divendres, 28 d’octubre del 2016

Tercera.cat, Premi Estrella Grisgrana

Si voleu esquivar l'spam-autobombo, podeu accedir a la Prèvia-Guia de la J12 clicant aquí

Aquest divendres a la tarda els autors de tercera.cat hem recollit el Premi Estrella Grisgrana 2016 a la labor periodística. El guardó, entregat pels companys del web Planeta Jupiter, s'ha lliurat juntament amb els de màxim golejador i MVP del Júpiter el curs passat, i el dedicat a la trajectòria jupiterista.

El Premi Estrella Grisgrana a la labor periodística amb què ha estat guardonat tercera.cat

Tercera.cat ha compartit premi amb autèntics protagonistes de la categoria el curs passat, com són Mamadou Kanteh 'Kuku' (màxim golejador del Júpiter el curs passat, 17 dianes) i Pau Darbra (escollit MVP per PlanetaJupiter), i al de Josep Tobias, història viva del jupiterisme: soci número 22 de l'entitat, ha estat tota la vida vinculat al club barceloní i n'és vicepresident. L'oficialització dels premiats es va produir a finals d'estiu. 

Foto: tercera.cat

Els autors de tercera.cat, en Carles Garcia i en Roger Sánchez, no podem fer més que agrair el premi als companys de PlanetaJupiter. Sempre diem que no pensem en clau quantitativa sinó qualitativa, però tot reconeixement suposa una empenta més a seguir amb la nostra passió (més que feina), la de donar al grup català de Tercera Divisió la difusió i el protagonisme que creiem que mereix.

Gràcies, i a seguir!

1 comentari:

  1. M'he enganxat fa poc a la vostra pàgina però ja la tinc a la barra de favorits.
    Molt bona feina.
    Enhorabona i salutacions arlequinades!!.

    ResponElimina