divendres, 20 de gener del 2012

Prèvia (enriquida) de la jornada (21a)

[NOTA: Aquest cap de setmana seré fora. Per això us deixo amb una prèvia de la jornada enriquida, a mig camí entre el recull de notícies i la prèvia estricta i, sobretot, deixo el blog en bones mans. Diumenge actualitzarà amb els resultats de la 21a jornada el meu bon amic Bernat Monzó. Dilluns m'hi tornaré a posar amb resum, idees, vídeos, millors gols... A gaudir la 21a jornada!]

Jornada amb partits de tot tipus. Equips capdavanters visiten rivals de la part baixa, amb duel del líder contra el cuer. El tercer té un repte de molt nivell i a Can Rosés es medirà la força de la recuperació d'un dels principals aspirants. A més, duels directes entre equips que busquen eludir el descens, un nou enfrontament entre equips del Baix Llobregat i un nou repte per al principal etern aspirant.

Avui farem prèvia partit per partit, aprofitant la prèvia per fer actualitat dels equips.

Aquests són els horaris de la vint-i-unena jornada:

DISSABTE, 21 DE GENER
16h Vic-Gavà
19h Amposta-Terrassa

DIUMENGE, 22 DE GENER
12h Masnou-Pobla Mafumet
12h Cornellà-Espanyol B
12h Castelldefels-Manlleu
12h Prat-Santboià
12h Rubí-Europa
12h Muntanyesa-Olot
16h Vilafranca-Balaguer
17h Vilanova-Gramenet

Cornellà-Espanyol B
El partit de la jornada es viurà a la Via Fèrria. Un Cornellà que es planteja el 2012 com la cursa contrarellotge per enllaçar amb els favorits, rep l'Espanyol B, que arriba a la cita després de la primera derrota a casa. La convocatòria amb el primer equip de Christian Alfonso, Cristian Gómez, Edgar Badia, Bakary i l'habitual Thievy podria minvar la llista de Raúl Longhi. El Cornellà espera rascar punts i, si guanya, decantar el goal average al seu favor.

Amposta-Terrassa
Dissabte hi ha dues cites, i en una d'elles està plenament implicat el líder. El Terrassa visita el cuer, l'Amposta. 27 punts separen els dos equips, immersos, a més, en assumptes extraesportius. Els ebrencs sembla que finalment celebraran eleccions, tal com es recull en aquesta edició del programa 'Més Esports' del Canal TE. Al minut 10, més embolics a l'entitat. Al Terrassa es busquen fitxatges. Aquesta setmana els companys de 95 punt 2 esports anunciaven un acord amb el capità de la Grama, Toni Pérez, opció que no s'ha confirmat. Els vallesans són l'únic equip que té assegurat el play-off per 21a jornada consecutiva.

Prat-Santboià
Un duel comarcal (tampoc és gaire difícil a la categoria) enfrontarà el Prat, segon classificat i un dels grans favorits a l'ascens, amb el Santboià que després de l'última derrota aspira a sumar per oblidar el descens, ara 4 punts per sota. Els pratencs arriben al duel després del polèmic final de diumenge passat contra el Manlleu. Rafa Murillo, protagonista del polèmic penal, en parlava a El Prat Esports. Ho podeu escoltar aquí.

Masnou-Pobla Mafumet
Un altre dels equips en zona de play-off que s'enfronta a un dels implicats en descens és la Pobla Mafumet. Els tarragonins visitaran el Masnou amb la intenció de mantenir-se a dalt de tot. Un punt dels últims sis ha debilitat la posició del filial del Nàstic. També han sumat un dels últims sis els masnovins. L'empat a Olot reforça els de Festa, que tt i això necessiten sumar amb urgència.

Castelldefels-Manlleu
També necessita sumar per poder entrar a play-off o situar-s'hi més a prop el Manlleu. El cinquè classificat, sense Dani Planagumà, per sanció, visitarà els Canyars, on el rebrà un eufòric Castelldefels. El triomf a Sant Adrià reforça els mariners davant una prova de molt nivell.

Vilafranca-Balaguer
El degà penedesenc rebrà el tranquil Balaguer. Serà, com explica Lluís Montaner, el partit número 100 de Puchi a la banqueta del Vilafranca. Els lleidatans segueixen buscant reforços que no acaben d'arribar. El fitxatge de Genís Soldevila, ex del club fins ara a l'Sporting Maonès, pel Lleida Esportiu és un altre objectiu frustrat. El club segueix treballant-hi.

Rubí-Europa
Dues maneres de buscar la reivindicació. Els vallesans volen trencar una mala ratxa de tres derrotes consecutives, mentre que els graciencs volen confirmar l'inici d'escalada (sis punts dels últims nou) lluny del Nou Sardenya. L'Europa no guanya a domicili des del 2 d'octubre (a Vilanova). El Rubí busca recuperar la millor versió del seu joc a Can Rosés.

Muntanyesa-Olot
El Muntanyesa, amb Isaac Maldonado, com vam informar dimarts, vol seguir amb la bona dinàmica de finals de 2011 i inicis d'aquest any, contra un rival que, si vol ser entre els que es jugaran el play-off, ha de tornar a guanyar ja. L'Olot arriba al partit després de cedir un empat a casa contra el penúltim, però necessita tres punts per abandonar la mitja taula.



Vic-Gavà
Els vigatans esperen encadenar el tercer triomf consecutiu contra un Gavà que després de sumar 4 punts dels últims 6 possibles busca mantenir-se a la zona tranquil·la de la taula. El Vic 5 punts de marge sobre el descens. Un ex-vigatà, per cert, és el famós jugador Facebook del Palamós CF, que va ser presentat ahir. En teniu notícia a Esport Palamosí, aquí. Al Vic ha arribat el defensa Cervantes, ho explica en aquesta notícia Marcos Moreno a lajornada.cat.

Vilanova-Gramenet
Duel més que directe a la part baixa. El Vilanova, que marca el descens, s'enfronta a la Grama, primer equip situat en zona de salvació, amb tres punts més. Tenint en compte que a Can Peixauet els dos equips van empatar a zero, el goal average se l'endurà qui venci. A més, un triomf vilanoví salvaria -per aquesta jornada- els d'Alcolea, mentre que una victòria colomenca allargaria la distància cap a la salvació dels del Garraf. A la Grama podria debutar Adrià Tuneu, migcampista procedent del Manlleu.

A gaudir de la jornada, ens llegim dilluns!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada