dissabte, 29 de març del 2014

Resultats J31

Javi Sánchez, gol guanyador a Vilassar de Mar // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

Aquests són els resultats de la J31:

DISSABTE, 29 DE MARÇ
Santfeliuenc 5-3 Castelldefels (Carlos Cano -3-, Eric Pacheco i Álex Bolaños -p- / Alex Cano -p-, Gilberto Braz i Sergi Pastells)
Gramenet 1-3 Gavà (Brian Quijada / Adrià Grau, Uri González i Antonio Santiago -pp-)

DIUMENGE, 30 DE MARÇ
Muntanyesa 3-1 Terrassa (Roland Garrós, Alex Poves i Nils Puchades / Carles Montoro)
Rapitenca 0-0 Masnou
Vilassar de Mar 0-1 Europa (Javi Sánchez)
Rubí 0-2 Cerdanyola (Quim Solano i Oriol Molins)
Vilafranca 1-0 Santboià (Adri Ruiz)
Figueres 2-2 Pobla Mafumet (Guillem Cornellà -2- / Calavera i Bueno)
Palamós 1-2 Cornellà (Pol -pp- / Dani Martí i David García)
Ascó 2-0 Manlleu (Albert Virgili i Genís Soldevila)

CLASSIFICACIÓ 

Així està la classificació després de la J31:





Gols: 29

Resultats: 4 victòries locals, 2 empats i 4 victòries visitants
Màxim golejador: Manel Sala (Manlleu), 19 gols /// Veure llista completa
La dada:

  • Suma i segueix. Cinc victòries seguides per a la Muntanyesa, 17 gols en aquests últims 5 partits. Els de Manolo González igualen el Palamós com a màxim golejador del grup català de Tercera (54). 14a jornada al lideratge de la categoria. Els de Nou Barris són l'equip que més setmanes ha estat líder i que més jornades ha estat a la zona preferent. Són ja 27 jornades, tres més que Europa i Ascó.

Roland Garrós anotava el gol de l'empat // Àngel Garreta - REMImages.com

  • Moment Poves. L'èxit de la Monta és indubtablement col·lectiu, però hi ha un jugador que presenta excel·lents registres anotadors. Alex Poves ha marcat 5 gols les últimes 5 jornades. L'ex del Vic suma en total 6 gols aquest curs. Té la mateixa ratxa golejadora recent Nils Puchades, 5 gols en 5 partits... per sumar-ne, en total, 13, 5è màxim anotador del grup.

  • Festival de gols. El Santfeliuenc 5-3 Castelldefels és ja el partit amb més gols de la temporada. Les 8 dianes anotades superen l'anterior registre, 7, produïts en dos triomfs locals per 4-3 (Vilafranca-Palamós -J7- i Gavà-Santboià -J19-). La temporada passada només un partit va superar els 7 gols marcats... però va ser en un resultat escandalós, Rubí 10-2 Balaguer. 12 dianes a Can Rosés que seran difícils d'igualar.

Carlos Cano i el Santfe es lluïen a les Grasses // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • Tercer triplet. Al partit es produïa una distinció individual. Carlos Cano (Santfeliuenc) anotava un hattrick. És el tercer jugador que anota un triplet de gols aquest curs, després de Sergi Arimany (Palamós, J17) i Santi Triguero (Vilafranca, J7). A la llista s'ha de sumar un quart nom, el de Manel Sala (Manlleu), autor d'un pòquer de gols a la Devesa la J19. Curiosament, els tres hattrick anotats fins ara han estat per a equips locals i no han significat la totalitat de gols d'aquest conjunt. El pòquer de Sala representa el contrari: gols a domicili i que significaven el 100% dels gols de l'equip (Rapitenca 1-4 Manlleu).

Carlos Cano Jiménez, 3 gols dissabte // Àngel Garreta - REMImages.com

  • Cruel desenllaç. La Gramenet queia a casa contra el Gavà i podria descendir matemàticament diumenge vinent. La casualitat fa que un escenari recurrent al passat recent colomenc pugui ser el de la pèrdua de la categoria. La Grama jugarà als Canyars davant el Castelldefels. El mateix escenari on fa dos cursos (el maig de 2012) un gol d'Aitor Lario (ara al conjunt mariner) va significar la permanència per a l'equip entrenat llavors per Toni Romero. La Grama baixarà matemàticament si... no guanya, o fins i tot, en cas de guanyar, si el Gavà també ho fa. Aquest és el tercer curs de la Grama a Tercera des del descens de Segona B de 2011.

Aitor Lario i el gol que donava una permanència el 2012 // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • 9 i 9. El moment de forma d'Oriol Molins (Cerdanyola) segueix mereixent capítol a part. Tancava el triomf al camp del Rubí (0-2) amb el seu novè gol del curs (6 amb el Cerdanyola, 3 amb el Vilafranca). A Can Rosés també marcava Quim Solano, que també suma 9 gols, a un de doblar el seu registre el curs passat, amb el Vilassar de Mar (5). Feia quatre mesos que els verds no vencien a domicili, i en feia tres que el Rubí no perdia a casa. De fet, els rubinencs encaixaven la primera derrota al seu camp del 2014.

  • Fortí. Un gol d'Adri Ruiz (com en l'últim duel a casa, contra el Masnou) decidia la victòria del Vilafranca contra el Santboià, apropava la permanència per als penedesencs... i servia per mantenir les excel·lents xifres dels quadribarrats al Municipal des de l'arribada de Manel Delgado, o el que és el mateix, en aquest 2014. Sis victòries i un empat, 19 punts de 21 (només se n'ha escapat un empat contra el Vilassar de Mar). Registres recents que han convertit els penedesencs en el setè millor local de la categoria, per darrere dels sis primers de la taula, i això que els vilafranquins són dotzens.

Adri Ruiz celebrant el gol // Lluís Montaner - El blog de la Prèvia

  • Revert centenari. El davanter del Palamós, Javi Revert, arribava al camp del Masnou, diumenge passat, als 100 partits amb la samarreta del degà. Aquest passat diumenge el Nou Municipal empordanès li reconeixia amb una pancarta. Revert no podia tancar el duel amb triomf ni amb gol... tot i que l'acta del partit li assigna, erròniament, l'1 a 2 que s'anotava Pol Planas, del Cornellà, en pròpia porteria. Curiosament, una altra acta anterior, la del Gavà-Palamós, no li va donar a Revert un gol que s'hauria de reconèixer com a seu. Per tant, a efectes de la FCF, a partir de les actes, Revert suma 17 gols... els que duu realment, segon màxim anotador, amb Ernest Forgas i Javi Sánchez... tot i no marcar aquesta jornada.

Honor a Javi Revert, al Nou Municipal // Facebook Palamós CF

  • Segueixen els talismans. Aquesta setmana repassàvem al blog els gols i les curiositats que els acompanyen (article En nom del gol) i aquesta jornada dos futbolistes allargaven l'estadística que els acompanya. Javi Sánchez (Europa) i Nils Puchades (Muntanyesa) marcaven i els seus equips guanyaven... una constant de tot el curs. Javi Sánchez ha marcat en 14 partits, 10 victòries escapulades i 4 empats; i Nils ho ha fet en 12 partits, 10 triomfs i 2 igualades.

L'Europa vencia però veia com el tècnic, Pedro Dólera, era expulsat // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • No s'atura. Bon moment anotador d'un jugador de segona línia amb arribada, Genís Soldevila, de l'Ascó. Anotava el 2 a 0 davant el Manlleu, en el tercer partit seguit marcant, després d'obrir la llauna contra l'Europa (2-2) i d'establir l'1 a 2 provisional la setmana passada a Cerdanyola (2-2). Set gols suma el futbolista lleidatà.

Genís (esq), golejador de nou // Iris Solà - FC Ascó

  • Cara o creu. El balanç de resultats de la jornada ens mostra 4 victòries locals, i 4 visitants, amb només dues igualades, les viscudes a la Devesa (0-0) i Figueres (2-2). Ascó, Vilafranca, Muntanyesa i Santfeliuenc s'imposaven a casa, i Europa, Cornellà, Gavà i Cerdanyola ho feien a domicili. Veient els noms dels equips victoriosos i associant-los a la guerra en què estan immersos tenim bona idea de a quina alçada del curs ens trobem.
Els jugadors del Cornellà celebraven el triomf a Palamós // Eric Garcia

  • Locals/Visitants. No hi ha grans canvis al podi de millors conjunts locals de la categoria. La Monta vencia a casa i per tant segueix liderant l'estadística. A casa, doncs, el millor equip segueix sent el líder, la Muntanyesa (2'250 punts per partit jugat) per davant de l'Europa, que no jugava a casa (2'133) i de l'Ascó, que superava el Manlleu al Municipal asconenc (2'133). Al podi d'equips que menys han sumat al seu estadi hi ha els dos últims, que perdien als seus camps, Gramenet (0'125) i Vilassar de Mar (0'750), i comparteixen tercer lloc dos conjunts que acostumaven a ser forts a casa, el Gavà i el Manlleu (0'933). A domicili es desfà el triple empat al capdavant per la derrota del Manlleu a Ascó. Palamós i Santfeliuenc (1'800 punts per partit) no modificaven dades i són al davant, amb Muntanyesa i Europa (1'733) just al darrere. El Vilafranca és qui menys suma a domicili (0'600), seguit de la Gramenet (0'667) i la Rapitenca (0'800).

La Grama tornava a caure a casa, camí dels 11 mesos sense guanyar // Bernat López - Diari de Santa Coloma

  • 29 gols. Cinquena jornada més anotadora de la temporada, a tan sols tres del registre més alt del curs, els 32 de la J7 i la J19. Els 12 gols anotats als dos primers partits, el dissabte, feien presagiar una jornada molt productiva. L'equilibri de resultats també s'observa als gols anotats: 15 d'equips locals, 14 de conjunts visitants.

  • 774 dianes fins ara. Són 2'50 gols per partit (no fem càlcul per jornada ja que falta un partit). Suposa un 11'25% més que el curs passat a aquestes alçades (s'havien anotat 698 gols després de la J31).

Empat a dos en un duel igualat entre Figueres i Pobla // UEFigueres.cat

  • Freqüència de resultats: Victòries locals 41% | Empats 26% | Victòries visitants 33%

  • Evolució. Respecte la J31 del curs passat han disminuït tant les victòries locals (-8'70%) com els empats (-23'08%) i han augmentat molt les victòries visitants (+51'47%). En aquest tram final la reducció de triomf locals s'ha minimitzat, situada per sota del -10%, i si bé els triomfs visitants van arribar a patir evolucions del +68% que s'han vist disminuïdes les últimes setmanes, l'augment s'ha mantingut sempre superior al +50%. Una tendència tan consolidada com la reducció dels empats -recordem que falta un partit per disputar-se i, per tant, per computar-.

  • Equip més golejador: Palamós i Muntanyesa (54) | Equip menys golejat: Europa (23)

  • Equip menys golejador: Gramenet (18) | Equip més golejat: Gramenet (58)

  • Equip que millor rendibilitza els gols: Pobla Mafumet, 1'55 punts per gol marcat. Ho reduïa aquesta setmana, ja que obtenia un punt d'un empat a dos gols (0'5 punts/gol) però segueix al capdavant amb molt de marge sobre el següent equip a la ràtio, que és l'Europa (1'38).

La pluja a Can Rosés va ser continguda pels empleats de la UE Rubí // Cerdanyola FC

  • Camp on es veuen més gols: La Bòbila de Cerdanyola (3'21 gols per partit). Només dos camps més superen els tres gols de mitjana per partit disputat. En un, el Municipal de Palamós (3'07 gols/partit), s'hi veien ahir tres dianes; iguala els registres del camp empordanès el Municipal de Nou Barris (3'07) després dels quatre gols d'aquesta jornada. El Municipal de la Pobla de Mafumet segueix sent, amb diferència, el camp on es veuen menys dianes. 1'47 per partit de mitjana, únic camp en què les xifres se situen per sota dels 2 gols. Els següents quant a menys gols serien els Municipals de Masnou i Manlleu, 2'13 per partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada