dimecres, 17 d’abril del 2019

Prèvia-Guia J38

La Setmana Santa ha fet explotar el calendari, que s'ha dispersat en quatre dies. La tarda de dijous concentrarà la majoria de la jornada, amb set partits, però fins diumenge hi haurà teca a Tercera Divisió. A més, podria canviar el líder cada dia, des de dijous fins dissabte.

Els aspirants, a la caça del Llagostera // UE Llagostera

Aquests són els horaris de la J38:


DIJOUS, 18 D'ABRIL
20h Sant Andreu-Castelldefels
20h Ascó-Santboià
20h L'Hospitalet-Figueres
20.30h Vilafranca-Europa
20.30h Pobla de Mafumet- San Cristóbal
20.30h Santfeliuenc-Martinenc
20.30h Cerdanyola-Horta

DIVENDRES, 19 D'ABRIL
12h Sants-Prat
DISSABTE, 20 D'ABRIL
17.30h Llagostera-Terrassa
DIUMENGE, 21 D'ABRIL
11.45h FE Grama-Reus B Cambrils

Descansa Granollers

Amb aquesta classificació arrencarà la J38:

Després de la jornada de descans el Llagostera segueix sent el líder de Tercera. Els sis primers ja no s'aturaran (ho farà el setè, el Granollers, aquesta setmana) i només quedaran jorns de descans als equips que són a la part baixa. Així, tornarà a posar-se la lliga al dia pel que fa a les batalles de la part alta.

L'equip gironí, però, no tindrà fàcil mantenir-se al capdavant. El Terrassa, que s'ha desinflat les últimes setmanes vol plantar cara al líder en un partit que es jugarà dissabte. De fet, la majoria dels partits tindran l'escenari dijous. Una jornada avançada que podria tornar a deixar l'Hospi al capdavant, de forma provisional, si és capaç de superar el Figueres. Després que hagin jugat els riberencs, serà el Prat, divendres, qui podria assaltar el cap de la taula després de la seva visita a l'Energia. Deixant, doncs, el dret de tempteig al Llagostera en dissabte. 

Tot plegat, només suposicions. Perquè a cinc jornades per al final no hi ha cap equip que no mossegui i que no pugui deixar qualsevol altre amb un pam de nas. En la lluita pel play-off, Horta i Sant Andreu semblen els principals protagonistes però, fins i tot, miren de reüll el ball erràtic de l'Hospitalet, que si segueix deixant escapar punts podria fer que el triumvirat es convertís en un ball de dos.

Al darrere, ho seguirà intentat l'Europa, que encadena cinc victòries consecutives. Una ratx que ha arribat, exactament en el mateix punt de la primera volta i que li va valer per entrar a la zona noble. Ara, però, la prova de foc serà real. Els de Vilajoana viatjaran a Vilafranca en un partit que pot ser l'última estocada dels graciencs o el darrer impuls per pensar, seriosament, en el quart lloc.

Molt més lluny queden tots els equips que viuen, còmodes en una zona mitjana i que, pràcticament donen la lliga per finiquitada. Però on es viu el drama real és a la zona baixa. Després que el Martinenc descendís matemàticament diumenge passat, aquest dijous podria ser el torn del Santboià. Una derrota dels vermells, combinada amb victòries de Sants i Castelldefels donaria per finiquitades les opcions matemàtiques de permanència als de Sant Boi.

Mentrestant, precisaments Sants i Castelldefels remen a contracorrent per evitar que els atrapi el remolí de la FE Grama, que és a quatre punts de la permanència i que encara no s'ha resignat. Més lluny queden Figueres i Santfeliuenc, que s'ho miren amb més calma, però encara amb el neguit d'un possible descens per compensació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada