dissabte, 4 de gener del 2014

Resultats J19

"L'Europa, campió d'hivern"

Aquests són els resultats de la J19:

DISSABTE, 4 DE GENER
Rapitenca 1-4 Manlleu (José L. Muntané, 'Munta' / Manel Sala -4, 1p-)
Cornellà 1-1 Castelldefels (Óscar Muñoz / Albert Cervantes)
Santfeliuenc 1-1 Rubí (Alberto Esteban / David Fontanils)

DIUMENGE, 5 DE GENER
Gramenet 0-2 Ascó (Juanmi Miranda -pp- i Genís Soldevila -p-)
Santboià 4-3 Gavà (Eloi Fontanella -2-, Jerson Bosch i Raúl Rodríguez / Aitor Unzué -2- i Sergio Campos)
Masnou 0-1 Europa (Javi Sánchez)
Terrassa 2-2 Cerdanyola (Carles Montoro i Juancho / Fernando Velillas -p- i Hassen)
Palamós 2-1 Pobla Mafumet (José M. Puga 'Pugui' i Toni Cunill / Abel Rita)
Vilafranca 3-1 Figueres (Santi Triguero i Mario Villaescusa -2- / Guillem Cornellà)
Vilassar de Mar 0-2 Muntanyesa (Sascha Andreu i Nils Puchades)

CLASSIFICACIÓ 
Aquesta és la classificació després de la disputa de la J19:




Gols: 32
Resultats: 3 victòries locals, 3 empats, 4 victòria visitant
Màxim golejador: Manel Sala (Manlleu), 16 gols
La dada:
  • Jornada amb rècord anotador. 32 dianes, les mateixes que a la J7, màxim registre fins ara
  • L'Europa, campió d'hivern. 26 dels últims 28 campions d'hivern han acabat disputant play-off. Només el Girona, a finals dels 80, i el Terrassa, fa només tres anys, van quedar fora dels quatre primers. Dels tres últims campions d'hivern, dos (Llagostera 10/11 i Olot 12/13) han acabat sent campions
  • Es tanca la 1a volta amb quatre equips que han passat pel lideratge. Tres d'ells són en zona de play-off (Europa, Monta i Rubí) i el quart se situa ben a prop (el Palamós, líder la primera jornada)
  • Es tanca la 1a volta amb nou equips que han passat pel play-off. A més dels quatre ocupants actuals, hi han estat el Terrassa (9 jornades), el Cornellà (6), el Palamós (2) i la Rapitenca i el Santfeliuenc (una jornada cadascú)
  • Es tanca la 1a volta amb set equips que han passat per la zona de descens. A més dels tres ocupants actuals, hi han estat el Castelldefels (14 jornades), el Santboià (5) i el Figueres i la Pobla Mafumet (2 jornades cadascun)
  • Es tanca la 1a volta amb set golejadors que han liderat la taula d'anotadors en algun moment aquest curs. Són Álex Gallar (Terrassa, J1-2), Javi Revert (Palamós, J2, J4 i J6), Nils Puchades (Muntanyesa, J2-6), Javi Sánchez (Europa, J4), Ernest Forgas (Rubí, J6-17), Óscar Muñoz (Cornellà, J8) i l'actual màxim anotador, Manel Sala (Manlleu, J17-19) 
  • El Santboià 4-3 Gavà iguala el partit amb més gols d'aquest curs (7), juntament amb el Vilafranca 4-3 Palamós de la J7
  • La Gramenet tanca una volta sencera en places de descens: la salvació és a 9 punts i els colomencs són l'únic equip del grup que encara no ha guanyat a casa
  • El Manlleu segueix sent l'únic equip que no ha perdut a domicili en 10 sortides: 5 victòries i 5 empats
  • Manel Sala és el màxim anotador una jornada més... i ho fa després d'anotar un pòquer de gols. És el tercer jugador que marca tres gols o més aquest curs (després dels hat-tricks de Santi Triguero i Sergi Arimany)
  • L'últim jugador a anotar un pòquer de gols a Tercera va ser Adrià Fernández, del Balaguer, al triomf dels lleidatans contra el Terrassa (4-2), la J13 de la temporada 2010/2011, fa 3 anys i gairebé 2 mesos. Fitxa al Mundo Deportivo de l'endemà.
  • Sala ha superat en una volta, amb 16 dianes, el seu registre anotador del curs passat (14 gols) i va camí de triplicar les xifres del seu retorn a Tercera, fa dos cursos amb l'Olot (7 gols)
  • El Cornellà empatava un partit després de 18 partits sumant victòries o derrotes



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada