dijous, 4 de desembre del 2014

El Prat cau al Sagnier contra l'Almudévar (0-2)

El conjunt dirigit per Manolo Márquez ha trencat una ratxa de quatre victòries consecutives en la seva estrena a la fase estatal de la Copa RFEF.

El Prat va superar al Monta a la final catalana // Alex Gallardo - GallardoPhoto.com

DIJOUS, 4 DE DESEMBRE
Prat 0-2 Almudévar (Arnedillo i Marcos)

Com en un partit de Play-Off poc se sabia del potencial de l'Almudévar aragonès, el rival del Prat per al primer duel de la fase estatal de la Copa RFEF. El conjunt potablava, amb el partit d'anada a casa, esperava treure'n un bon resultat per poder fer el viatge cap a Osca sense la necessitat de recórrer a l'èpica de la remuntada tot just començar. La sort, però, no ha acompanyat als del Baix Llobregat, que al minut 10 ja anaven per darrere en el marcador després d'un gol d'Arnedillo. A la segona meitat, quan només s'havien disputat 3 minuts de represa, Marcos feia el 0-2 i complicava molt l'eliminatòria pels pratencs. Un marcador que ja no es mouria més.

Amb aquest resultat, els de Márquez hauran de sortir a matar el pròxim 17 de desembre en el partit de tornada, si volen aconseguir la classificació per a la següent fase de la competició. El partit, es disputarà en dimecres a les 19:30h segons ha informat l'entitat potablava.

Seguiment via @aeprat1945

Vídeo resum del partit, gràcies als companys de Futbolcat Media (disponible també al seu canal de YouTube)