dilluns, 24 de setembre del 2012

Idees J5

  • Pocs guanyen molt. La jornada es pot resumir en tres equips, els únics tres que sumaven tres punts (Cornellà, Europa i Figueres) en una jornada presidida pels empats, set en deu partits. Només una victòria a domicili significava play-off.

  • Doble liderat. El gol de Boris Garrós al minut 89 donava el triomf al Cornellà, líder en solitari, i també col·locava el davanter al capdavant del llistat de màxims golejadors, per davant de Carlitos, que segueix amb cinc dianes.

  • Jaume Nogués. La victòria del Cornellà acabava amb les esperances del Balaguer, cuer de la categoria, d'endur-se quelcom positiu del camp del líder. El porter i una de les referències dels de la Noguera, Jaume Nogués, va completar una gran actuació, però no va poder evitar el gol definitiu.

  • Vilatenim significa play-off. Victòria del Figueres al derbi empordanès contra el Palamós, en un partit de clar domini local. 7 punts de 9 possibles a casa situen el Figueres a la quarta plaça, gràcies també al triomf la setmana passada als Canyars. Bona feina en aquest inici d'un nouvingut a la categoria.

  • Solvència escapulada. L'Europa s'enduia els tres punts al retorn del derbi barceloní amb el Júpiter a Tercera. En un duel prou igualat, amb lleuger domini gracienc al primer temps, una jugada aïllada decantava el partit. El gol de Roberto Camacho (segon del curs, ja va marcar a Terrassa) manté l'alegria al Nou Sardenya: els de Pedro Dólera són tercers, una plaça que no ocupaven des de la 7a jornada del curs passat.

  • Sentiments contradictoris. El Vilafranca té un clar problema amb el gol (equip menys golejador, amb la Grama, una sola diana), però alhora és l'equip menys golejat a casa: cap gol encaixat en 3 partits (Olot i Vic tampoc, però en 2 partits). Toca treballar, doncs, l'encert atacant de l'equip.

  • Molist trenca la ratxa. El gol del cèlebre davanter del Terrassa finalitzava una sequera de gairebé 400 minuts sense veure un gol de l'equip vallesà. Malgrat l'empat final contra el Vilassar, que manté els de Miki Carrillo penúltims, el gol pot ser el primer pas per recuperar les constants vitals d'un aspirant que encara no ha arrencat.

  • La Bombonera. El colíder Olot perdia la condició (però no la segona plaça), després d'empatar davant una de les millors versions del Muntanyesa, que recuperava les sensacions dels bons partits a casa. Els de Rodri es van avançar però van topar amb moltes opcions dels barcelonins, que només podien marcar un gol.

  • Rendibilitat colomenca. Amb un sol gol, el de Manu, la Grama suma 5 punts. Dos empats sense gols (Pobla Mafumet i Balaguer) ajuden els de Toni Romero a ser fora del descens. Si bé el gol brilla per la seva absència, l'equip se sent cada cop més sòlid i conjuntat. La prova de foc? Diumenge que ve, al Nou Sardenya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada