divendres, 12 de juliol del 2013

Fem balanç, capítol 18: L'any del Terrassa

Com ja vam fer a la conclusió del curs passat, obrim la sèrie Fem balanç. 20 articulistes que segueixen l'actualitat dels 20 equips de Tercera analitzen l'any viscut a la categoria.

Divuitè capítol de la sèrie per al Terrassa FC. 6è classificat, en un any de dues cares. L'aposta pel nou projecte de Miki Carrillo es va iniciar amb una mala ratxa de set partits sense guanyar que ha acabat marcant el desenllaç final. El manteniment del projecte duia a una excel·lent dinàmica que va apropar, i molt, els vallesans a la zona de play-off, però la derrota a casa contra el Manlleu va complicar, a posteriori del tot, les opcions. La sisena plaça final té de meritòria, però sobretot d'indici cap a un prometedor futur proper.

Repassa l'any del Terrassa en Miki Romagosa. Periodista de la Ràdio Municipal de Terrassa, el 95.2 de la FM, ha seguit un curs més l'any dels egarencs, informant-ne també a través del diari Sport i de La Xarxa.



FEM BALANÇ - CAPÍTOL 18


Temporada correcta amb ensurts
article de Miki Romagosa / @Mikidelaradio
edició de Roger Sánchez

Si parléssim d'èxit seria una bogeria; i si parléssim de fracàs seria una paraula molt forta per a una sisena posició final... Per tant, la temporada del Terrassa FC la podríem definir com a correcta, ja que novament la promoció d'ascens s'escapa però la classificació final és la millor dels últims anys.


Foto: Àngel Garreta - CEEuropa.cat

La temporada 2012-2013 per al Terrassa FC ha significat una ruptura total amb el passat i amb el projecte anteriorment comandat per Miquel Olmo, amb l'arribada d'un tècnic exitós com Miki Carrillo per a la banqueta egarenca. Els inicis del tècnic barceloní no van ser fàcils, i fins i tot va estar en perill algunes jornades (quan no era problema d'entrenador) després de que l'equip fos cuer sense sumar cap victòria a les primeres set jornades, un aspecte que va marcar tota la temporada dels vermells, que van arrossegar un inici desastrós.

La recuperació dels de Carrillo va ser espectacular, i fins i tot el somni de la promoció va ser possible fins al final. Però va quedar en tan sols això, un somni en una temporada amb algun que altre malson. En atac i defensa un 10, molts gols marcats i pocs encaixats (un dels comptes pendents del Terrassa FC les darreres temporades, l'aspecte defensiu).


La marxa de Molist, el mes de febrer, un contratemps // Roger Sánchez - tercera.cat

La "fàbrica" egarenca funciona... Nois de la casa com Ortega, Marc Vilajosana, Juancho i Carles Güell han estat protagonistes durant la temporada. Una de les coses per les quals el Terrassa ha d'estar orgullós és pel seu principal patrimoni, la seva fidel afició. No en quantitat, sinó en qualitat, ja que en una temporada difícil novament va estar al costat dels seus jugadors no tan sols a casa sinó a totes les sortides arreu de Catalunya.

La nota negativa ha estat la sortida del porter Miguel Ángel Álvarez. Tota una vida al club egarenc i va saber el seu acomiadament d'una forma poc apropiada per tot allò que el jugador ha donat per a l'escut. Curiosament el seu comiat arriba en una de les millors temporades de l'estimat porter egarenc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada