divendres, 22 de febrer del 2019

Prèvia-Guia J29

La zona noble es prepara per tornar a patir sacsejades, després d'un periode d'estabilitat entre la classe alta. Això sí, el líder, intractable des de fa setmanes, no vol ni sentir a parlar dels problemes i només pensa en resoldre les adversitats per la via ràpida. Per sota, la guerra per la permanència és cada cop més crua i, a 13 setmanes per al final, els nervis són a flor de pell.
L'Hospi vol seguir obrint forat // Daniel Martínez - Radio Afición L'H

Aquests són els horaris de la J29:

DISSABTE, 23 DE FEBRER
18h Santfeliuenc-Pobla de Mafumet

DIUMENGE, 24 DE FEBRER
12h Castelldefels-San Cristóbal
12h Vilafranca-Ascó
12h Cerdanyola-FE Grama
12h Sant Andreu-Granollers
12h Horta-Llagostera
12h Europa-Terrassa
12h Figueres-Reus B Cambrils
12h Prat-Santboià
12h L'Hospitalet-Sants

Descansa Martinenc

Amb aquesta classificació arrencarà la J29:

La Jornada 29 de Tercera arriba marcada perquè els aspirants a play-off tornen a tenir una opció per ser entre els quatre primers. Després de setmanes de mà de ferro, el Terrassa ha enllaçat dues ensopegades consecutives i l'Horta podria prendre-li la quarta plaça aquest diumenge.

També vol acostar-se als egarencs el seu rival d'aquest cap de setmana: l'Europa, que amb un partit menys vol tornar a dependre d'ell mateix. I just per darrere, Granollers, Sant Andreu i Vilafranca volen seguir trepitjant els talons de la zona noble, amb el permís d'un Reus B Cambrils que viu el futur amb incertesa.

Mentrestant, l'Hospi, el líder consolidad, buscarà seguir manant. Amb un partit menys que els seus perseguidors més immediats, l'equip riberenc té un marge de +3 sobre el Prat i +5 respecte el Llagostera. Aquest diumenge, contra el Sants, jugarà un nou partit trampa. I serà trampa perquè a 13 setmanes d'acabar el campionat els conjunts de la part baixa comencen a apretar les dents per no deixar-se absolutament res pel camí. Els santsencs, amb el Figueres i la Pobla viuen amb la calma-tensa de saber què són a més d'un partit de distància del divuitè. Tot i això, saben que si s'adormen poden arribar els problemes.

El Castelldefels, amb +2 sobre l'Ascó vol enllaçar una nova ratxa positiva després de vèncer un rival directe la setmana passada. I, en cas d'aconseguir-ho, podria posar en problemes també el San Cristóbal, que vol seguir vivint tranquil. Mentrestant, Ascó, FE Grama i Santboià dissenyen els seus plans per sortir de la part baixa. El Martinenc, que també busca el miracle haurà d'esperar a l'últim lloc, ja que aquesta setmana li toca descansar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada