dimecres, 28 de setembre del 2016

Estadístiques #3div5: J6

Cada dimecres publiquem a Tercera.cat l'arxiu d'estadístiques de la temporada recollides per l'Agustí Tenllado. En un sol click, podeu veure dades numèriques de la competició i de cada un dels 20 equips participants

Quintanas, amb un partit jugat, és l'únic porter que no ha encaixat // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT

Aquestes són algunes de les dades més destacades del document de l'Agustí Tenllado:

• El Peralada segueix intractable i ho ha guanyat tot. Ja ha sumat més punts en 6 partits que en tota la primera volta de la temporada passada
  • El Júpiter ha anat per davant en el marcador en tots els partits que ha jugat i hi ha hagut gols (Castelldefels 0-0 Júpiter és l'única excepció)
  • L'Europa només fa gols en el temps d'afegit. 2 a l'afegit de la primera part i 1 a l'afegit de la segona
  • Els quatre gols del Santfeliuenc han arribat a la segona meitat. Tres, passat el minut 80.
  • Marc Mas (6 gols en 6 partits), Manel Raigón (5 gols en 5 partits), Marc Vilà (2 gols en 2 partits) i Diego Carrillo (1 gol en 1 partit) són els únics jugadors que fan tants gols com partits juguen
  • Només cinc porters han encaixat menys gols que partits han jugat: Quintanas (Olot), Gianni (Peralada), Toni Montero (La Jonquera), Miguel Ramos (Vilafranca) i Ortega (Terrassa)
Podeu veure i/o descarregar AQUÍ l'arxiu d'estadístiques, en un enllaç extern a Tercera.cat