dijous, 5 de setembre del 2013

2 anys, 200.000 visites

Durant l'aturada de tercera.cat per vacances personals, els últims dies d'agost, aquest web va celebrar dues fites (per mi ho són) que volia compartir amb aquesta entrada, alhora que explicar com celebrarem els dos registres.

El dilluns, 26 d'agost el web va celebrar els dos anys d'existència. Iniciem la tercera temporada amb una evolució molt clara, des d'un simple Blogger (aquesta va ser la primera publicació) d'estructura senzilla i pocs riscos (text, resultats, gols, classificació) a l'aposta actual de buscar (o pretendre-ho) anar més enllà, llegir articles d'informadors de la categoria, o mantenir una bona base de dades per intentar donar més d'allò que és, o sembla, més senzill d'oferir.

Durant aquests dies d'aturada, no sé ben bé quan, perquè la desconnexió pretesa va acabar sent prou real, el web va assolir les 200.000 visites. Registres que, per algú apassionat de les xifres com jo, m'omplen d'orgull ja que són el reflex, a través dels guarismes, que a l'altra banda dels textos que un escriu (o edita si els escriuen altres) arriben en molts suports, a molts punts, i tenen una certa difusió. No demano més. Veure, o pensar, que el repartiment del seguiment es divideix entre els que seguiu els 20 clubs que formen el grup català de Tercera és el màxim objectiu de tercera.cat, en la qual sempre he dit que s'estimen els 20 equips per igual, com si fossin fills nostres (elimineu aquesta llicència poètica del vostre subconscient si la trobeu massa cursi).

L'onze ideal 12/13 és l'entrada més visitada d'aquests dos anys // tercera.cat

Amb tot, pels dos anys i les 200.000 visites volia tornar a dir-vos gràcies, així, senzill, amb una simple negreta, per fer-me/fer-nos confiança, per visitar el blog, per proposar continguts, per informar d'errades (que n'hi ha hagut i n'hi hauran, sempre demano correcció) i per la bona acollida, en general, que tenen els continguts que anem fent per aquí.

El blog/web no hauria estat mai possible si la meva passió creixent des que vaig entrar a la XTVL, ara La Xarxa, hagués esclatat l'estiu del 2011 en la idea d'obrir-lo. Els continguts audiovisuals (de La Xarxa i BTV, preferentment) han estat clau en aquests dos anys, han mantingut bona part de l'èxit (per a mi és un èxit, repeteixo) i seguiran sent bàsics per intentar que tingueu en tercera.cat el punt de trobada digital per als que participeu, estimeu i/o seguiu el grup català de la categoria.

Les Lligues Planagumà i Texeira, del més seguit // Àngel Garreta - tercera.cat

La premissa principal és clara i constant: els protagonistes sou els que feu la Tercera. Jugadors i tècnics, del primer a l'últim. Per a ells, i per a tota la gent dels clubs, aficionats i seguidors del futbol català, això és i seguirà sent casa vostra.

Els propers dies us explicaré la doble proposta de festeig d'aquestes fites. Ja us avanço que tornaran, en format doble, com fa un any, les Lligues Tercera.cat, amb dos protagonistes ben coneguts, i d'objectius oposats: un marca gols i l'altre n'atura amb molt de mèrit. En uns dies, noms i funcionament dels dos concursos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada