Aquests són els resultats de la J6:

DISSABTE, 15 DE SETEMBRE

Llagostera 3-0 Cerdanyola (Sascha Andreu, Gil Muntadas i Aimar Moratalla)

DIUMENGE, 16 DE SETEMBRE
FE Grama 1-3 Santfeliuenc (Jorge Rojas / David López, Juan José Prior i Joel Paredes)
Prat 2-0 Castelldefels (Sergi Moreno i Eric Zárate)
San Cristóbal 1-0 Figueres (Kevin Alarcón)
Santboià 1-0 Martinenc (Alfonso Castellano)
Pobla de Mafumet 3-4 Sants (Joel Marín -2- i Alberto García / Luis Gaudioso, Mario Cantí i Sergio Navarro -2-)
Granollers 2-0 Vilafranca (Oriol Molins i Pau Darbra)
Reus B Cambrils  3-4 Europa (Oriol Ayala, Xavier Fabra i Ernest Forgas / Jordi Martínez -2-, Xavi Prats i German Collado)
L'Hospitalet  4-0 Ascó (Ton Ripoll -2-, Cheikh Saad i Cristian Alfonso)
Terrassa  2-1 Sant Andreu (Sergi Arranz -2- / Josu Rodríguez)

-Descansa Horta-

Aquesta és la classificació després de la J6:

Gols: 34
Resultats: 7 victòries locals i 3 victòries visitants

Màxim golejador: Joel Marín (POB), 5 | Llistat complet

La jornada 6 ha estat la més golejadora del que duem de temporada amb 34 gols en deu partits (3,4 de mitjana per enfrontament). A més, els resultats han estat absoluts, és a dir, no hi ha hagut ni un sol empat en tota la jornada. Majoritàriament, els triomfs han estat locals, amb 7 victòries dels equips que jugaven a casa, per només tres alegries visitants.

La jornada de les remuntades

El cap de setmana ha estat també el de les remuntades. El Sants, que perdia 0-3 a la Pobla de Mafumet al minut 50, ha capgirat el marcador amb el 3-4 final. Aquesta ha estat, a més, la primera victòria santseca després de 21 anys per sota de la categoria.

També ha aixecat el seu partit l'Europa, que perdia 2-0 a Cambrils contra el filial reusencs i ha acabat copiant el resultat dels seus veïns. Els graciencs han guanyat 3-4... amb Marc Priego aturant un penal quan el marcador era d'empat a tres.

I l'última remuntada l'ha signat el Terrassa. Els egarencs han vist com el Sant Andreu s'avançava a tocar del final, però en tres minuts Sergi Arranz ha signat un doblet que ha capgirat l'electrònic -avui espatllat, per cert- i ha catapultat el Terrassa cap a la zona noble.

L'Europa ha aixecat un 2-0 advers // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT

Fortificació potablava

El líder de la categoria després de sis setmanes és el Prat. L'equip de Pedro Dólera ocupa aquesta plaça, a més, havent cedit només dos empats... i mantenint la porteria a zero en els sis partis que ha jugat fins ara. Els pratencs han anotat 8 dianes i encara no saben què és lamentar-ne un en contra.

El lideratge pratenc ha trencat la dupla capdavantera amb què arrencava la jornada i que posava la Pobla de Mafumet al capdamunt de la classificació, empatats amb els potablava. Ara, el Llagostera és segon, només un punt darrere dels pratencs.

El descans que no penalitza

Aquesta setmana li ha tocat descansar a l'Horta, però el bon inici de temporada dels blanc-i-negres els manté a la sisena plaça, només un punt per sota del quart. També és a tocar de les posicions de play-off l'Hospitalet, que té els mateixos punts que la Pobla i ha jugat un partit menys.

L'altra cara de la moneda és el Vilafranca. L'equip penedesenc és cuer de la categoria, també amb un partit menys que la majoria dels seus rivals. Això sí, amb només 2 gols a favor, els d'Ivan Moreno són l'equip menys golejador del campionat, empatats amb el Castelldefels i el Santboià.

La primera victòria

Només dos equips segueixen sense conèixer el triomf sis setmanes després d'arrencar. Són el Martinenc i el Castelldefels. Tots dos han perdut aquest diumenge els seus partits i ocupen places de descens, amb 4 punts al caseller. Evidentment, tots fruits d'empatar.

Els que ja saben què és fer el signe de la victòria són el Sants, el Santboià i el Santfeliuenc. Els tres 'Sant' han aconseguit la primera victòria en aquesta setmana que posava el punt final a la cursa de fons que suposa una jornada intersetmanal. Tots tres han abandonat aquest diumenge les places de descens a Primera Catalana.

El Sants ha signat la primera gran remuntada del curs; Contra la Pobla, del 3-0 al 3-4. // UE Sants
Setmana de doblets

Fins a cinc jugadors han signat un doblet aquesta jornada. El primer en fer-ho, ha estat el màxim anotar del que duem de competició: Joel Marín. El pobletà ha fet el primer i el tercer gol de la Pobla en la derrota del seu equip contra el Sants. Una derrota inesperada quan al minut 50 el resultat era de 3-0.

L'últim doblet l'ha fet Sergi Arranz, i a diferència del de Marín, aquest ha servit per capgirar un partit i embutxacar-se els tres punts. En tres minuts, el davanter egarenc ha foradat la porteria del Sant Andreu per donar la victòria al Terrassa.

També ha signat un doblet de remuntada Sergio Navarro. El xèrif del Sants ja s'havia estrenat a la categoria, però amb el doblet contra la Pobla de Mafumet ha tornat a ensenyar el seu segell de 'killer' i ha servit en safata la primera victòria santseca a Tercera.

El de l'escapulat Jordi Martínez també ha estat un doblet salvador. El davanter de l'Europa s'ha tret l'espina de la manca golejadora de l'equip amb dues dianes que han contribuït a la remuntada dels graciencs contra el Reus B Cambrils, que ha arribat a manar 2-0 en el marcador.

Un partit més plàcid ha estat el de l'Hospitalet, que ha atropellat l'Ascó (4-0) en un duel que ha encarrilat Ton Ripoll. El davanter riberenc ha signat un doblet per fer els dos primers gols del partit i gairebé, sentenciar el matx abans del descans.