divendres, 10 de maig del 2019

Prèvia-Guia J41

La penúltima jornada de la competició augura emocions fortes. Dues places de descens podrien quedar sentenciades el mateix cap de setmana en què també es podria repartir el quart bitllet per al play-off i, fins i tot, el títol de Lliga.

L'Horta busca certificar el play-off // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT


Aquests són els horaris de la J41:

DISSABTE, 11 DE MAIG
17h Santboià-L'Hospitalet


DIUMENGE, 12 DE MAIG
12h Martinenc-Sant Andreu
12h Prat-Vilafranca
12h San Cristóbal-Santfeliuenc
12h Granollers-Castelldefels
12h Reus B Cambrils-Sants
12h Europa-Horta
16.30h Figueres-Cerdanyola
17h Terrassa-Ascó
18h Llagostera-FE Grama
 
Descansa Pobla de Mafumet

Amb aquesta classificació arrencarà la J41:
Amb el permís de l'Horta, que encara es baralla per certificar la plaça de play-off (que té a tocar), Llagostera, l'Hospitalet i Prat mantenen viva la pugna pel títol de Lliga... i per l'ordre en què han d'acabar el campionat, que pot ser determinant per al seu futur en el play-off.

Els Llagosterencs s'han guardat una carta d'or aquest cap de setmana. Jugaran el seu partit diumenge a les 18h, quan Hospi i Prat ja tinguin el resultat tancat. Una situació que podria posar més pressió a l'equip d'Oriol Alsina o bé, donar-los l'oportunitat de saber-se capaços d'alçar el títol de Lliga a casa, en cas que Hospi i Prat ensopeguin. En aquesta mateixa batalla, l'Hospi i el Prat busquen tornar a retallar diferències, per tenir una última bala en la darrera jornada de campionat, que es pot convertir en una autèntica bogeria.

Mentrestant, l'Horta, que manté opcions matemàtiques de ser campió en cas que es doni la gran carambola, pensa només en la promoció d'ascens. El premi a una temporada impecable de l'equip blanc-i-negre i que és només a una victòria de distància. Contra l'Europa, els de Nacho Castro buscaran certificar aquesta classificació, també amb un ull posat en el Martinenc-Sant Andreu, perquè una ensopegada andreuenca donaria, directament, la promoció a l'Horta.

Els quadribarrats ho tenen complicat. Necessiten guanyar els dos partits que els queden i que l'Horta, com a molt, sumi un punt en dues jornades, però l'equip de Mikel Azparren assegura que encara no ha tirat la tovallola.

La resta, s'ho miren des de la distància, alguns amb paper d'àrbitre, d'altres jugant només per al gaudi. La gran guerra per evitar el descens directe la lluiten Castelldefels i FE Grama, separats per 4 punts quan en queden només 6 en joc. Amb tot, el Santboià encara és viu i podria sortir-se'n si ho guanya tot i mariners i colomencs no veuen la llum del Sol. Just al damunt, el Sants sap que està salvat matemàticament del descens directe, però només té 3 punts en joc. Els de Tito Lossio sumaran, com a molt, 43 punts aquesta temporada -en cas que superin el Reus B Cambrils aquest diumenge-. Una xifra que no podria ser suficient si el Castelldefels guanya els dos partits que li queden. El possible descens per compensació plana sobre la part baixa de la suposada permanència, i Sants i Castelldefels es barallen per no ser 17ens i tenir més opcions de seguir a Tercera el curs vinent.

Els santsencs, que descansen la propera setmana, tancaran la seva participació a la categoria al camp del Reus B Camrbils, precisament el lloc on van quedar-se a tocar de l'ascens ara fa dues temporades en una promoció que encara maleeixen a l'Energia. Aquest diumenge buscaran que la història tingui un altre final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada