diumenge, 28 d’abril del 2013

Resultats J34

Abans del resum, les claus de la jornada:

  • L'Olot reforça el lideratge, Carlos Martínez referma el lloc de màxim golejador de la categoria (24 gols) i els olotins mantenen un marge d'un partit sobre els perseguidors.
  • L'Europa ha puntuat i ja és equip de play-off. L'empat sense gols contra el Palamós situa els de Pedro Dólera a la tercera plaça.
  • El Cornellà s'ha imposat a Nou Barris (0-1) i és equip de play-off. Els verds se situen de nou segons.
  • El Manlleu donava un nou cop, victòria a Vilassar (0-1), i mantá la quarta plaça... amb un sol oponent, el Figueres. Els empordanesos guanyaven a Can Peixauet (0-2) i mantenen cinquena plaça a 4 punts del play-off.
  • Queda descartat el Terrassa, que perdia a Gavà (2-1).
  • Dues ratxes d'imbatibilitat de 8 mesos a casa quedaven trencades aquesta jornada. La Rapitenca perdia contra el Castelldefels (1-2) i la Grama queia contra el Figueres (0-2).
  • A la part baixa, el triomf del Júpiter contra el Vilafranca (3-0) alimenta les opcions dels grisgrana de seguir a Tercera. Les derrotes de Muntanyesa i Vilassar, equips frontissa (34 i 36 punts, respectivament) situen el Júpiter a 4 punts dels de Nou Barris, equip que marca la salvació.

Palamós va ser un accident. O un encert majúscul d'un gran visitant. L'Olot no ha donat més marge a la sorpresa i, aquest cop sí, ha aprofitat la no-victòria del segon classificat per obrir forat i assegurar el lideratge per a aquesta jornada... i la propera. Retorn al triomf a casa, segona victòria consecutiva, i segon partit en què ha funcionat a ple rendiment el tàndem letal dels olotins al davant, amb la diana inicial d'Uri Santos (tercer partit seguit marcant) i un nou 'hat-trick' (ja en va sumar un a la J17, contra la Pobla) de Carlos Martínez (4-1). El màxim golejador de la categoria suma 24 dianes, un registre que va assolir per últim cop Sergio Cirio, actualment màxim golejador al grup 3 de Segona B. Amb la victòria, l'Olot té tres punts sobre el Cornellà, ara segon, amb qui té guanyat el 'goal average'. El Vic, en canvi, segueix en descens, cau una posició (és penúltim), i té la salvació a cinc punts quan en queden 12 en joc.

Seguiment via UE Olot

Volien tornar-se a aixecar després d'un cop (en aquest cas, l'inesperat empat de la Grama a Cornellà). I els homes de Jordi Roger, que necessitaven un triomf per assegurar-se el 'play-off' sense dependre de ningú més, s'enduien una difícil victòria en un escenari complicat (0-1). Un gol del capità, David García, a la segona part, servia al Cornellà per sumar tres punts històrics. L'equip s'assegura ser a la fase d'ascens, recupera la segona plaça, a tres punts del lideratge, i obté una fita curiosa: el Cornellà serà l'únic equip que ha estat TOTA la temporada en places de play-off. Assolit el gran objectiu de la temporada, toca ara lluitar pel campionat. Vistes les poques distàncies en què s'està movent el triumvirat les últimes jornades, tot apunta a un Olot-Europa de la J37 en què podrien jugar tres equips, amb el Cornellà intentant 'pescar' des del Baix Llobregat. La derrota deixa el Muntanyesa com a equip que marca la salvació, ara mateix amb quatre punts més que el Júpiter.
Seguiment via UE Cornellà // Vídeo de BTV Esports:




El Nou Sardenya cridava 'play-off' 12 anys després. L'Europa necessitava puntuar per no esperar una ensopegada del Figueres que no ha arribat, i els homes de Pedro Dólera, en un partit poc lluït, en què els graciencs no aconseguien marcar... però tampoc rebien cap gol d'un Palamós que segueix, de mica en mica, allunyant-se de la zona perillosa (0-0). L'Europa suma així un punt necessari per certificar allò que fa setmanes es feia evident, la ratificació d'un gran curs en què s'ha veçut, amb coherència i seny, un passat recent d'una intensa frustració. El campionat es complica una mica més, amb el líder quatre punts per sobre, però amb la carta de l'Olot-Europa del 12 de maig preparada. El punt sumat a Gràcia deixa el Palamós amb sis punts més que el primer equip en zona de descens. Marge correcte, per no badar, però amb la salvació més a prop.
Seguiment via CE Europa i Palamós CF // Vídeo de BTV Esports:




El Manlleu s'entesta a dir als altres 19 equips de la categoria, i en especial als que el segueixen a la taula, que la quarta plaça és cosa seva, que l'assegurarà contra totes les possibles inclemències. Després d'haver batut la majoria de rivals directes, els homes de Jordi Dot baixaven al Maresme per enfrontar-se a un dels equips immersos en la zona de perill. I un dels homes en millor forma dels osonencs, Manel Sala, decidia una victòria que serveix per estirar encara més la línia que tanca la zona preferent. El davanter del Manlleu ha marcat 7 gols a les últimes 10 jornades. Quarta victòria consecutiva per als manlleuencs, que veuen com, matemàticament, només tres equips (Figueres, Terrassa i Pobla) poden aspirar al seu lloc, si bé per als dos darrers és altament comlicat. El Figueres, doncs, s'endevina com l'únic equip amb opcions d'inquietar els de Jordi Dot, tot i que els números deixen les coses clares: els emordanesos són a quatre punts, i amb el 'goal average' en contra, quan en queden 12 en joc. La derrota manté el Vilassar de Mar a la sisena plaça per la cua, sis punts per sobre de la zona de descens. Per a la salvació falta una última empenta.
Seguiment via Esports Ràdio Manlleu // [VÍDEO-RESUM A SOTA]

Ningú guanyava a Can Peixauet des de finals d'agost de 2012, feia vuit mesos. I un dels millors locals de Tercera, de fet l'únic que no ha perdut a casa aquest curs, arribava a Santa Coloma de Gramenet per trencar la ratxa positiva dels colomencs a casa. El gol de Sergi Moreno, reforç d'hivern del Figueres, obria una victòria que tancava una de les peces bàsiques del bloc d'Arnau Sala, el migcampista Guillem Cornellà, des del punt de penal. Victòria clau per a les aspiracions del Figueres d'optar al 'play-off', tenint en compte la força de l'equip a casa. Els empordanesos tenen ara la quarta plaça a quatre punts, amb el 'goal average' perdut contra el Manlleu, donant una gran imatge en el curs de l'ascens. La Grama és, matemàticament, a dos punts de confirmar la continuïtat a la categoria, esperant que tot el soroll extraesportiu segueixi sense afectar un més que meritori bagatge esportiu dels homes de Toni Romero.
Seguiment via UE Figueres // [VÍDEO-RESUM A SOTA]

Avisàvem a la prèvia de la gran dificultat que suposa per a qualsevol equip de Tercera guanyar a l'actual Gavà a la Bòbila... i el Terrassa ho tastava amb amargor. Els vallesans no se sentien còmodes en cap moment, encaixaven el gol inicial d'Albert Cervantes... i l'aconseguien empatar al minut 90, gràcies a Carles Montoro. El Gavà, però, donava el cop letal al temps afegit, gràcies a Oriol González, que anotava un gol guanyador que tanca la permanència gavanenca amb molta brillantor (l'equip ja és novè), i que enterra, gairebé del tot, les opcions del Terrassa d'entrar al 'play-off' després d'una segona volta d'escalada de posicions a la taula. L'alegria, el unt fort, d'uns, doncs, topava de ple amb el cop més dur per als altres.
Seguiment via Havok i 95 punt 2 esports // [VÍDEO-RESUM A SOTA]

La Pobla Mafumet recuperava el camí dels triomfs després de tres derrotes i enfonsava una mica més el Balaguer, que si perd dimecres serà, oficialment, equip de Primera Catalana. Les dianes de Marc Vernet i Abel Rita trencaven la mala ratxa grana davant un cuer que ha capitolat, a 10 punts de la permanència quan només en queden 12 en joc. Si els de Juanjo Tenorio puntuen dimecres fins i tot podrien descendir en funció dels resultats dels equips que marquen la salvació. Gens de marge de maniobra per a un equip que ha anat assumint el descens durant els últims mesos.
Seguiment via Esports en xarxa // [VÍDEO-RESUM A SOTA]

Al camp de l'equip que més s'ha reivindicat aquest curs, el de la Rapitenca, el Castelldefels es reivindicava... i de quina manera! El conjunt mariner obtenia un triomf de molt de mèrit, dominant el partit amb el 0-2 i controlant el triomf després de la diana ebrenca de Javi Ramos. La derrota contra l'Europa va ser un miratge en una segona volta molt seriosa dels homes d'Eloy Martínez, que consumen una salvació (no és literal, però sí virtual) en la qual pocs podien haver cregut quan l'equip va caure en descens fa tres mesos. Vuit mesos després la Rapitenca cedia una derrota a la Devesa. Dues derrotes seguides deixen els d'Antoni Teixidó definitivament sense opcions er al 'play-off'. Un objectiu 'extra' que no ha de fer oblidar la pretensió inicial de l'equip, la salvació, complerta amb escreix.
Seguiment via Hernan Subirats i UE Castelldefels // [VÍDEO-RESUM A SOTA]

Empat a dos entre dos equips en mala dinàmica. Un duel que el Rubí ha tingut molt de cara, capgirant el gol inicial (i matiner) dels visitants. Quan el duel semblava encarat a un triomf vallesà, el Santboià establia la igualada final mitjançant el central Dani Iglesias. Un empat que no deixa satisfet ningú. D'una banda trenca la mala imatge del Santboià davant el Vilassar fa set dies; de l'altra, certifica la continuïtat del Rubí a Tercera, enmig d'una segona volta molt complicada per als homes d'Alberto Fernández. Els dos equips segueixen a la zona mitjana de la taula, sense la incidència que s'esperava d'ells a principi de curs.
Seguiment via Jordi Mestres i FC Santboià // [VÍDEO-RESUM A SOTA]

El Júpiter entona el "sí, es pot" després d'un triomf de confiança contra el Vilafranca. Dos dels principals al·icients ofensius de l'equip, David Romo i Elhadji Bandeh, capitalitzaven una victòria que ajuda a mantenir la fe a la Verneda. Els homes de Juanjo García són ara a quatre punts de la salvació. La conjura passa, doncs, per anar a totes als propers quatre partits, començant per aquest mateix dimecres. La derrota penedesenca manté els homes de Puchi amb vuit punts de marge sobre el descens, distància suficient per no patir per consolidar la permanència en una o dues jornades.
Seguiment via Planeta Júpiter i Lluís Montaner // Vídeo de BTV Esports:



VÍDEO-RESUMS

Gavà 2-1 Terrassa via Gavà TV
Gramenet 0-2 Figueres via La Xarxa
Rubí 2-2 Santboià via Cugat.cat
en una notícia de l'Esports en Xarxa de La Xarxa:


Vilassar de Mar 0-1 Manlleu via m1tv
Pobla Mafumet 2-0 Balaguer via TAC 12
Rapitenca 1-2 Castelldefels via L'EBRE TV
en una notícia per a l'Esports en xarxa de La Xarxa:


Aquests són els resultats de la J34:

DISSABTE, 27 D'ABRIL
Rapitenca 1-2 Castelldefels (Javi Ramos / Aleix Camps i Gilberto Braz)
Vilassar 0-1 Manlleu (Manel Sala)
Pobla 2-0 Balaguer (Marc Vernet i Abel Rita)

DIUMENGE, 28 D'ABRIL
Gramenet 0-2 Figueres (Sergi Moreno i Guillem Cornellà -p-)
Europa 0-0 Palamós
Rubí 2-2 Santboià (Javi Calvo -pp- i Gallar / Kevin i Dani Iglesias)
Júpiter 3-0 Vilafranca (David Romo -2- i Elhadji Bandeh)
Muntanyesa 0-1 Cornellà (David García)
Gavà 2-1 Terrassa (Albert Cervantes i Oriol González / Carles Montoro)
Olot 4-1 Vic (Uri Santos i Carlos Martínez -3, 1p- / Albert Soler)

CLASSIFICACIÓ
Classificació després de la disputa de la J34:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada