diumenge, 14 d’abril del 2013

Resultats J32

37 gols, amb rècord de gols d'un visitant a domicili (el Palamós, que ha marcat 5 gols a Olot); amb dos partits que han igualat el rècord de gols en un partit aquest curs (7 dianes a la Devesa i al Municipal d'Olot); amb el quart 'hat-trick'  de la temporada... i amb emoció, molta emoció.

El líder ha perdut l'àura de perfecció a casa, on ha cedit els tres primers punts del curs; l'Europa ha perdut al Nou Sardenya gairebé un any després. El Cornellà s'ha apropat a un sol punt del lideratge; Figueres i Rapitenca no desisteixen del somni del 'play-off'... i tot i el triomf del Palamós, el Vic manté opcions de permanència.

No tenim equips al play-off matemàticament, però mantenim una lliga amb una dosi enorme d'emoció. Queden 18 punts en joc, els més disputats del curs.


El Palamós, com el Júpiter va fer a Cornellà fa una volta exacta, ha fet esclatar pels aires la imbatibilitat de l'Olot a casa, el 100% de punts sumats pel líder a casa (2-5). Un gol d'Uri Santos ha precedit la reacció furibunda del degà del futbol català. Iván Díaz s'ha convertit en el primer golejador que repeteix a Olot (ja va marcar amb el Santboià a la primera volta), i Javi Revert s'ha lluït amb un triplet que ha sentenciat el partit, amb l'1-4 a la represa. Roca i David Malo han configurat el 2-5 final. Un resultat que no impedeix que els olotins mantinguin el lideratge tot i haver encadenat dues derrotes. El marge, però, és molt estret: el Cornellà és només un punt per sota. El Palamós segueix fora del descens, tres punts per sobre.
Seguiment via UE Olot i Palamós CF

En un partit complicat, molt travat en diverses fases, el Júpiter ha sumat un punt de moral, de reforç del col·lectiu, tot i que el deixa una mica més lluny de la salvació, ara a cinc punts. El 'matador' Enric Gallego ha obert el marcador per al Cornellà al primer temps. Els grisgrana, a més, es quedaven amb un home menys, per l'expulsió de Sergi Pérez. A la represa, però, els homes de Juanjo García han buscat amb insistència l'empat, que aconseguien gràcies al màxim golejador de l'equip. Elhadji Bandeh establia l'empat definitiu, i els de la Verneda fins i tot estaven a punt de sumar els tres punts al tram final (1-1). Empat que al final del dia ha apropat una mica més el Cornellà, ressorgit tres cops ja aquest curs, al lideratge. Els de Jordi Roger tenen ara l'Olot tres punts per sobre. El Júpiter cau una posició. És penúltim, a cinc punts de la permanència.
Seguiment via Planeta Júpiter i UE Cornellà // Vídeo-Resum de BTV Esports:



El Manlleu va colpejar amb força a Terrassa fa unes setmanes... i avui repetia actuació al Nou Sardenya. L'Europa ha caigut al seu camp gairebé un any després (358 dies, més d'11 mesos i mig). El 0-2 de la primera part deixava el triomf encarat per als osonencs, però el conjunt gracienc sabia respondre a la represa amb la igualada en poc més de 20 minuts, gràcies a Óscar Muñoz i Ramon Rovira. Poc després, però, un dels homes més desequilibrants de la categoria, la 'perla' Baruc Nsué, decidia el duel per als de Jordi Dot. Una derrota a casa que no altera les opcions dels escapulats dins el triumvirat -mantenen els dos punts de diferència amb el lideratge- però que reafirma el Manlleu a la quarta plaça, amb quatre punts de marge sobre el Figueres, ara principal perseguidor.
Seguiment via CEEuropa i Esports Ràdio Manlleu // Vídeo-Resum de BTV Esports via La Xarxa:


Victòria de molt de prestigi del Figueres, que confirmava el seu rol d'aspirant clar a l'última plaça en joc del 'play-off' amb la victòria a Can Rosés (2-3). Un partit d'estructura similar al del Nou Sardenya. El conjunt altempordanès s'ha avançat al Vallès, però els homes d'Alberto Fernández han aconseguit igualar, novament amb diana de Javi Sánchez, màxim golejador rubinenc. Als últims instants, com ja va passar fa set dies contra el Vilassar de Mar, o a la primera volta als Canyars, Jairo aconseguia un gol daurat per als figuerencs, que sumaven la quarta victòria a domicili i se situen a la cinquena plaça. El Rubí és novè, equidistant dels dos pols de la taula.
Seguiment via Roger Arbusà i Lluís Ribera [VÍDEO-Resum A SOTA]

Empat sense gols en el retorn de Miki Carrillo, ara entrenador del Terrassa, a la 'Bombonera' de Nou Barris contra el Muntanyesa (0-0). Un punt de dues lectures diferents segons els conjunts a qui afecten: la 'Monta' intenta caminar sense pausa cap a la permanència, si bé ara són cinc els punts de distància respecte la part baixa; i el Terrassa veu més complicades les opcions de 'play-off'. Els vallesans són a sis punts del quart classificat, un Manlleu contra el que tenen perudt el 'goal average' particular. Un dels noms del partit ha estat el d'Andrés 'Tato' Burgada, que ha avortat les principals opcions d'un Terrassa que buscava sense encert el triomf a Nou Barris.
Seguiment via 95 punt 2 esports // Vídeo-Resum de BTV Esports:



El 'miracle de la Rapitenca' ha viscut un nou capítol a la Devesa. Contra els elements, amb desavantatge al marcador i d'efectius, amb l'expulsió de Bertomeu, els ebrencs han acabat capgirant un 1-3 que apuntava a tiromf del Santboià (4-3). Un partit de moltes fases que els del Montsià han pogut dur al seu terreny en uns últims minuts frenètics. Ha buscat un triomf recuperador de moral el conjunt del Baix Llobregat, que tot i marcar tres gols a domicili no ha trobat el camí del triomf. La victòria deixa els homes d'Antoni Teixidó a sis punts del quart lloc... tenint en compte que jugaran a Manlleu diumenge vinent. Un triomf a Osona situaria la Rapitenca a tan sols tres punts del 'play-off'... l'any del miracle segueix.
Seguiment via FC Santboià [VÍDEO-Resum A SOTA]

A la primera volta, la Pobla Mafumet colpejava el Castelldefels amb diana d'Ernest Forgas al temps afegit. Dinou jornades després, els mariners han pagat amb la mateixa moneda, amb Alex Cano com a heroi d'un triomf que dóna mitja permanència als d'Eloy Martínez (0-1). La victòria situa el Castelldefels amb nou punts de distància sobre una zona de descens que fa uns setmanes era una realitat. El gol no ha donat gaire marge de reacció a una Pobla Mafumet que veu com la quarta plaça s'allunya vuit punts per sobre.
Seguiment via UE Castelldefels [VÍDEO-Resum A SOTA]

El 'duel de la fe', com el vam definir a la prèvia, s'ha decantat del bàndol local. La Grama ha obtingut un nou triomf a casa (segon als últims tres duels) gràcies a un gol als instants finals d'Eloi Fontanella que tombava el Gavà (2-1). Adrià Tuneu havia avançat els homes de Toni Romero, però David Jiménez establia la igualada gavanenca. El triomf final deixa els colomencs amb 10 punts sobre la zona de descens, confirmant la tranquil·litat assolida les últimes jornades. El Gavà és un lloc per sobre, desè, mantenint una trajectòria molt meritòria.
Seguiment via Marcos Moreno i Havok [VÍDEO-Resum A SOTA]

El Vilafranca ha completat una bona primera part de partit al Xevi Ramon. Els penedesencs aconseguien un marge de dos gols de diferència, amb la diana dels recuperats Isaac Maldonado i Ferran Alabau. Però a la segona part el Vilassar de Mar ha aconseguit establir la igualada, amb les dianes de Quim Solano i Sergio Urbano (2-2). Un empat perillós per a ambdós conjunts. El Vilafranca és a sis punts de les places de descens... però el Vilassar de Mar s'hi situa a quatre, sense marge per a cap dels dos equips per despistar-se...
Seguiment via Juan Pablo Rojas i Lluís Montaner [VÍDEO-Resum A SOTA]

El duel de la cua, com dèiem a la prèvia, ha deixat per al Vic l'etiqueta de vencedor... i per al Balaguer, la de vençut (2-1). El triomf osonenc, amb la diana decisiva d'Héctor Moreno al minut 85, no treu l'equip del descens, però el manté a un partit de distància del Palamós, l'equip que marca la salvació... El Balaguer, en canvi, té ara la permanència vuit punts per sobre. Un partit que s'obria ben aviat, amb les dianes consecutives d'Albert Soler, per al Vic, i de Lluís Molins, per al Balaguer. La victòria reforça un Vic de Dani Juvany que ha canviat l'aspecte, i els ànims, dues setmanes després de caure a casa contra el Castelldefels. Els triomfs a Palamós i contra el Balaguer, els dos duels directes, reforcen les aspiracions de la permanència vigatana.
Seguiment via UE Vic i Jordi de Planell

VÍDEO-Resum dels següents partits:
Rubí 2-3 Figueres (Cugat.cat)
Rapitenca 4-3 Santboià (L'EBRE TV)
Pobla Mafumet 0-1 Castelldefels (TAC 12)
Vilassar 2-2 Vilafranca (m1tv)
Gramenet 2-1 Gavà (La Xarxa)

Resumits en una notícia de Roger March per a l'Esports en xarxa de La Xarxa:



Aquests són els resultats de la J32:

DIUMENGE, 14 D'ABRIL

Gramenet 2-1 Gavà (Adrià Tuneu i Eloi Fontanella / David Jiménez)
Pobla 0-1 Castelldefels (Alex Cano)
Europa 2-3 Manlleu (Óscar Muñoz i Ramon Rovira / Fortet, Manel Sala i Baruc Nsué)
Rapitenca 4-3 Santboià (Raúl Teixidó, Javi Ramos, Munta i Luis Zambrano -p- / Jordi Martínez -2- i Miki Estrada)
Vilassar 2-2 Vilafranca (Quim Solano i Sergio Urbano / Isaac Maldonado i Ferran Alabau)
Rubí 2-3 Figueres (Javi Sánchez i Gallar / Teixidó, Adrià Serra i Jairo)
Júpiter 1-1 Cornellà (Elhadji Bandeh / Enric Gallego)
Muntanyesa 0-0 Terrassa
Vic 2-1 Balaguer (Albert Soler i Héctor Moreno / Lluís Molins)
Olot 2-5 Palamós (Uri Santos i Jordi Roca / Iván Díaz, Javi Revert -3, 1p- i David Malo)

CLASSIFICACIÓ

Així queda la classificació després de la J32, queden 18 punts en joc:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada