dijous, 12 de gener del 2012

Resultats jornada 14 (2a part)

Finalment podem dir que s'ha acabat la primera volta. El partit ajornat al descans el 13 de novembre passat s'ha resolt amb victòria de l'Europa contra el Masnou (1-0). Un gol d'Alberto González ha decidit el duel, en una rematada de cap a centrada de servei de falta de Rovira.

Un jugador, Rovira, que ha estat la principal nota positiva del conjunt gracienc. Ha desbordat per banda esquerra i ha espolsat la por del cos del conjunt local, que a l'inici de la represa es veia inquietat per un Masnou bastant vertical.

Els maresmencs han buscat l'empat sense èxit, en part, per l'actuació de Rafa Leva, molt destacat en dues ocasions consecutives, als minuts 81 i 82. Al final, tres punts per al gracienc, en un duel calent que s'ha acabat amb picabaralla al túnel de vestidors.

Partit seguit a peu de gespa des del Nou Sardenya.