dimarts, 16 de febrer del 2016

El protagonista | J25: Adrià Casanova (Figueres)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud


Després de la J25 hem escollit com El protagonista el davanter del Figueres, Adrià Casanova (Olot, 1 de novembre de 1992). Aquest diumenge marcava un gol (el 2 a 0 parcial) en el triomf figuerenc contra el Masnou (3-1), ja suma 6 dianes aquest curs... i en els cinc partits en què ha marcat el conjunt empordanès ha sumat el triomf. Format al futbol base de l'Olot i el Girona, Casanova fitxava l'estiu passat pel Figueres després de dos cursos a Primera Catalana, al Banyoles.


Adrià Casanova és un fix aquest curs al Figueres // UEFigueres.cat

A l'entrevista amb el nostre Protagonista valorem el moment del Figueres, amb quatre victòries als últims sis partits però per ara lluny de la part alta (són desens, a 10 punts del quart) i el moment personal de Casanova, que ha tornat a Tercera aquest curs després de dues temporades al Banyoles, de Primera Catalana. Aquesta és l'àudio-entrevista a Adrià Casanova:



Aquesta és la tercera temporada d'Adrià Casanova a Tercera. Es va formar a l'Olot, equip en què va debutar com a amateur, a Primera Regional, quan jugava al juvenil, el curs 2008/2009. Dues temporades a la Divisió d'Honor juvenil amb el Girona (entre 2009 i 2011) van precedir la seva estrena definitiva al futbol amateur. Va començar la temporada 2011/2012 al Girona B, llavors a Segona Catalana, però a mig curs (després de 17 partits i 5 gols) va fitxar pel Manlleu, equip en què va debutar a Tercera... per la porta gran: 8 partits, 2 gols (els seus primers a la categoria, el 22 d'abril de 2012 contra el Vilafranca)... i l'experiència de disputar un play-off d'ascens a Segona B, amb viatge a Las Palmas, primer, i Binissalem, després. El curs 2012/2013 va ser el primer sencer de Casanova a Tercera, al conjunt manlleuenc (28 partits), però l'estiu del 2013 el davanter olotí marxava al CE Banyoles, ascendit a Primera Catalana. Al Pla de l'Estany hi va estar dos cursos (61 partits i 22 gols), amb el final amarg del descens banyolí a Segona Catalana l'estiu passat. Llavors firmava pel Figueres, retornava a la categoria i ha assolit el seu millor registre anotador. Aquest curs suma 24 partits i 6 gols. En total, al grup català de Tercera Adrià Casanova acumula 60 partits i 8 gols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada