dissabte, 12 de novembre del 2011

Resultats jornada 14

La catorzena cita de la temporada ha servit per trencar diverses dinàmiques, positives i negatives.

La que no s'ha trencat és la imbatibilitat de l'Espanyol B, que segueix al liderat, amb un nou company de viatge. El filial blanc-i-blau empatava en el duel barceloní contra el Muntanyesa (1-1) i segueix sense perdre però ja és, amb el Cornellà, l'equip que més empata (7 empats en 14 partits). Els de Miki Carrillo no acaben de sortir de la zona perillosa, malgrat el mèrit d'arrencar-li dos punts al líder de la categoria. [Partit seguit via lamalla esports] Aquest és el resum que n'han fet els companys de BTV Esports:


Els colíders fins ara ho han deixat de ser després de dues derrotes a casa. El Prat ha vist frenada la ratxa de sis triomfs consecutius davant un Castelldefels que ha trencat la malastrugança lluny dels Canyars (0-2). Els de Toni Escudero han sumat el primer triomf a domicili i segueixen agafant aire a la taula. [Partit seguit via el compte de twitter de la UE Castelldefels i El Prat Esports]. Al peu d'aquest resum podeu veure'n el vídeo.

Tampoc ha pogut vèncer el Terrassa, en un partit de lectura similar: els egarencs trenquen la fita de no perdre a l'Olímpic contra un Gavà que guanya així per primer cop lluny de la Bòbila (1-2). Els vallesans arribaven amb moltes baixes al duel, i la lesió de David López no ha ajudat, en un duel en què, segons informaven els cronistes, la defensa dels de Miquel Olmo no ha estat del tot segura. Els gavanencs escalen posicions, situats en una comodíssima setena plaça. [Partit seguit via 95 punt 2 esports i Havok CF Gavà].

Es pot dir que dos dels equips capdavanters han estat els grans triomfadors de la jornada.

La Pobla Mafumet vencia al camp del cuer, l'Amposta (1-3) i se situa al coliderat. La "mala notícia" per als tarragonins és el final de la ratxa d'imbatibilitat de l'equip (fixada en 845 minuts) i del porter Sergio López (fixada en 787 minuts). Amb el triomf el filial del Nàstic confirma l'etiqueta de favorit, iguala encara més les coses al capdavant i deixa estabornit el conjunt del Montsià, que fa setmanes que no té marge de reacció. [Partit seguit via el compte de twitter del Pobla Mafumet CF].

L'altre gran triomfador és el Manlleu. Els osonencs segueixen insistint a ser el "cinquè equip", a l'espera de l'ensopegada d'alguns dels que estan al play-off i avui llençaven un avís clar als altres aspirants. Un missatge en forma de triomf a Olot (2-4), on encara no havia guanyat ningú. Els de Francesc Cargol han reaccionat a la igualada de l'Olot (del 0-2 inicial a l'empat) amb dos gols que refermen la seva candidatura a ser entre els escollits. [Partit seguit via el compte de twitter de la UE Olot, Esports Ràdio Manlleu i Raimon Roma].

El duel entre Europa i Masnou quedava suspès al descans per la intensa pluja caiguda a Barcelona. El resultat fins llavors, empat a zero. Els propers dies es confirmarà la data de la disputa del segon temps. La fitxa del duel fins ara es pot consultar gràcies a l'excel·lent tasca del web del club (aquí), que aquests dies fa 10 anys. Aprofito per felicitar l'efemèride, tot un exemple del que molts hem volgut fer després, difondre el futbol català amb les plataformes més modernes. Aquestes són imatges de BTV Esports:


Els maresmencs no s'allunyen del descens, per ara, i els graciencs no connecten amb el grup capdavanter. Un objectiu que no queda lluny per al Vilafranca. El degà penedesenc derrotava la Grama (2-0), recuperava l'autoestima (i els gols) després de tres derrotes i veu les primers places de ben a prop. Per part colomenca, mal resultat que manté la situació delicada a la taula. Caldrà reaccionar a casa. [Partit seguit via La Prèvia FCV i Gent de la Grama].

Manté l'espectacular inici d'any el Rubí, en detriment d'un Vilanova que refreda la reacció (4-1). Els vallesans han recuperat l'eficàcia (i el bon joc a Can Rosés) i segueixen donant molt bones sensacions en el primer any després de l'ascens. Els vilanovins segueixen en places de descens, tot i que ben a prop de la "superfície". [Partit seguit via la crònica que n'ha fet Jordi Mestres a lajornada.cat]. Al peu d'aquest resum podeu veure'n el vídeo.

No podia sumar els tres punts a casa el Balaguer, que tenia la fortuna d'avançar-se contra el Santboià (1-1), però que veia com els de Miguel López igualaven al tram final. Segons Àlvar Llobet, a través del qual he seguit el duel, el porter Nogués ha estat l'heori dels de la Noguera, quelcom que no sorprèn als que seguim la trajectòria del jugador, tota una emblema dels balaguerins.


La jornada s'iniciava amb un empat de Vic i Cornellà a Osona. Malgrat haver cedit dues derrotes al Municipal, els vigatans segueixen sent l'equip menys golejat a casa de Tercera. Un gol d'Albert Soler a la primera meitat donava avantatge al conjunt local a la primera meitat, però Boris igualava pel Cornellà, el rei de l'empat (ja en són set). El conjunt de Jordi Roger és frenat novament en les aspiracions de ser al davant. [Partit seguit via el jugador de la UE Vic Marc Verdaguer i el compte de twitter de la UE Cornellà].

Aquí teniu el vídeo de l'Esports en Xarxa en què es resumeixen tres partits:
Prat 0-2 Castelldefels
Rubí 4-1 Vilanova
Vic 1-1 Cornellà


Aquests són els resultats de la 14a jornada:

DISSABTE
Vic 1-1 Cornellà (Albert Soler / Boris)

DIUMENGE
[SUSPÈS ALS 45 MINUTS, 0-0] Europa-Masnou
Muntanyesa 1-1 Espanyol B (Ferran Melich / Taufic Guarch)
Rubí 4-1 Vilanova (Toni, Montoro -2- i Kante / Christian)
Prat 0-2 Castelldefels (Gilberto i Sascha)
Vilafranca 2-0 Gramenet (Santolalla i Bacaicoa)
Terrassa 1-2 Gavà (Carlos / Edgar i Aitor Unzué)
Balaguer 1-1 Santboià (Johnny / Guillem Cornellà)
Olot 2-4 Manlleu (Roger i Sergi Arimany / Gely -2-, Ginés i Fortet)
Amposta 1-3 Pobla Mafumet (Gustavo / Lladó, Fran Carbià i Víctor Oribe)

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL
Aquesta és la classificació després de catorze jornades, amb quatre equips amb un partit menys:

Font: elaboració pròpia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada