dijous, 4 d’abril del 2013

Uri Santos i Xavi Puerto mantenen el bon presagi

Dos jugadors de Tercera que han marcat 5 gols o més han aconseguit vincular directament les seves dianes amb victòries del seu equip. Si marquen Uri Santos (Olot) o Xavi Puerto (Cornellà) els seus equips guanyen. Lògica contundent al futbol català.

Nota inicial: Valoro els jugadors amb cinc gols marcats o més perquè impliquen un mínim de quatre partits diferents, i donen més fortalesa a la dada estadística.

41 jugadors han marcat 5 gols o més aquest curs.
Només dos d'ells mantenen una curiosa dada: sempre que han marcat el seu equip ha acabat guanyant. Són Uri Santos, de l'Olot; i Xavi Puerto, del Cornellà.




Uri Santos // Àngel Garreta - REMImages.com
Si Puerto és qui més gols ha marcat, Uri Santos és qui més victòries ha vist amb gols seus. El davanter de l'Olot ha marcat 9 gols que han completat 8 victòries del conjunt garrotxí. Els gols són els següents:

J1: Vilassar de Mar 0-2 Olot (1 gol)
J4: Olot 2-0 Gramenet (1 gol)
J6: Olot 2-1 Gavà (1 gol, gol guanyador)
J9: Vilafranca 1-4 Olot (1 gol)
J17: Olot 5-1 Pobla Mafumet (1 gol)
J22: Olot 4-0 Júpiter (1 gol)
J26: Olot 3-2 Cornellà (2 gols)
J30: Olot 2-0 Manlleu (1 gol)

Santos, doncs, ha repartit un gol per partit excepte al doblet davant el Cornellà. Tots els duels han acabat amb victòries del líder de Tercera, 6 a casa i 2 a domicili.

Xavi Puerto / udcornellà.com
Xavi Puerto ha marcat 7 dianes en 5 partits diferents. Tots ells s'han resolt amb 5 victòries per al Cornellà en els 5 partits en què Puerto ha marcat. Són els següents:

J3: Cornellà 6-1 Castelldefels (1 gol)
J6: Vic 0-1 Cornellà (1 gol, gol guanyador)
J15: Cornellà 5-0 Muntanyesa (1 gol)
J19: Vilafranca 1-2 Cornellà (2 gols, gols guanyadors)
J20: Santboià 1-3 Cornellà (2 gols)

Clau directament en dues victòries, vital en una altra (a Sant Boi) i arrodonint dues golejades dels verds com a locals.

De la llista que ja vaig publicar fa un mes i mig (la podeu recuperar aquí) ha caigut Roberto Camacho. El davanter de l'Europa ha marcat 7 gols repartits en 6 victòries i 1 empat. La igualada al camp de la Grama (1-1, J25) trencava la ratxa assolida als 5 primers gols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada