dijous, 26 de gener del 2012

Actualitat a Tercera (27/01/2012)

[Editat amb més noms propis] 
Altes, baixes, rumors, traspassos que no es confirmen, preocupació per l'assistència als nostres camps i el bon moment de l'actual líder. Repàs a l'actualitat de Tercera en sis pinzellades.

Per començar, vuit noms propis:

Micaló, en l'etapa a Palamós // futbolbalear.es
  • Lluís Micaló. La descomposició de l'Sporting Maonès (Segona B) està tenint conseqüències al futbol català. Si fa uns dies Genís Soldevila signava pel Lleida Esportiu, avui (divendres) s'ha conegut l'alta de Lluís Micalo pel Manlleu. El defensa, amb experiència a Tercera al Cassà o el Palamós, arriba a Osona després de l'experiència de jugar a Segona B amb els menorquins. Pot actuar de central, lateral dret o pivot defensiu. El fitxatge l'han confirmat els agents de TriangularSports Eduard Herrero i Miquel Sors.

José Manuel Romero // futbolbalear.es
  • José Manuel Romero. El davanter del Masnou (exPremià i Espanyol B) es desvinculava aquesta setmana del club maresmenc. El destí de Romero (4 gols fins ara) és el Terrassa de Miquel Olmo. Així ho explicaven ahir, i ho confirmen avui, els companys del 95punt2esports. Aquest divendres al vespre farà el primer entrenament amb els vallesans i podria anar convocat diumenge. Ahir (dijous) a la nit s'acomiadava dels companys del Masnou amb aquest tuit:

  • Alexis Sánchez. El davanter fitxat aquest estiu pel Peralada és des d'ahir nou jugador del Vic. Així ho explica l'edició d'El 9 Esportiu d'avui (pàgina 21). El conjunt osonenc cobrirà així la marxa d'Óscar Almendros (ara al Palamós, és el jugador Facebook). Els de Pere Vila també es reforcen a la porteria. Arriba Aleix Manzano, fins ara porter del filial del Girona.


Del Moral, en l'etapa al Caravaca // sportcartagena.es
  • Cristian Del Moral. El Santboià anunciava aquesta setmana l'arribada de Cristian del Moral. El migcampista barceloní, de 24 anys, arriba al Joan Baptista Milà procedent del CF la Unión, del grup IV de Segona B. Del Moral ha jugat a dos equips catalans actualment a Tercera, el Gavà i el Manlleu. A més, es va formar a les categories inferiors de l'Espanyol. El club de Sant Boi ha anunciat en aquest tuit que la de Del Moral podria no ser l'última arribada. L'excel·lent blog dedicat al CF Gavà elaborat per Havok li dedica una fitxa completa. Del Moral també és a twitter. És el jugador 110 de Tercera que és a twitter.



Adrià, amb el balaguer // Segre
  • Adrià Fernández. El Balaguer s'ha quedat a les portes de veure el retorn a la Noguera del golejador Adrià Fernández. Segons ha anat seguint el periodista balaguerí Àlvar Llobet, i ho publica ell mateix en aquest article a La Mañana, el club va estar a prop de tancar la contractació de Fernández, que enguany juga al Cerceda (Tercera Divisió, Galícia). Quan tot semblava fet, el conjunt gallec s'ha quedat sense el davanter principal, i ha requerit la continuïtat de l'ex de Balaguer i Benavent. Es dóna la curiositat que els de Jordi Cortés han buscat recuperar al mercat d'hivern les dues principals baixes que van patir l'estiu passat: Genís Soldevila, que deixava la Noguera per marxar a l'Sporting Maonès (Segona B), ha acabat signant pel Lleida Esportiu, i Adrià es queda ara al Cerceda. Jordi Cortés volia reforços, però finalment haurà d'acabar el curs amb la plantilla actual.



Eugeni Plazuelo 'Pitu' // GarrafEsports
  • Eugeni Plazuelo, 'Pitu'. [EDITAT] Després d'un Nadal mogut, amb tres arribades i diverses baixes, semblava que el CF Vilanova ja tenia definida la plantlla amb què buscaria la permanència. Dimecres es coneixia que el migcampista Eugeni Plazuelo, 'Pitu', sol·licitava la baixa per motius personals i econòmics, com explicaven llavors a Garraf Esports. Plazuelo fins i tot s'acomiadava dels seus companys. Ahir (dijous), però, després d'una reunió amb el president Teo Traveria, Pitu feia marxa enrere i es quedarà a l'Alumnes Obrers.



Toni Pérez, capità de la Grama // @ToniPrezToran
  • Toni Pérez. El capità de la Grama confirmava a Marcos Moreno, de lajornada.cat, la seva continuïtat a l'equip colomenc. El Terrassa s'havia interessat en els serveis del jugador. Semblava que hi havia entesa entre les parts, però finalment el jugador ha preferit quedar-se a Can Peixauet, adduint la situació esportiva que viu l'entitat. El mateix jugador, dimecres (dia 25) a la tarda ho confirmava al seu compte de Twitter:

Agradecido por el interés del Terrassa pero no puedo dejar la Grama en esta situación. Ojalá ascendiérais, suerte.  (tuit original aquí)

El dia a dia de dos clubs:

  • Preocupa l'assistència a Vic. Des de la Unió Esportiva Vic els preocupa la baixa afluència de púlbic al Municipal vigatà. El president (Juli Espina) i el tresorer de l'entitat (Sagi Barnolas) en parlaven al programa Temps afegit d'El 9 TV i El 9 FM. El club amb menys abonats de la categoria veu, a més, l'èxit d'assistència de clubs veïns com l'AEC Manlleu o la UE Olot. Aquí teniu el més destacat de l'entrevista a Espina i Barnolas:


  • La millor primera volta de la història. Al Prat estan de celebració en celebració. Han recuperat el liderat després de dues jornades. Però ja fa dues setmanes que els pratencs celebraven la millor primera volta de la seva història. A la següent notícia d'El Prat TV es repassa aquesta trajectòria, amb declaracions del tècnic pratenc, Agustín Vacas. Repassem l'excel·lent primera meitat de l'equip, a hores d'ara un dels principals favorits al campionat i, lògicament, a fer play-off.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada