dimecres, 1 de gener del 2014

Arriba la Lliga Carlos

Com vam fer l'any passat a tercera.cat, dos concursos serveixen per celebrar l'aniversari del web i per reconèixer els millors futbolistes de la categoria segons els lectors d'aquest lloc web.

A partir de l'onze ideal que vareu votar el mes de juny passat, i com ja havíem fet el 2012, des de tercera.cat hem impulsat dos concursos per obtenir les samarretes del jugador més votat a l'onze ideal, escollit també MVP del grup V de Tercera 2012/2013, i del porter d'aquell onze ideal.


Carlos, golejador del curs passat a la categoria // Martí Albesa - UEOlot.com


La Lliga Dani Barragán va servir per tenir un guanyador, Juan Ramon López, que s'endu la samarreta del porter del Manlleu amb el dorsal 1 signada (l'acte de signatura i entrega encara s'ha de celebrar). 

El proper mes de gener arriba la Lliga Carlos. El premi, la samarreta de Carlos Martínez, davanter de l'Olot, ara a Segona B. Carlos, com apuntava a l'inici, va ser el jugador més proposat per a l'onze ideal, l'MVP de la temporada també a la votació oberta, i va tancar el curs amb triomfs col·lectius (campionat i ascens per als olotins) i individuals, sent el màxim golejador del grup V de Tercera, amb 31 dianes, 26 a la lliga regular.


Foto: Àngel Garreta // REMImages.com

La mecànica del concurs serà igual però diferent a la de les tres lligues anteriors (abans de Carlos i Dani Barragán havíem entregat les samarretes de Toni Texeira i Dani Planagumà). La Lliga Carlos es jugarà emplenant un Excel en tres passos, però hi he introduït una variació: la Segona B, categoria en què juga ara Carlos, hi tindrà molt a dir.

Si voleu anar per la via ràpida, us deixo les tres dades clau per participar a la Lliga Carlos:


  • El termini per participar a la Lliga Carlos s'obre aquest dimecres, 18 de desembre, a les 18 hores, i es tancarà el proper divendres, 3 de gener, a les 20 hores.
  • La Lliga Carlos s'iniciarà el cap de setmana del 4-5 de gener i finalitzarà el vespre del 26 de gener, després de la jornada corresponent a aquell diumenge.
  • La participació es formalitza emplenant un arxiu en format Excel. Podeu descarregar l'arxiu en aquest enllaç.
  • Un cop tingueu el document emplenat (nom i els tres passos) l'heu d'enviar a concurs@tercera.cat.
  • Abans de tancar el termini, i en la mesura del possible, rebreu un correu de confirmació de la vostra participació.


Teniu les bases de participació de la Lliga Carlos completes a l'apartat Concurs d'aquest mateix web.

Allà s'efectuaran les actualitzacions setmanals per anar determinant els lideratges provisionals (i el definitiu, a finals de gener) del concurs.

Agrair des d'aquí el suport i la col·laboració de Carlos Martínez i de la Unió Esportiva Olot, especialment de la seva cap de premsa, l'Alba Vilanova, per la complicitat del protagonista i del mateix club, fent possible el concurs.

Sort a tots, espero que us animeu a participar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada