diumenge, 23 de setembre del 2012

Resultats J5

Cinc jornades i tenim ja un líder en solitari. L'empat matinal de l'Olot a Nou Barris ha estat aprofitat pel Cornellà que, gràcies a Boris (6 gols, també golejador en solitari), ha superat el Balaguer i manté el ple: 5 victòries en 5 partits. Jornada amb derbis, estrenes golejadores a Terrassa... i molts empats. Set partits han acabat en igualada, fet que provoca que els guanyadors (Cornellà, Figueres i Europa) celebrin fites: liderat i play-off, respectivament.


Semblava que la visita del Balaguer a camp del líder seria un partit de clar domini local. I així ha estat als inicis, quan el Cornellà ha disposat de la pilota; a poc a poc, però, els dos porters s'han erigit en protagonistes. Jaume Nogués mantenia vius els de la Noguera i Jose Bermúdez salvava algunes bones ocasions dels de Tenorio. Al final, el davanter que viu en idil·li amb el gol aquest curs, Boris Garrós, ha aparegut al minut 89 per donar tres punts més al Cornellà. Sisè gol de Boris i 15 de 15 per als de Jordi Roger, que tenen dos punts per sobre de l'Olot i cinc sobre el cinquè.
[COR 1-0 BAL: seguit via UE Cornellà i Cristian Garcia] 



Fotos del partit, de Cristian Garcia (@somdelhospi)

Al matí l'Olot havia cedit els dos primers punts de la temporada al Municipal de Nou Barris. Un gol d'Ivan Cristino havia obert el partit per als de la Garrotxa, però a la represa, Dani Acosta ha trencat una ratxa de 431 minuts dels de Rodri sense encaixar un gol. La diana d'Ivan Cristino significa el primer gol de l'Olot que no marquen ni Carlitos ni Uri Santos. L'empat de prestigi reforça la moral del Muntanyesa, que ha tingut opcions d'anotar algun gol més contra un colíder. L'Olot segueix segon, amb tres punts de marge sobre un grup de tres equips perseguidors.
[MUN 1-1 OLO: seguit via CF Muntanyesa i UE Olot] Podeu veure un resum via BTV Esports:



Els dos derbis de la jornada han produït un mateix resultat pràctic sobre la classificació: els dos vencedors s'han col·locat en places de play-off


Al matí he pogut viure el duel de la Verneda. Un partit igualat, amb un lleuger domini de l'Europa a la primera part, s'ha acabat resolent a l'últim quart d'hora de partit. L'escrupulosa expulsió de Mechi, del Júpiter (per mi la falta és molt dura, però no m'ha semblat digna de vermella) ha precedit el gol de Roberto Camacho. La diana del triomf ha arribat en una de les poques errades de la defensa grisgrana, molt sòlida durant tot el partit. El partit m'ha deixat diverses notes tàctiques dignes de comentar; em quedo amb algunes: el duel entre Àlex Cano i Elhadji a les pilotes aturades, una autèntica batalla entre dos homes que dominen el joc aeri; les permutes entre Guzmán i Roberto Camacho, un recurs molt prometedor per a l'Europa aquest curs; el bon treball d'ambdues defenses, destacant la solidesa de Masa i el bon treball dels laterals escapultats. Els graciencs pugen un esglaó: són tercers, liderant la terna d'equips amb 10 puns. Podeu veure un resum via BTV Esports:




El Figueres ha estat el just vencedor del derbi empordanès. Un derbi que s'ha decidit per la via ràpida. En poc més de vint minuts, el Figueres dominava per 2 a 0 el Palamós, gràcies als gols de Pol Compte i Marc Vilà. A la represa Marc Mas ha anotat el tercer, que decidia del tot el duel... tot i que Batanero ha tanat el partit amb gol des de la llarga distància. Ho va fer a Can Peixauet el seu company Javi Revert, avui ho ha fet Batanero. El Figueres se situa quart, en places de play-off, gràcies al tercer triomf del curs.

[FIG 3-1 PAL: seguit via UE FigueresLluís RiberaFutbol Ràdio Palamós i Oscar Fraile]

La Pobla Mafumet ha perdut la plaça de privilegi després d'empatar en la visita a Can Peixauet. La Gramenet ha plantejat un partit molt seriós, de moltes alternatives i, segons explica Carles Garcia, molt vistós per a l'espectador, amb perill latent en ambdues àrees. De fet, els colomencs han gaudit d'una ocasió claríssima a l'últim sospir. El punt deixa els tarragonins cinquens, i la Grama a la 15a plaça, un punt per sobre de les places de descens.
[GRA 0-0 POB: seguit via Carles Garcia]

El festival de l'empat passa per cinc camps més. Els repasso de menys a més gols vistos.


La Rapitenca s'ha abonat a l'empat a domicili. Tercera igualada consecutiva lluny de la Devesa, aquest cop davant el Rubí a Can Rosés (0-0). En un partit sense gaire història, els vallesans no han estat gaire inspirats, i els ebrencs s'enduen de positiu un punt en un escenari que pot ser molt complicat. Els dos equips són a la part mitjana de la taula.

[RUB 0-0 RAP: seguit via Jordi Mestres i Hernan Subirats]

No ho podia titular millor Lluís Montaner a El blog de la prèvia (aquí). El Vilafranca necessita un pla de rescat per retrobar el gol. Avui, empat sense gols contra el Castelldefels (0-0). El degà penedesenc només ha marcat 1 gol en 5 partits (de Puchi, de penal) i avui ha vist com el mateix protagonista fallava una pena màxima als primers compassos. L'expulsió del mariner Lacambra no ha desnivellat un partit que trenca la ratxa negativa del Castelldefels, i que situa els de Puchi amb 5 punts a la part mitjana-baixa de la taula.
[FCV 0-0 CAS: seguit via Lluís Montaner i UE Castelldefels]

Al duel d'aspirants, empat entre Santboià i Manlleu. A gols (1-1) i a jugadors expulsats. Cristian del Moral ha avançat els locals a la primera part, però Baruc Nsué ha pogut igualar pels osonencs al tram final del partit. Els dos equips, amb 8 punts, queden just darrere dels protagonistes de les places preferents.
[SAN 1-1 MAN: seguit via FC Santboià i Esports Ràdio Manlleu]

El Gavà ha estat a punt d'encadenar un tres de tres, ha fregat el tercer triomf seguit. El gol en pròpia porteria del vigatà Marc Garcia, amb la col·laboració gavanenca de Cervantes, donava ales als d'Albert Poch, que han vist com Bernat aconseguia la igualada per als de Pere Vila. Punts repartits per a dos equips que queden a la part mitja de la taula.
[GAV 1-1 VIC: seguit via Havok i Jordi de Planell]

I 398 minuts després, el gol ha arribat per al Terrassa. Xavi Molist ha estat l'encarregat de retornar l'alegria d'una diana a favor en un duel a l'Olímpic que ha viscut tres canvis de dinàmica. Molina ha avançat el Vilassar, Molist i Montoro (que s'estrenava, lògicament, amb el Terrassa) han capgirat el marcador en un minut (39-40), però Edu Domingo ha igualat pels visitants a l'inici de la represa. Punt que no treu cap dels dos equips de les places de descens, però que pot servir per recuperar ànims en ambdues bandes: el Terrassa troba el gol i el Vilassar suma després de 3 derrotes en 4 partits.
[TER 2-2 VLS: seguit via 95punt2esports i Ona SPS]

Aquests són els resultats de la J5:

DIUMENGE, 23 DE SETEMBRE
Gramenet 0-0 Pobla Mafumet
Júpiter 0-1 Europa (Roberto Camacho)
Gavà 1-1 Vic (Marc Garcia -pp- / Bernat)
Muntanyesa 1-1 Olot (Ivan Cristino / Dani Acosta -p-)
Rubí 0-0 Rapitenca
Figueres 3-1 Palamós (Pol Compte, Marc Vilà i Marc Mas / David Batanero)
Vilafranca 0-0 Castelldefels
Terrassa 2-2 Vilassar (Xavi Molist i Carlos Montoro / Molina i Eduard Domingo)
Santboià 1-1 Manlleu (Cristian del Moral / Baruc Nsué)
Cornellà 1-0 Balaguer (Boris Garrós)

CLASSIFICACIÓ

El Cornellà, primer líder en solitari de la temporada:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada