divendres, 3 de maig del 2019

Prèvia-Guia J40

A tres jornades per al final de la competició, el derbi entre Sant Andreu i Europa marca una jornada que pot ser clau per a les aspiracions de play-off dels quadribarrats... i també de l'Horta, que jugarà coneixent el resultat d'aquest partit. A la part alta, el Llagostera pensa només en mantenir-se al capdavant d'una classificació molt estreta. Aquesta setmana, el Santboià podria acomiadar-se de la categoria. També podria caure en descens matemàtic la FE Grama si perd i guanya el Castelldefels. El Sants, amb un triomf, s'asseguraria no ser entre els quatre últims.

Europa i Sant Andreu xocaran en un partit clau pel desenllaç de la temporada // Andrés Satán - CEEUROPA

Aquests són els horaris de la J40:


DISSABTE, 27 D'ABRIL
18h Santfeliuenc-Prat

DIUMENGE, 28 D'ABRIL
11.45h FE Grama-Terrassa
12h Cerdanyola-Martinenc
12h Vilafranca-Figueres
12h L'Hospitalet-San Cristóbal
12h Granollers-Llagostera
12h Pobla de Mafumet-Reus B Cambrils
12.15h Sants-Santboià
18h Sant Andreu-Europa
20h Horta-Castelldefels
 
Descansa Ascó

Amb aquesta classificació arrencarà la J40:
 

 
El Llagostera necessita només un punt per assegurar-se el play-off i, una mica més, per garantir-se un títol pel que encara haurà de suar molt (i no fallar). Els gironins visitaran Granollers sabent el resultat del Prat, que podria col·locar-se líder la nit de dissabte si fa la feina a Sant Feliu de Llobregat. Just al darrere, l'Hospi busca reenganxar-se després d'agafar aire la setmana passada.

L'Horta, tancarà la jornada depenent d'ell mateix per mantenir la plaça de promoció. Els blanc-i-negres s'enfrontaran al Castelldefels en una setmana que pot ser clau. Busca desesperadament el quart lloc el Sant Andreu, que rebrà un Europa amb ganes d'esgarrar la festa quadribarrada i que s'agafa a les matemàtiques per seguir competint. Els escapulats tenen molt magre quedar entre els quatre primers i, de fet, podrien quedar descartats aquesta setmana si l'Horta venç.

I la història gairebé acaba aquí... fins que ens fixem en la part baixa. Martinenc i Ascó s'han acomiadat ja d'una categoria a la que pot dir adéu aviat el Santboià, que podria descendir aquesta setmana. Mentrestant, la FE Grama s'agafa a un clau roent per abandonar el divuitè lloc... i evitar el descens matemàtic. Mentrestant, Sants i Castelldefels busquen seguir fent els deures en una setmana extremadament complicada. Els colomencs rebran un Terrassa que ja no s'hi juga res, mentre que l'equip mariner visita l'Horta, en plena lluita per la quarta plaça. Una combinació diabòlica per l'equip de Miki Carrillo que no pot permetre's perdonar-ne ni una. El Sants, que ha jugat un partit més que la resta, necessita un triomf per garantir-se ser fora del descens directe, però no es pot permetre cap ensopegada si vol evitar plaça de possible descens per compensació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada