dimecres, 20 de març del 2019

Prèvia-Guia: J33

La primavera no entrarà al grup cinquè fins l'últim partit de la jornada 33, però fa setmanes que ha deixat de fer fred a la lliga amb el frec a frec constant per les places més codiciades. L'última cita intersetmanal servirà en safata el tret de sortida al tram final de lliga. 10 jornades perquè s'acabi tot. 10 jornades per salvar el coll... i el cor.

Seguir viu fins l'últim minut: els objectius del tram final de curs // Juanma Medina - Terrassa FC

Aquests són els horaris de la J33:

DIMECRES, 20 DE MARÇ
20.30h Vilafranca-Santfeliuenc
20.30h Cerdanyola-L'Hospitalet
20.30h Horta-Pobla
20.30h Europa-Ascó
20.30h Martinenc-FE Grama
20.30h Figueres-Granollers
20.30h Prat-Llagostera
20.30h San Cristóbal-Terrassa
20.30h Castelldefels-Reus B Cambrils

DIJOUS, 21 DE MARÇ
20h Sants-Sant Andreu

Descansa Santboià

Amb aquesta classificació arrencarà la J33:



El triumvirat que lidera la classificació vol seguir-se estrenyent progressivament. El Prat ha retallat distància amb l'Hospi, que ja només és dos punt per sobre. Mentrestant, el Llagostera, a la mateixa distància, però amb un partit menys, se sent com l'únic candidat a disputar-los el poder. Una batalla en la qual hi tindrà molt a veure el desenllaç del partit del Sagnier. Prat i Llagostera lluitaran per fer-se amb el control de la segona plaça i, qui sap, fins i tot assaltar el liderat. L'Hospi de Xavi Molist seguirà el partit de reüll des de Cerdanyola, en un camp complicat on ja ha quedat clar que hi pot passar qualsevol cosa.

Just per sota, l'Horta vol aferrar-se a una quarta plaça a la que ja li ha agafat el gust i, contra la Pobla, posarà tota la carn a la graella per seguir intractable al Feliu i Codina.

De l'èxit, o no, de l'Horta, dependrà l'humor dels perseguidor més immediats. Sant Andreu, Terrassa, Granollers i Vilafranca volen seguir vius en la guerra per ser quarts. Un objectiu que podria culminar diumenge si els de Nacho Castro tenen alguna ensopegada.

I a la zona tranquil·la, sis equips segueixen remant tranquils, separats per només sis punts, però prou allunyats de la zona noble com per mantenir esperances. També, prou lluny del descens com per convertir el tram final en un drama.

A tocar del descens, Castelldefels, Sants i Figueres miren l'abisme amb certa tranquil·litat pel coixí de punts que encara guarden mentre a la zona vermella, les flames són a punt de consumir els quatre equips, tocats de mort, però amb prou camí per no rendir-se abans de temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada