dissabte, 21 de setembre del 2013

El web, candidat als Premis Blogs Catalunya


El web tercera.cat, dedicat al grup català de Tercera i que celebrava el mes d'agost dos anys de vida, és un dels cinc finalistes dels Premis Blog Catalunya, que entrega l'associació Stic.cat. La proclamació i entrega del premi se celebrarà dissabte vinent, 28 de setembre, a Granollers.



Tercera.cat és un dels cinc blogs finalistes a la categoria de blogs "professionals" d'Esports (categoria especificada pels organitzadors dels Premis).

Els altres finalistes d'aquesta categoria són L'Orella de Chygrynskiy, Al contracop, ARA bàsquet i Competicio.cat. Podeu veure tots els finalistes dels Premis Blogs Catalunya en aquest enllaç.

Tercera.cat és una iniciativa personal nascuda de l'interès creixent del seu autor en el grup català de Tercera i el futbol català en general, gràcies a cobrir-lo per a La Xarxa (abans XTVL) des de 2008.

Moltes gràcies per l'atenció i, de retruc, pel suport i col·laboració habitual. Tercera.cat és un espai obert a tot aquell que segueix, estima i s'apassiona amb el primer grup 100% català del nostre futbol. L'afirmació d'espai obert queda resumida tenint en compte la llarga llista de periodistes, informadors, jugadors o gent dels clubs implicats que ha tingut aportació directa al web: hi han escrit una cinquantena d'autors, amb articles puntuals que han ajudat a enriquir l'espai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada