dilluns, 19 de juny del 2017

Resultat Anada 3a eliminatòria 'play-off'

Empat que cal fer bo diumenge vinent

El gol de penal de Pereira situava l'empat a un definitiu // Pedro Seoane - RapidodeBouzas.com

Aquest és el resultat del partit d'anada de la 3a eliminatòria:

DIUMENGE, 18 DE JUNY
Rápido de Bouzas 1-1 Peralada (Carlos Pereira -p- / Coti -pp-)

Apunts de play-off

• Empat. El Peralada torna de Galícia amb un empat (1-1) davant el Rápido de Bouzas, en un partit en què els empordanesos lamenten haver desaprofitat opcions per marcar més gols.
El Peralada s'avançava a la primera part // Pedro Seoane - RapidodeBouzas.com

• Autogol. Els xampanyers s'avançaven a la primera meitat amb el gol de Coti en pròpia porteria, forçat per una rematada de Coro.

• Penal de Djak. Al minut 87, un penal de Djak Traoré servia al Rápido de Bouzas, que jugava amb deu homes des d'abans de l'equador del segon temps, per signar l'empat.
Bon ambient al partit disputat a Vigo // Pedro Seoane - RapidodeBouzas.com

• El vídeo-resum. A partir de la notícia que s'ha emès a l'En joc de La Xarxa
  • Postpartit. Al vespre el segon entrenador del Peralada, Xavi Punsí, valorava a l'En joc de La Xarxa l'1-1 obtingut a Vigo:
  • Dia D. Diumenge vinent, 25 de juny, a les 18'15h, el Peralada buscarà al Municipal un ascens històric a Segona B. Per pujar li cal guanyar o bé mantenir l'empat sense gols. Un empat a un conduïria l'eliminatòria decisiva a la pròrroga.

Més Tercera
  • El Reus B Cambrils s'estrena. El filial del Reus s'ha imposat a la promoció d'ascens a Tercera davant el Sants (1-1 dissabte a Cambrils, que s'afegia a l'1-2 obtingut pels roig-i-negres a Sants el dia 10) i serà equip de Tercera el curs vinent. Els de Lluís Albesa encadenen dos ascensos, després que fa un any pugessin (sent Cambrils) a Primera Catalana. La Tercera 17/18 té per ara 19 equips confirmats, només queda la Jonquera (si el Peralada puja) o el Peralada, si no obté l'ascens.