dijous, 19 de setembre del 2013

Tornen les Lligues Tercera.cat

A finals del mes d'agost se superaven les 200.000 visites al web, just quan aquest complia els 2 anys de vida. Ho anunciava (i ho celebrava) fa unes setmanes, i avui toca explicar com celebrarem aquesta doble fita.

Com vam fer fa un any, amb el primer aniversari i les 100.000 visites, he aprofitat l'onze ideal que vau votar a finals de temporada, tenint en compte que és la notícia que més seguiment ha tingut, per regalar dos premis que hi tenen molta relació.

Els premis seran les samarretes, dedicades per als guanyadors, de Dani Barragán, primer (durant el mes d'octubre) i de Carlos Martínez, després (el desembre-gener).

Foto: Àngel Garreta - REMImages.com

El jugador més escollit i MVP, Carlos Martínez, de l'Olot, serà el protagonista de la Lliga Carlos, entre desembre i gener (acabarem el concurs el 5 de gener, per fer un simbòlic regal de Reis). El premi, la samarreta de l'Olot, dorsal 7, dedicada per Carlos a la persona que s'endugui el concurs.

Foto: Àngel Garreta - REMImages.com

Abans d'aquesta lliga, el porter de l'onze ideal, Dani Barragán, del Manlleu, serà el primer protagonista. Regalarem la samarreta de porter del Manlleu, dorsal 1, dedicada per Barragán. Com? Amb la Lliga Dani Barragán. Aquests són els terminis del concurs:

26 de setembre:

  • Publicació de les bases i l'Excel de participació
  • Obertura del termini per rebre les vostres apostes
26 de setembre - 4 d'octubre: TERMINI PER PARTICIPAR

4 d'octubre
  • A les 20h es tanca el termini per participar a la Lliga Dani Barragán
5-6 d'octubre: INICI DE LA LLIGA DANI BARRAGÁN
  • La Lliga Dani Barragán durarà 4 jornades, corresponents a les jornades 8, 9, 10 i 11.

27 d'octubre: FINAL DE LA LLIGA DANI BARRAGÁN
  • Els dies posteriors anunciarem tots els resultats i buscarem, amb el/la vencedor/a, moment per fer l'acte d'entrega i signatura
Foto: Artur Tura // Torneig d'Històrics 2013
´
Agrair des d'aquí la col·laboració dels dos protagonistes, Carlos Martínez i Dani Barragán, i dels seus dos clubs, la Unió Esportiva Olot i l'Associació Esportiva i Cultural Manlleu, per les facilitats en la gestió de la proposta. Especialment, al directiu Jordi Bou, de l'AEC Manlleu, i a la cap de premsa de l'Olot, l'Alba Vilanova, que tancava una petició que havia obert el seu antecessor, el bon amic Eduard Llinàs.

En una setmana, doncs, obrirem de nou la pestanya Concurs en aquest web per a que participeu de nou. Miguel Ángel Rodríguez (guanyador de la Lliga Texeira) i Genís de Moner (vencedor a la Lliga Planagumà) busquen successors/es.

Tornen les Lligues Tercera.cat, tornen els Excels! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada