dijous, 4 de desembre del 2014

Comença la fase estatal per al Prat

Després de proclamar-se campió de la fase catalana el passat mes d'octubre, el Prat inicia aquest dijous la fase estatal de la Copa Federació. Els de Manolo Márquez, immersos en una excel·lent dinàmica a la lliga (quatre victòries seguides) busquen iniciar amb bon peu l'eliminatòria de setzens de final contra l'Almudévar aragonès.

El Prat superava la Muntanyesa a la fase catalana // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com)

Per al Prat el partit pot servir per mantenir el to competitiu, tres dies abans de tornar a jugar a la lliga amb la voluntat de consolidar l'escalada a la taula.

Aquest és l'horari de l'anada dels setzens de final de la Copa Federació

DIJOUS, 4 DE DESEMBRE
19.45h Prat-Almudévar

L'Almudévar, com el Prat, es troba a la zona mitjana del seu grup de Tercera. Novè classificat al grup 17, l'aragonès, a la lliga s'ha mostrat molt fort a casa (sis victòries en set duels) i molt més tou a domicili, on tan sols ha guanyat un partit (a Sabiñánigo fa més de dos mesos) i on el balanç és molt inferior al que presenta com a local: 5 punts de 21 possibles.

Amb tot, les competicions són difícils de comparar i, com diu el tòpic, la Copa (Federació, en aquest cas) és una altra història. 

A la fase aragonesa, l'Almudévar superava el Sariñena (1-1, 4-3 als penals), el Barbastre (3-1) i a un equip del grup 3 de Segona B, el Saragossa B (1-2).

El Prat-Sant Andreu de semifinals // Francisco Carrasco - AEPrat.com

La fase catalana, en canvi, només va comptar amb dues rondes. El Prat va superar el Sant Andreu a les semifinals (1-0) i la Muntanyesa a la final (2-1).

El Prat-Almudévar és el partit que tanca l'anada d'aquests setzens de final, que es van començar a disputar la setmana passada. Els partits de tornada estan previstos per al 18 de desembre.

Podeu repassar la prèvia del partit que fa l'AE Prat al seu web oficial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada