dilluns, 10 de setembre del 2012

Resultats jornada 3

Tres partits. Nou punts. Dotze gols a favor. Només 1 en contra. I podríem seguir... Són les xifres del millor equip de la Tercera Divisió espanyola. Cap dels més de 360 equips que conformen el quart esglaó del futbol espanyol supera la Unió Esportiva Cornellà de Jordi Roger, líder per tercera setmana consecutiva al grup 5, el català. Després del Santboià i el Manlleu, el següent en passa per la piconadora verda ha estat el Castelldefels, que ha marxat del Nou Municipal amb una dotzena de gols encaixats. El 6-1 final referma el Cornellà com a líder (que no en solitari) i a Boris Garrós, amb quatre dianes, com a màxim golejador del grup (tampoc ho fa sol). I és que l'únic equip capaç de fer-li ombra als del Baix Llobregat és la UE Olot, que derrotava el Júpiter a domicili per 0-2 i s'assegurava el 9 de 9 en un gran inici pels d'Àlex Terma. L'artífex del bon moment dels garrotxins ha estat, de nou, Carlitos Martínez, autor del doblet que ha donat els tres punts a l'Olot.

El Cornellà ha passat per sobre del Castelldefels d'Antonio Escudero. Foto: Alex Gallardo

Cornellà i Olot encapçalen una Lliga que aquest cap de setmana vivia una jornada de clar color local (6 victòries i 3 empats). Una jornada que el Gavà aprofitava per inaugurar el seu marcador de punts derrotant el Palamós per 3-1 en l'únic partit avançat a dissabte; tot i el 2-0 a la mitja hora, els de Poch només van tancar el partit amb un gol de penal de Ferran Alabau al temps de descompte. Ja diumenge al matí, dues victòries locals més han donat el primer triomf del campionat a la Grama i a la Montañesa, dos equips en fase de reconstrucció que deixen els seus rivals, Vic i Balaguer, en zona de descens i encara sense conèixer la victòria en les tres jornades disputades.

Figueres i Manlleu han protagonitzat l'únic empat amb gols. Foto: UE Figueres

Ja a la tarda, els marcadors ajustats han estat la nota predominant abans del Cornellà-Castelldefels. A Vilatenim, la 'perla' Baruc empatava el partit pel Manlleu després que Marc Mas avancés el Figueres a la primera meitat. Dos gols, més dels que hi ha hagut a Terrassa i a Vilafranca. A l'Olímpic, els de Miki Carrillo sumaven el primer punt de la temporada enfront de la Rapitenca, però encara no han anotat cap gol; al Penedès, mentrestant, Vilafranca i Santboià han ofert un partit vistós al qual només li ha mancat el gol per acabar-lo d'arrodonir. Ingredient que sí han tingut el Vilassar de Mar-Europa i el Rubí-Pobla de Mafumet. Al Xevi Ramon, l'etern Joan Molina donava els tres primers punts del campionat als maresmencs; a Can Rosés, Javi Sánchez donava la victòria als d'Alberto Fernández, que són un dels 10 (!) equips que sumen 4 punts a la classificació.

DISSABTE, 8 DE SETEMBRE
18h Gavà 3-1 Palamós (Cervantes, Aitor Monfort i Alabau / Marc Vila)

DIUMENGE, 9 DE SETEMBRE
11h45 Gramenet 1-0 Vic (Manu)
12h Muntanyesa 1-0 Balaguer (Dani Sánchez)
12h Júpiter 0-2 Olot (Carlos Martínez -2-)
16h30 Figueres 1-1 Manlleu (Marc Mas / Baruc)
17h Vilafranca 0-0 Santboià
17h Terrassa 0-0 Rapitenca
18h Vilassar de Mar 1-0 Europa (Joan Molina)
19h Rubí 1-0 Pobla de Mafumet (Javi Sánchez)
19h30 Cornellà 6-1 Castelldefels (Franco, Puerto, Boris -2-, Luis i Enric / Jorge Sánchez)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada