diumenge, 23 de febrer del 2014

Resultats J26

"La part alta es comprimeix (encara més) i la Rapitenca li torna el cop al Vilassar"

Aquests són els resultats de la J26:

DIUMENGE, 23 DE FEBRER
Rapitenca 2-1 Gramenet (Marc Vernet i José L. Muntané 'Munta' / Pau Gené)
Masnou 3-1 Vilassar de Mar (Alabau, Aitor González -p- i Ñito Martín / Fran Fuentes -p-)
Santboià 1-0 Ascó (Óscar Uroz)
Gavà 2-1 Figueres (Alex Masuet -2- / Albert Argelés 'Argi')
Castelldefels 0-0 Pobla Mafumet
Europa 0-2 Manlleu (Sergio Ginés i Manel Sala)
Cerdanyola 2-2 Muntanyesa (Joni Puchi i Uri Serra / Alberto Padilla i Roland Garrós)
Palamós 3-2 Vilafranca (Sergi Arimany, Dani Fernández i Javi Revert / Alberto Owono i Adri Ruiz)
Terrassa 1-0 Santfeliuenc (David Batanero)
Cornellà 1-0 Rubí (Xavi Civil)


CLASSIFICACIÓ
Classificació després de la J26:



Gols: 24
Resultats: 7 victòries locals, 2 empats i 1 victòria visitant
Màxim golejador: Manel Sala (Manlleu), 19 gols // Veure llistat complet
La dada:

  • Perfil local. Jornada que iguala el màxim registre de victòries locals (7) assolit aquest curs, com la J3 i la J10. De fet, només el Manlleu ha guanyat a domicili aquesta jornada. També és el registre més baix del curs de triomfs visitants, igualat amb la J7 (Terrassa a Sant Feliu) i la J9 (Santboià a Vilassar de Mar)

  • 19 gols. Manel Sala repetia la setmana següent d'anotar dues dianes i ja en suma 19. Són les mateixes que duia Carlos Martínez (Olot) a aquestes alçades el curs passat. El mateix Martínez també era el màxim golejador després de la J26 fa dos cursos. Sumava 13 gols, llavors amb el Terrassa.

  • Tàndems. Sergio Ginés anotava al Nou Sardenya assistit per Manel Sala. Una connexió que ja es va produir a la Bòbila de Gavà, on Ginés anotava els dos gols del triomf manlleuenc. Dos tàndems atacants igualen al capdavant dels més productius a Tercera. Manel Sala-Sergio Ginés (Manlleu) sumen 24 gols (19+5); i Javi Revert-Sergi Arimany (Palamós) també en sumen 24, en una combinació més igualada (13+11). Al darrere vindrien Ernest Forgas-Ferran Vila (Rubí), amb 20 (15+5)

  • Una volta. L'Ascó ja acumula 19 jornades (no consecutives) en zona de play-off, les dues últimes com a líder. De fet, els quatre equips en zona noble es corresponen als equips que més jornades han estat a les quatre primeres places. Europa (20), Rubí (21) i Muntanyesa (22) s'han acostumat aquest curs als llocs de privilegi. La Monta és l'equip que ha estat més jornades tercer (7) i el Rubí, el més acostumat a ser quart (8)

  • Canvis a casa i a domicili. L'Europa-Manlleu (i el Terrassa-Santfeliuenc) ha(n) modificat les dades de millor equip local i visitant del curs fins ara. Analitzant els punts sumats i fent la mitjana de punts per partit per poder comparar els 20 equips per igual, el millor conjunt local és ara l'Ascó, amb 2'08 punts per partit disputat al Municipal; ho és per davant de Muntanyesa (2'08) i Cornellà (2'07). El millor conjunt visitant deixa de ser el Santfeliuenc, per molt poc. Ho és ara el Manlleu (1'86 pts/partit) per davant del Santfe (1'85) i l'Europa (1'83)

  • 24 gols marcats, com la setmana passada (llavors amb un partit menys). Quarta jornada del curs en què s'anoten 24 dianes. Les jornades més anotadores segueixen sent la J7 i la J19, amb 32 dianes, i la que menys, la J2, amb només 17 gols marcats

  • 650 gols marcats fins ara (2'51 per partit, no fem càlcul per jornada ja que falta un partit). Suposa un 13'09% més que el curs passat a aquestes alçades (s'havien anotat 577 gols després de la J26)

  • Freqüència de resultats: Victòries locals 40% | Empats 26% | Victòries visitants 34%

  • Evolució: respecte la J26 del curs passat han disminuït tant les victòries locals (-12'61%) com els empats (-19'05%) i han augmentat molt les victòries visitants (+52'63%), si bé les dues últimes jornades han acomodat el cop, reduint 16 punts l'impacte dels triomfs a domicili (eren un 68% fa menys d'un mes) -recordem que falta un partit per disputar-se i, per tant, per computar-

  • Equip més golejador: Palamós (46) | Equip menys golejat: Europa (19)

  • Equip menys golejador: Gramenet (15) | Equip més golejat: Gramenet (51)

  • Equip que millor rendibilitza els gols: Pobla Mafumet, 1'67 punts per gol marcat

  • Camp on es veuen més gols: Nou Municipal de Palamós (3'29 gols/partit), per davant de la Bòbila de Cerdanyola (3'08 g/p) i el Joan Baptista Milà (3 gols/partit)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada