe a Fontetes // Cerdanyola FC

  • Marge reduït. Després de la derrota (i del triomf del Peralada) el Santfeliuenc queda ara amb 3 punts de marge sobre les places de descens. Els blanc-i-blaus encadenen cinc sortides sense vèncer (dos empats i tres derrotes).

  • Oriol Molins. El totcampista tornava a marcar: 9è gol del curs per al barceloní, que en aquest 2016 n'ha anotat set.
Quart triomf seguit per als vallesans a casa // Cerdanyola FC

  • Retorn al gol. El triomf vallesà el tancava Javi Sánchez, amb el seu 4t gol del curs. Javi (vintena de gols amb el Rubí 12/13 i amb l'Europa 13/14, onze3div5 dues vegades) no marcava des del 18 d'octubre passat: doblet al Nou Sardenya (recupereu-lo aquí).

  • Debut de Marc Fernández. El jove jugador del planter del Cerdanyola disputava els últims minuts del partit (entrava al camp al 86').
El Sant Andreu feia un donatiu a l'ONG ProActiva Open Arms // Judit Andreu - UESantAndreu.cat

  • Jornada solidària. Dos partits buscaven un ressò social en paral·lel a l'esportiu en questa J25. El Cerdanyola dedicava part de la recaptació a l'Associació Catalana de lluita contra el Càncer i el Sant Andreu recaptava ajudes per als refugiats, aprofitant la visita del Terrassa, en què juga Samu Pérez, que va estar un mes a Lesbos ajudant els refugiats sirians que hi arribaven en condicions infrahumanes (reportatge de Canal Terrassa).

Repàs general

  • Moviments als Golejadors. A la part alta continua actiu Kevin Gissi (Sant Andreu); es consolida com a quart màxim golejador, amb 11 dianes... esperant que la 12a se sumi quan finalitzi el Sant Andreu-Palamós pendent. Arriba als dobles dígits Marc Mas (Peralada), 10 gols, i ja en suma 9 Oriol Molins (Cerdanyola). Jordi Sánchez (Prat), anotava a Castellar del Vallès el seu vuitè gol del curs. En aquesta J25 han estrenat el seu compte golejador en lliga 4 futbolistes.

  • Gols destacats. Ens quedem amb els de Fran Illescas i Víctor Oribe (Vilafranca), si bé no hem pogut veure bé el d'Illescas (però consta que és un xut des del mig del camp!); també amb els d'Adrià Casanova (Figueres), Xavi Boniquet (Terrassa) i el primer de Marc Mas (Peralada). [No hem vist imatges per ara del Sabadell B-Prat i del Cerdanyola-Santfeliuenc]

  • 625 gols. Les 23 dianes d'aquesta J25 han abaixat una mica més la mitjana, situada als 2'51 gols per partit, per sobre dels 2'47 amb què es tancava el curs passat. Són, comptant el Sant Andreu-Palamós pendent, divuit gols més (un +2'96% de variació) dels que s'havien marcat a les vint-i-cinc primeres jornades del curs passat.

  • Millor local: Prat (30 de 36, 83'33%) | Millor visitant: Prat (26 de 39, 66'67%)

  • Victòries locals 43% | Empats 27% | Victòries visitants 30%

  • Respecte el curs passat, igualtat total ara mateix: els triomfs visitants es mantenen igual (van ser el 30% dels marcadors al global de la temporada passada); també es mantenen els triomfs locals (43% el curs passat) i els empats (27%, com a final del curs passat).

  • Màxim golejador: Prat (47) | Menys golejat: Prat (18)

  • Menys golejador: Masnou i Morell (20) | Més golejat: Terrassa (46)

  • Camp on es veuen més gols. No hi ha hagut partit però s'hi manté el Municipal de Vilafranca, en què s'han vist 46 gols en 13 partits disputats, 3'54 gols per partit de mitjana.

  • Rendibilitat. Triomf amb un gol de la Monta, que es manté al capdavant de la ràtio i amplia els registres. Amb 29 gols, poc més d'un per partit de mitjana, els de Nou Barris han sumat 44 punts. Són 1'52 punts per gol marcat de mitjana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada