divendres, 6 de juliol del 2012

Tertúlia de futbol català al 'Mas Esports' (COMRàdio)

Divendres al migdia el programa 'Mas Esports', conduït per Sergi Mas a COMRàdio, apostava novament pel futbol català com a eix central de l'espai. A les tertúlies que cada divendres celebra al Hard Rock Cafe de Barcelona s'ha parlat, avui, del dia a dia al futbol català, i amb molt de pes de la Tercera divisió.

De fet, la trobada ha comptat amb dos protagonistes de la categoria: el capità del CE Europa, Àlex Delmàs; i el defensa central del CE Júpiter, que aquest últim curs ha jugat al Muntanyesa, Xavi Valls. Amb ells, he tingut el plaer de ser un tertulià més, al costat de Gerard Costafreda, de COMRàdio, i el mestre de cerimònies, Sergi Mas.


Valls (esquerra) i Delmàs, a la tertúlia del Mas Esports

El dia a dia del futbolista de Tercera, la situació econòmica o els nous reptes per al proper curs han estat alguns dels temes principals que s'han tractat.

Podeu escoltar sencera la tertúlia aquí mateix:


A més, n'he fet una notícia en vídeo per a l'Esports en Xarxa, de l'XTVL, en què els dos jugadors analitzaven els principals aspectes que els ha plantejat, i els plantejarà, el futbol català:




He redactat una notícia també per al portal web XarxaNotícies.cat, en què també trobareu aquest vídeo. Ho podeu llegir aquí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada