divendres, 29 de març del 2019

Prèvia-Guia J35

El liderat de la competició torna a jugar-se aquest cap de setmana. Una jornada que també serà la dels duels directes, d'un derbi històrics (i perdut) i també de penúltimes oportunitats. A vuit setmanes pel final tot està per fer, però la forma que ha pres la Lliga comença a ser difícil de desfer.
Curses creuades a tocar del final de curs // UE Llagostera

Aquests són els horaris de la J35:

DISSABTE, 30 DE MARÇ
17h Santboià-Llagostera

DIJOUS, 21 DE MARÇ
12h Sant Andreu-Santfeliuenc
12h Horta-L'Hospitalet
12h Europa-Sants
12h Martinenc-Pobla de Mafumet
12h Cerdanyola-Vilafranca
12h Prat-FE Grama
12h San Cristóbal-Granollers
12h Reus B Cambrils-Terrassa
16.30h Figueres-Ascó

Descansa Castelldefels

Amb aquesta classificació arrencarà la J35:
 

El Llagostera, que suma un partit més que Hospi i Prat podria prendre el liderat. Els gironins s'avancen a la resta de partits jugant en dissabte. La visita al camp del penúltim, el Santboià, podria  ser un parany per als d'Alsina però és també l'oportunitat de tornar a mirar la resta des de dalt de tot. El privilegi podria quedar en no res si l'Hospi fa la feina diumenge. Una tasca complicadíssima pels riberencs, que visiten l'Horta: l'únic equip que encara no ha perdut al seu camp. De fet, els hortencs saben que, passi el que passi, tancaran la setmana a la quarta plaça, però lluitaran per mantenir la distància de +4 amb el Sant Andreu i, de passda, provar d'acostar-se al tercer lloc del Prat.

Els potablava jugaran a casa contra un conjunt que té les alarmes enceses. La FE Grama camina cap a l'abisme en un mar d'irregularitats i no pot permetre's ni una ensopegada més. Aquest diumenge, a més, pot aprofitar-se de la jornada de descans del Castelldefels per acostar-se a la salvació.

També té una papereta important el Sants, que visitarà el Nou Sardenya per disputar un derbi inèdit aquest segle. Els santsencs, a +5 del descens necessiten seguir sumant de tres en tres. Especialment, perquè descansaran en l'última jornada. Amb tot, l'Ascó, que sap segur que no seguirà el curs vinent a Tercera, vol tirar d'orgull per sortir de les últimes quatre places i, contra el Figueres, jugarà a cara o creu acostar-se a la zona de permanència.

Mentrestant, Sant Andreu, Vilafranca, Grnollers i Terrassa segueixen mirant la zona noble. Ho fan, conscients que no hi entraran aquesta setmana, però també que no poden deixar-se cap més punt si, al final, hi volen acabar entrant. A vuit setmanes pel final tot està per fer, però qualsevol error pot donar la temporada per conclosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada