dimarts, 1 de desembre del 2015

El protagonista | J16: Isaac Maldonado

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud


Després de la J16 hem escollit com El protagonista l'atacant del Terrassa, Isaac Maldonado (Granollers, 11 de gener de 1990). Fa tot just dues setmanes retornava al Terrassa després de deixar el Vilafranca per falta de minuts. S'estrenava amb els vallesans sortint de suplent en el triomf dels de David Pirri a la Verneda, la setmana passada (1-3); i aquest diumenge, en la reestrena a l'Olímpic egarenc, jugant de titular, anotava els dos primers gols del triomf contra el Santfeliuenc (3-0). Una victòria que ha deixat el Terrassa un sol punt per sota del play-off.


La celebració d'Isaac Maldonado a un dels dos gols de diumenge // Terrassa FC

A l'entrevista amb el nostre Protagonista, que es troba ben lluny de caa nostra, a Xangai, analitzem el moment que viu el Terrassa, el retorn de Maldonado a l'equip, les sensacions que vivia a l'inici del curs al Vilafranca i les ambicions personals i col·lectives pera final de curs. Aquí teniu disponible l'entrevista amb Isaac Maldonado:


Aquesta és la cinquena temporada d'Isaac Maldonado a Tercera. Es va formar al futbol base del Terrassa i del Sant Andreu, i va debutar al futbol amateur amb dos cursos al Vilassar de Mar, a Primera Catalana (62 partits, 9 gols). Debutava a Tercera el curs 2011/2012, a les files de la Gramenet. Aquella temporada canviava dos cops d'equip: deixava la Grama després de 9 partits, passava tres mesos per Vilanova (6 partits) i acabava l'any a la Monta, equip en què disputava 18 partits i marcava 3 gols. La seva estrena golejadora va ser contra el Vic, el 26 de febrer de 2012. El curs següent (2012/2013) jugava al Vilafranca de Putxi, amb qui disputava 25 partits i anotava 5 gols. El bon paper al Penedès el van dur al Llagostera l'estiu de 2013. Feia la pretemporada amb els del Gironès, disputava l'Històrics a l'equip dirigit per Oriol Alsina... però el fitxatge es frustrava. Miki Carrillo, que l'havia tingut a les seves ordres a la Monta, el reclutava llavors per al Terrassa, on disputava els dos últims cursos. En total, entre 2013 i el mes de maig passat Maldonado disputava un total de 58 partits entre lliga i play-off (jugava als dos partits contra el Linares Deportivo, el maig de 2014) i marcava 7 gols.

L'estiu passat tornava al Vilafranca. Després de disputar 9 partits, deixava el Penedès a la recerca de minuts. Per ara amb el Terrassa ha jugat 2 partits, amb 2 gols, els aconseguits diumenge passat.

En total, Maldonado ha disputat 127 partits a Tercera (dos dels quals al play-off d'ascens a Segona B) i ha marcat un total de 17 gols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada