dimecres, 17 de setembre del 2014

Toni Romero: "Enguany no hi haurà una Rapitenca o una Gramenet, que es despenjaran aviat"

El passat dissabte vam parlar amb l'entrenador del Vilassar de Mar, Toni Romero, després del duel que va enfrontar el conjunt maresmenc amb el Santfeliuenc. En format breu, recuperem les declaracions del tècnic per a tercera.cat.


Foto: Àngel Garreta - RemImages.com

Després de 4 partits (amb un encara pendent, el proper diumenge) ja sumeu 6 punts. Sembla que manteniu el ritme del final de la temporada passada.

Hem començat molt bé. Pensa que hem jugat tres partits fora i només un a casa. Quan hem perdut ha estat per la mínima i en els dos partits podríem haver tret algun puntet. En tots hem donat la cara i, dissabte, contra un gran equip que crec que estarà amunt, vam saber patir.


Què n'extreus, del partit contra el Santfeliuenc?

Valoro la victòria molt positivament perquè va ser molt treballada. Crec que a la primera part van ser una mica superiors però a la segona ens van pressionar moltíssim i nosaltres intentàvem aguantar el resultat i sortir a la contra. A aquesta victòria li hem de donar molt de mèrit perquè el Santfeliuenc és un equip molt bo que manté el 95% de la plantilla de l'any passat, es coneixen, tenen molta velocitat per banda i dominen el joc a pilota aturada.


Més enllà d'un únic partit, a llarg termini, com encareu aquesta lliga?

Nosaltres afrontem la temporada amb un pressupost molt petit, crec que el més petit de la categoria, però amb tota la il·lusió possible. Treballem ordenadament, anem a totes i en grup. A més a més, l'entitat és molt seriosa i tots ens podem sentir com a casa nostra. L'objectiu que tenim, evidentment, és salvar la categoria i no esperar als últims 9 partits com la temporada passada. Estic segur que amb molta feina i treball ho aconseguirem, però la Tercera d'aquest any és molt competitiva i tots els equips deuen pensar el mateix.


Després de salvar els mobles l'any passat, heu volgut començar un projecte que us permeti quedar-vos més temps. Com ha afectat la baixa de Cebri a l'equip?

La de Cebri és una pèrdua molt important perquè és un jugador molt implicat amb el que fa, però la feina i la família són el més important i per horaris no podia compaginar-ho amb els entrenaments. De tota manera, sempre hem de dir el mateix: el club hi és des de fa molts anys i hi han passat molts entrenadors i jugadors, i encara que ell no hi sigui nosaltres seguirem intentant guanyar, per bé que els que hi són han de posar un plus més perquè, com et dic, Cebri és un gran jugador.


Quan us va avisar que penjava les botes?

Ens va avisar quinze dies abans, quan va veure que no podia seguir, però va tenir la gentilesa de quedar-se fins que vam trobar un altre jugador per substituir-lo.


Tornant a la competició, t'atreviries a dir-me quins creus que seran els vostres rivals directes? Ja sigui per dalt o per baix.

Rivals directes? Ho són tots. Per descomptat que nosaltres no estarem amunt, allà crec que hi haurà l'Ascó, l'Europa, el Figueres, el Rubí, i potser cauen per allà Terrassa i Prat si espavilen. La resta, serà una guerra entre tots.


Normalment, durant la primera volta, els equips que lluiten per no baixar sembla que no pressionen tant com al segon tram de campionat. Esperes una reacció similar aquest curs?

Crec que aquest any els equips són encara més competitius. El Peralada, que acaba de pujar, ara està a la zona alta, compartint plaça amb el Santfeliuenc. Equips com el Vilafranca i el Rubí també han fet més bons equips, i nosaltres crec que tenim millor plantilla. Em sembla que enguany no hi haurà una Rapitenca o una Gramenet, que es despenjaran aviat. La lluita crec que serà tant de la primera com de la segona volta, molt més igualada i fins al final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada