dimecres, 17 de desembre del 2014

Santfeliuenc i Rubí es reparteixen els punts a Les Grasses i el Prat s'acomiada a de la Copa RFEF

Santfeliuenc i Rubí han empatat a zero en la represa del partit ajornat el darrer cap de setmana de novembre, mentre que el Prat no passa de l'empat a 1 davant l'Almudévar i queda eliminat de la Copa RFEF.

Imatge de la primera part, disputada el 29 de novembre // ALEX GALLARDO - GallardoPhoto.com

DIMECRES, 17 DE DESEMBRE
Tercera Divisió - Partit ajornat J15
Santfeliuenc 0-0 Rubí

Copa RFEF
Almudévar 1-1 Prat (Eric Ruiz / Oriol Molins)

Així queda la classificació de Tercera Divisió, un cop completat el Santfeliuenc-Rubí:

Gols: 18 (en 9 partits acabats)
Resultats: 4 victòries locals, 1 empat i 4 victòries visitants (en 9 partits acabats)
Màxim golejador: Xavi Civil (GAV) 10 gols /// Veure llistat complet

Les claus de la jornada:
Tercera Divisió
  • El Rubí certifica amb l'empat una petita mala dinàmica que el deixa en segon lloc a la classificació.
  • Els de Julià Garcia podrien haver recuperat la primera plaça en cas de guanyar i tenir avantatge per convertir-se en campió d'hivern. Una 'pole position' que ara gaudeix la Pobla de Mafumet
  • Amb el punt aconseguit, el Santfeliuenc suma la primera igualada del curs a Les Grasses i escala fins a la desena plaça, just per sobre de la Muntanyesa i amb els mateixos punts que el Prat.
 Copa RFEF
  • El Prat ha perdut la possibilitat d'avançar en la competició després de caure eliminat al camp de l'Almudévar aragonès pe run global de 3-1.
  • El resultat negatiu del partit d'anada (0-2) condicionava molt el la tornada per fer el pas cap a la següent ronda. El gol primer gol del partit, dels aragonesos, (al minut 54) pràcticament deixava sentenciada l'eliminatòria.
  • Oriol Molins, amb la seva diana, s'ha convertit en l'únic golejador potablava de la fase estatal.