dimecres, 20 de novembre del 2013

Cerdanyola-Figueres, últim pas

Cerdanyola i Figueres tanquen aquest vespre a la Bòbila vallesana la segona fase de la Copa Catalunya. Un sol partit, 90 minuts, formen la cinquena i decisiva eliminatòria, la que decidirà quin equip acompanya l'Ascó per creuar-se a la propera ronda, la tercera fase (o quarts de final), amb Girona i Sabadell.

Cerdanyola-Figueres, tercer partit en una setmana per als de Toni Carrillo a casa (van derrotar el Prat, 1-0, fa set dies, i empataven, 1-1, amb el Santfeliuenc diumenge). Els vallesans no perden a casa des de fa mig any (12 partits invictes), i els figuerencs han fet un bon primer terç de temporada fora de casa (una derrota en nou sortides). Duel a priori anivellat. I més si tenim en compte l'últim precedent. Fa tot just un mes els dos equips empataven sense gols al mateix escenari, en partit de la jornada 10 de lliga.

Aquest és l'horari de la 5a eliminatòria de la 2a fase de la Copa Catalunya:

DIMECRES, 20 DE NOVEMBRE
20h Cerdanyola-Figueres

Podeu llegir la prèvia del partit en aquest article a GolCat.

El camí fins a aquesta ronda
Si voleu consultar les anteriors eliminatòries d'aquesta 2a fase (quan s'incorporaven els equips de Segona B i Tercera), les enllaço tot seguit:

Com a l'anterior fase, us deixo el quadre amb el camí que han fet els diversos equips que han disputat aquesta segona fase:

Següent fase
Aquest cop, a diferència de les anteriors rondes, no hi ha sorteig programat per a la propera fase. La Federació Catalana aclaria al comunicat en què recordava l'horari del partit d'aquest dimecres que els dos equips vencedors de la fase, l'Ascó i el que resulti vencedor d'aquest dimecres, es reuniran amb representants del Girona i el Sabadell per decidir dates i creuaments dels quarts de final. Si el criteri és la proximitat, com ha estat habitual a les anteriors rondes d'aquesta edició i en copes anteriors, el Sabadell visitaria Ascó i el Girona viatjaria a Cerdanyola o a Figueres.