dissabte, 20 de setembre del 2014

Prèvia J4 (partit ajornat)

El Municipal Xevi Ramon obrirà les seves portes el proper diumenge mentre la competició resta aturada pels altres 18 clubs de Tercera. El duel, que enfrontarà a Vilassar de Mar i Cerdanyola, serà tot just el segon del conjunt maresmenc com a local.


El curs passat, dues victòries per al Vilassar de Mar contra el Cerdanyola // CFC.cat


La Federació Catalana va proposar pel 10 de setembre una jornada intersetmanal al calendari amb motiu de la disputa de la Copa de Regions UEFA. Vilassar de Mar i Cerdanyola, però, van accedir a disputar el matx amb data de 21 de setembre ja que cap dels dos incorporava cap dels seus homes a la cita internacional. Així doncs, amb 4 partits disputats fins ara, els de Toni Romero i Toni Carrillo han pogut preparar a consciència aquest encontre sense carregar excessivament les cames dels seus jugadors.

Podeu repassar els resultats de la J4 en aquest enllaç. Aquest és l'horari del partit endarrerit:

DIUMENGE, 21 DE SETEMBRE
12h Vilassar de Mar-Cerdanyola

Els locals, que fins ara han disputat 3 partits a domicili, sumen un total de 6 punts, gràcies a les victòries a casa davant la Muntanyesa i el passat dissabte al camp del Santfeliuenc. Pel seu cantó, el Cerdanyola es presenta al duel amb 8 punts i convertit en un dels tres equips que encara estan invictes aquest curs (amb Rubí i Europa). A més a més, els vallesans han anotat 9 gols fins ara i tan sols n'han rebut 3 en contra. Atenció perquè una victòria dels de Toni Carrillo situaria el Cerdanyola a la segona plaça.

Als duels entre els dos conjunts la temporada passada, victòries per al Vilassar de Mar: 2-1 al Xevi Ramon a la primera volta i 0-1 a la Bòbila a la jornada 32.

Novetats a les plantilles de tots dos equips. El Vilassar de Mar repescava el davanter Jun Roldán (5 gols l'any passat amb els maresmencs) després que el jugador deixés el Terrassa. El Cerdanyola confirmava dos fitxatges. Els d'Edu de la Puente, provinent del Laracha; i Roland Garrós, que ha deixat el Prat després de cinc jornades al conjunt potablava. Garrós va anotar el curs passat 10 gols amb la Muntanyesa. No jugarà per als vallesans Dani Romero, fill del tècnic del Vilassar de Mar, Toni Romero.

Aquesta setmana a tercera.cat hem publicat una breu entrevista amb el tècnic vilassarenc, Toni Romero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada