dissabte, 29 de setembre del 2012

Resultats J6

Tancament espectacular del primer tram de curs (les 6 jornades amb què ara s'atura la Tercera fins d'aquí tres setmanes) del líder, el Cornellà, que sortia vencedor de Vic (0-1). En un partit difícil, els verds resolien el duel a l'últim sospir, com la setmana passada. Aquest cop, Xavi Puerto ha estat l'autor del gol del triomf. Una victòria que, segons els cronistes locals, no fa justícia al bon partit dels homes de Pere Vila. 18 de 18 del Cornellà que, a la jornada 6, ja té 8 punts de marge sobre el cinquè. El Vic, amb 6 punts, segueix a mitja taula. Per al líder, el gran repte arribarà quan es reprengui la competició: rebrà l'Olot, segon classificat i únic equip que li està aguantant el ritme.
[VIC 0-1 COR: seguit via Jordi de Planell i UE Cornellà]  

Tampoc frena l'Olot. Els de Rodri han hagut de fer avui una doble tombarella. El Gavà s'ha avançat a l'equador de la segona part, però llavors han aparegut els dos especialistes del conjunt garrotxí. Carlitos ha igualat el duel i Uri Santos ha certificat el cinquè triomf (2-1), que situa l'equip dos punts per sota del líder. La derrota no treu que la imatge que ha ofert el Gavà segueixi sent molt satisfactòria, convertint-se en una de les sorpreses positives d'aquest tram inicial de curs. Com deia fa unes línies, al retorn de la competició l'Olot dependrà de si mateix per ser líder: s'enfrontarà al Cornellà...
[OLO 2-1 GAV: seguit via UE Olot i Havok]  


Ple a casa de la Pobla Mafumet, que se situa tercer després de superar el Muntanyesa (3-1). I això que els de Manolo González s'han avançat gràcies a Oriol Miralles, però la reacció dels grana ha servit per tancar la tercera victòria en tres partits a casa i situar-se per darrere dels dos equips dominadors d'aquestes primeres jornades. Els barcelonins són cinquens per la cua, un punt per sobre de les places perilloses. Al partit s'ha estrenat com a golejador pobletà el defensa Toni Cunill.
[POB 3-1 JUP: seguit via CF Muntanyesa] Aquest és el resum de BTV Esports: 



Aquest diumenge he passat pel Nou Sardenya. L'Europa ha vist com Gerard Sanz, al minut 86, donava un punt valuós a la Gramenet a domicili (1-1). Ha estat un partit de moltes dinàmiques. Els colomencs han completat un inici molt fluix, i l'Europa ho ha aprofitat avançant-se al marcador, amb gol de Cano de cap, tota una garantia, i disposant de diverses opcions que no ha concretat. A poc, a poc, la Grama s'ha estirat, Remo ha portat cert perill per l'esquerra, però el primer pas endavant dels visitants ha estat en dues aparicions de Manu, que ha tingut opcions claríssimes d'igualar el duel. A la represa, diferent perfil de perfil. Opció clara de Cebri, però dos travessers de Remo han mostrat als de Toni Romero que el camí de l'empat era possible. En un moment de partit de dues cares (quatre córners seguits de l'Europa han precedit ocasions consecutives dels colomencs), un servei de cantonada servit per Remo l'ha rematat, creuat, Gerard Sanz al fons de la xarxa. Detalls: L'Europa ha sobrepassat l'entramat defensiu colomenc d'inici, però no ha concretat. / El sistema en forma de rombe de Romero al mig del camp no ha funcionat d'inici, però a la segona part ha estat clau per superar l'Europa en aquesta zona del camp i disposar de contraatacs. / El partit de Jaume Mañosa mereixeria article a part. S'ha fet un fart de recuperar pilotes, i ha ordenat el trànsit en una zona en què els graciencs podrien haver patit. / Guillem Ramon és clau a la Grama. Ja ho era el curs passat, però el catàleg exhibit al Sardenya, amb virtuts i defectes, mostra el camí. Ha centrat amb la dreta, amb l'esquerra, ha estat profund i no ha perdut la posició. Aquest és el resum de BTV Esports:



El Terrassa s'ha quedat a mig camí en la recuperació pretesa per avui en un camp molt complicat. Els de Miki Carrillo s'han avançat aviat a Manlleu, amb gol de Montoro, però els osonencs han pogut igualar el duel al tram final, gràcies a un penal anotat per Baruc (1-1). L'empat deixa els vallesans cuers, a un punt de la permanència. El Manlleu, de la seva banda, és setè, a dos punts del play-off.
[MAN 1-1 TER: seguit via Esports Ràdio Manlleu i 95 punt 2 Esports] 

Segueix amortitzant els gols que marca el Vilafranca. Brian Quijada anotava el segon gol dels de Puchi en sis partits, una diana que servia per guanyar a Palamós (0-1). Explica Lluís Montaner que aquest és tot just el segon triomf dels pendesencs al camp del degà del nostre futbol. Un triomf que deixa el Vilafranca com l'equip que millor rendibilitza els gols que marca: amb 2 gols ha sumat 8 punts. L'equip és novè. El Palamós, de la seva banda, acumula quatre derrotes seguides, però el tècnic, Edu Urdiales, assegurava en roda de premsa que és d'hora, que l'equip es recuperarà.
[PAL 0-1 FCV: seguit via Futbol Ràdio Palamós i Lluís Montaner]  

Empat sense gols entre Vilassar de Mar i Rubí al Xevi Ramon (0-0). Els dos equips es mantenen a la part mitjana-baixa, després d'un duel en què els maresmencs han estat a prop del gol al tram final... tot i que han acabat amb un home menys, el porter Imanol Castilla. Amb els canvis ja fets, el golejador Joan Molina ha acabat sota pals.
[VLS 0-0 RUB: seguit via la transmissió que ha fet Sergi Vargas / GolCat.com]   

Excel·lent arrencada de la Rapitenca, que sumava el segon triomf com a local davant un altre nouvingut a la categoria, el Júpiter (1-0). El duel no es decidia fins al tram final, quan Ferran anotava la diana del triomf per als de Teixidó. Curiosament, el gol arribava poc després de l'expulsió de Teixidó, que ha deixat amb 10 homes el conjunt local. Els ebrencs només han perdut un partit dels sis disputats fins ara, i ja sumen 9 punts, excel·lent balanç abans de l'aturada. El Júpiter segueix amb 4 punts, després de sumar la quarta derrota.
[RAP 1-0 JUP: seguit via Hernan Subirats i Planeta Júpiter] Aquest és el resum de BTV Esports:



Obertura de la jornada en un duel de dues cares per al cuer. El Balaguer completava una gran primera part, avançant-se amb dos gols, els mateixos que havia marcat fins ara. Però a la represa, Marc Mas i Pol Compte, referències atacants del Figueres, igualaven el duel. Al final, però, final feliç per als lleidatans, amb el gol guanyador de Xavi Gràcia, de penal (3-2). Primer triomf del curs per al Balaguer, que tot i això segueix a la zona de descens.
[BAL 3-2 FIG: seguit via Àlvar Llobet]  


Igualtat final al duel del Baix Llobregat d'aquesta jornada. El Castelldefels s'avançava ben aviat amb el gol de penal del jugador més veterà de la categoria, Jorge Sánchez (el segon que anota aquest curs). Un duel en què tot ha passat d'hora: gol local... i expulsió de Marc Martínez pels mariners al minut 24. Abans del descans, Jordi Martínez, el cueta, ha igualat per al Santboià, i a la represa el marcador no s'ha mogut. Amb el punt sumat, tots dos equips es mantenen a la part central de la taula.
[CAS 1-1 SAN: seguit via UE Castelldefels i FC Santboià]

Aquests són els resultats de la J6:

DISSABTE, 29 DE SETEMBRE
Balaguer 3-2 Figueres (Iban Parra, Galceran i Xavi Gràcia -p- / Marc Mas i Pol Compte)

DIUMENGE, 30 DE SETEMBRE
Castelldefels 1-1 Santboià (Jorge Sánchez -p- / Jordi Martínez)
Rapitenca 1-0 Júpiter (Ferran)
Palamós 0-1 Vilafranca (Brian Quijada)
Olot 2-1 Gavà (Uri Santos i Carlitos / Serra -pp-)
Pobla Mafumet 3-1 Muntanyesa (Abel Rita, Toni Cunill i Alfons Serra -p- / Oriol Miralles)
Vilassar de Mar 0-0 Rubí
Manlleu 1-1 Terrassa (Baruc -p- / Carles Montoro)
Vic 0-1 Cornellà (Puerto)
Europa 1-1 Gramenet (Alex Cano / Gerard Sanz)

CLASSIFICACIÓ
Classificació després de la J6:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada