dimarts, 2 de setembre del 2014

Benvinguts a Tercera. Capítol 4: Prat

Obrim el curs 2014/2015 a Tercera.cat coneixent el perfil dels quatre equips nouvinguts a la categoria. A tres els donarem la benvinguda, ja que el seu ingrés a Tercera es deu a un motiu alegre, l'ascens de Primera Catalana el curs passat; i a un quart, el Prat, caldrà rebre'l com a ben tornat, ja que, si bé arriba descendit de Segona B, l'excel·lent tram final en què no va evitar per ben poc el descens, enriquirà encara més la Tercera, amb el record encara present d'haver estat l'honrós campió de la categoria fa només dos anys.

Foto: Àngel Garreta - Torneig d'Històrics
En aquesta secció encara ens faltava parlar del quart equip arribat a la categoria de cara al curs 2014/2015. Descendit des de Segona B, el Prat vol mantenir-se proper a la seva ciutat, de la que n'espera seguir rebent el suport dels darrers anys. Amb la campanya ja iniciada, l'equip potablava ocupa ara la quinzena posició amb un únic punt. Després d'una sorprenent derrota a casa davant del Masnou, l'empat contra el Sabadell B va suposar l'estrena del caseller baixllobregatí.

Ens explica les perspectives del Prat en el seu retorn a Tercera en José David Muñoz, periodista d'El Prat Ràdio, seguidor habitual de l'actualitat de l'AE Prat.

Foto: Àngel Garreta - Torneig d'Històrics


article de José David Muñoz / @J_David_Munoz

L'AE Prat ha retornat a la Tercera Divisió. Dues temporades després de passar per la Segona B, la màxima fita esportiva del club. Tot i la voluntat inicial de Pepe Delgado de mantenir la majoria del bloc que va acabar a Segona B, la realitat ha conduit a que només 4 jugadors segueixin respecte la temporada passada. El buc insígnia i símbol del Prat, Toni Texeira, l'incombustible Fernando, l'experimentat Rafa Murillo i Uri Ricarte són les cares que continuen. Retornen Charly Ruiz i Cazorla al que ells sempre han considerat casa seva, i la resta, cares noves que s'han d'acoblar al sistema de Pepe Delgado.

L'inici de lliga, contra el Masnou, va ser decebedor per la parròquia pratenca. I més quan ningú s'amaga de dir que l'objectiu aquest any és estar a dalt de tot, amb entrenador i president al davant, 
El Prat serà favorit aquesta temporada. Tots els equips el tenen marcat com un dels "cocos" del grup. Ara, la realitat diu que no serà fàcil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada