dimecres, 1 de març del 2017

Posant la lliga al dia: La Jonquera-Figueres (J22)

La Jonquera i Figueres han empatat sense gols a Les Forques en el duel recuperat de la Jornada 22
La Jonquera i Figueres han arrencat la segona volta amb dinàmiques ben diferents // UEFigueres.cat
El partit

DIMECRES, 1 DE MARÇ
La Jonquera 0-0 Figueres


El duel de l'Alt Empordà ha acabat sense gols en un enfrontament que manté el Figueres invicte en aquesta segona volta i que dóna als verd-i-blanc el seu primer empat de 2017. Amb el punt, els dos conjunts escalen una posició, però no canvien gaire els seus objectius en el tram final de curs.

La Jonquera té ara un avantatge de +5 respecte el descens i segueix immersa en la lluita per evitar el retorn a Primera Catalana. El Figueres, en canvi, es troba just al punt mig: la promoció 10 per sobre i el descens 10 per sota. En una situació còmoda i afincats al vuitè lloc, els de Chicho buscaran animar el tram final de temporada mantenint els bon números de l'inici de l'any. Mentrestant, els d'Axel Vizuete segueixen sent l'equip que menys gols encaixa (17, com el Peralada) i també el que menys el fa (12).

CLASSIFICACIÓ 
Aquesta és la classificació després del duel recuperat de la J22 i la J27 completada (arrosseguem un partit ajornat de la J25)





La prèvia

La pluja que la matinada del 15 de gener va caure sobre La Jonquera va fer impossible la disputa del duel altermpordanès entre l'equip fronterer i el Figueres. Un mes i mig després, els dos conjunts tornen a estar citats a Les Forques per recuperar el duel i provar d'endur-se tres punts més que vitals.


  • La Jonquera arriba carregada de necessitats al duel. Els d'Axel Vizuete són tretzens i tenen un marge de +4 vers el descens. Una distància que poden eixamplar si vencen aquest dimecres
  • Voldrà evitar-ho el Figueres, que encara no ha perdut en aquest 2017 i un triomf el faria ascendir fins la setena plaça, a 8 punts de la promoció d'ascens
  • Els jonquerencs arriben al duel després de caure al Narcís Sala diumenge passat (2-0). A més, enllacen dues derrotes consecutives
  • La Unió, en canvi, superava l'Ascó a Vilatenim (2-0) i encadena set jornades sense ser derrotada. Totes les de la segona volta.
  • Tot i això, l'equip de Chicho han guanyat només 2 d'aquests set compromisos
  • De fet, La Jonquera ha guanyat més partits que el Figueres durant la segona volta (3-2), però ha sumat dos punts menys (9-11)
  • Els verd-i-blancs mantenen, després de 26 partits, l'estadística curiosa del campionat: són l'equip menys golejador (12GF) i el menys golejat (17GC)
  • A casa, La Jonquera ha sumat 16/39 punts (4-4-5)
  • El Figueres només ha guanyat un partit a domicili aquesta temporada (J12, 0-1 vs Vilassar de Mar) i s'ha endut únicament 9 punts dels seus desplaçaments (1-6-6)
  • A la primera volta: Figueres 1-1 La Jonquera (Roger Torquemada 'Torque' / Joan Pons)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada